Cautare

5182 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul bihor" (3.38 secunde)
Federatia Patronilor Bihor organizeaza, vineri, in sala "Traian Mosoiu" din Primaria Oradea, cea de a II-a editie a Conferintei economice "Cum si cu ce construim la nivel european in Romania". ... Mircea Ghitea, prefectul judetului Bihor, Marcel Tarta, director executiv ZMO, si Ioan Botez, director ICECON Cluj-Napoca.
Cutivatorii de cartofi bihoreni s-au plans in fata reprezentantilor Ministerului Agriculturii, prezenti cu ocazia cele de-a doua editii a Conferintei pentru Agricultura, organizata de Federatia Patronilor Bihor la Oradea, ca nu-si mai pot vinde productia intrucat, de la inceputul anului, piata autohtona a fost invadata de cartofi bolnavi, adusi din Polonia de tot felul de speculanti care vor sa se imbogateasca peste noapte.
92/2003 privind Codul de procedura fiscala, Directia Generala a Finantelor Bihor face cunoscut ca pe 8 august, la ora 10:00, in Oradea, la sediul DGFP Bihor - str.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, luna trecuta, verificari la 556 de agenti economici, gasind cu abateri 154. Cea mai importanta actiune pentru GF Bihor, in colaborare cu Fiscul bihorean si alte organe de control, a fost si va ramane impulsionarea companiilor debitoare sa-si plateasca la timp obligatiile fiscale.
Liderul sindicatului din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, Dorin Micle, ne-a declarat deunazi ca salariile lucratorilor din Finante sunt cuprinse intre 500 si 18.500 de lei, acest din urma salariu apartinand directorului executiv.
La standul Monicai Chise din Bihor din cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu puteti gasi diverse sortimente de palinca. ... M-am bucurat ca domnul Sorin Oprescu apreciaza palinca noastra, mai ales ca este medic", ne-a spus Monica Chise din Bihor.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. Astfel, judetul Arges va fi reprezentat in Parlament de noua deputati si patru senatori.
Premierul Victor Ponta isi va depune candidatura pentru un nou mandat de deputat, in acelasi colegiu electoral din judetul Gorj in care a fost ales inca de la intrarea sa in Parlamentul Romaniei in anul 2004.
Astfel, traderul, care are in Romania afaceri de peste 300 de milioane de euro, opereaza trei silozuri in judetul Giurgiu cu o capacitate totala de stocare de 51.000 de tone, dar si o baza de receptie a cerealelor la Harsova in judetul Constanta cu o capacitate de 31.000 de tone.
In mai 2010, SC Dial-Ton a dat lovitura deschizand puncte de lucru, prin care comercializeaza cartele pre-pay, in 11 benzinarii Lukoil situate in localitatile Constanta (judetul Constanta), Arad (judetul Arad), Pecica (judetul Arad), Bicazu Ardelean (judetul Neamt), Scheia (judetul Suceava), Cenadul Mare (judetul Timis), Orastie (judetul Hunedoara), Craiova (judetul Dolj), Daia (judetul Giurgiu), Baia Mare (judetul Maramures) si Satu Mare (judetul Satu Mare).
Avem nevoie de reducerea decalajelor economice si sociale pe care le observam intre judetul Botosani si restul tarii. ... In opinia mea, judetul Botosani nu poate avea o sansa egala cu restul judetelor si regiunilor din Romania si Europa fara o asistenta specializata pe nevoile comunitatii din zona.
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene din Bihor este contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar cat si de colegul sau Alexandru Retegan.
La eveniment au participat reprezentanti ai autoritatilor locale din judetul Hajdú-Bihar, din Ungaria, oameni de afaceri romani si ungari. Din partea autoritatilor locale au participat Bíró Rozália, viceprimar al municipiului Oradea, si Aurelian Demian, din partea CJ Bihor.
Liberalii sunt in grafic cu stabilirea candidatilor pentru lista care va fi intocmita pentru Consiliul Judetean Bihor. Presedintele PNL Bihor declara, in urma cu doua saptamani, ca data finala pentru incheierea alegerilor candidatilor pe zone este 15 februarie, organizatiile zonale reusind deja sa-si stabileasca oamenii din zonele respective.
Totul a iesit la iveala in momentul in care cei doi au incercat sa fenteze cu aceeasi schema DGFP Bihor, prin intermediul firmei Maioreana, infiintata in stei.
"Declaratiile lui Nicolaescu nu ma surprind, fiind tipice unui om care nu are nici macar o legatura cu judetul Mures.
Totusi, ca sa nu cada toata vina asupra ministrului Dobre, presedintele PD Bihor a aruncat o parte din vina si asupra premierului si a ministrului Finantelor.
a fost luni dupa-amiaza intr-o scurta vizita prin judetul Bihor, el fiind insotit de inspectorul general, Liliana Antonescu. ... "Obiectivul vizitei a fost de a urmari cum sunt investiti banii dati de minister, pentru lucrarile de reabilitare si reparatii din scolile din Bihor", a spus Negrean.
Ministerul Integrarii Europene si Prefectura Judetului Bihor au lansat, incepand de ieri, programul denumita "Fermier in Europa", care va fi facut cunoscut in mai multe localitati din judet. ... In judetul Bihor caravana rurala va parcurge 20 de comune, grupate in doua etape.
"Pana la Paste nu va mai fi la putere", spun liderii PSD Bihor. ... Le place puterea Liderul PNL Bihor, deputatul Cornel Popa, nu s-a aratat deloc interesat de posturile de conducere detinute de democrati.
google-analytics.com