Cautare

5082 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul arges" (2.94 secunde)
Rezultate excelente la partiale Pe de alta parte, Mircea Geoana a apreciat ca rezultatele obtinute de PSD la alegerile partiale locale din 2 si 9 iulie sunt cele mai bune rezultate ale partid din 2004 incoace, in ceea ce priveste scrutinul pentru primari.
Este un lucru bun daca gandesti in perspectiva, dar noua ne trebuie rezultate acum... ... Venim dupa doua rezultate mai putin faste, iar baietii trebuie sa inteleaga ca trebuie sa fie mai atenti si sa nu se mai joace cu ocaziile.
Marius Croitoru, antrenorul de la FC Arges, nu are licenta Pro. ... "Exact cum am fost si eu, va dati seama ca nu e usor nici pentru el, e un antrenor tanar, care vrea sa antreneze, are rezultate.
In cazul producerii unui fenomen meteorologic prevazut in asigurarea incheiata, asiguratul va primi suma de 20.000 de euro pentru fiecare locuinta de tip A (constructie cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic) si 10.000 de euro pentru fiecare locuinta de tip B (constructie cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic).
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Pe de alta parte, inspectorul general al ISJ Giurgiu, Petre Petre, a evitat sa ofere o explicatie pentru situatia ingrata in care se afla judetul pe care il pastoreste.
Ca judetul Constanta are probleme multe si deloc de trecut cu vederea este un aspect de care Parlamentul Romaniei, cu precadere Camera Deputatilor – ... Iar in aceste conditii, pentru judetul Constanta se poate spune ca se va aplica strategia „copilul care nu plange…”.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
Cinci centre de tip Scoala dupa Scoala din mediul rural au fost dotate cu echipamente IT, mobilier si rechizite, beneficiarii acestei schimbari fiind 150 de copii din familii defavorizate din comunele Scundu, judetul Valcea, Breasta, judetul Dolj, Rosiori, judetul Ialomita, Camarasu, judetul Cluj si Pungesti, judetul Vaslui.
Prefectul Mihai Capra a semnat ordinul pentru delimitarea si numerotarea sectiilor de votare din judetul Galati in vederea desfasurarii Referendumului National pentru demiterea presedintelui Romaniei.
Alocarea sumei 1.451.632 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, pentru judetul Valcea.
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
Am citit, a doua zi dupa vizita in judetul Vaslui a copresedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, cu mare atentie presa locala. ... In sfarsit, judetul Vaslui va fi salvat! ... Pana prin 2008, judetul Vaslui a avut marea onoare sa fie prioritate a guvernarii liberale.
Faina mai putina, in ciuda recoltei record de griu in urma centralizarii datelor statistice privind evolutia economiei judetului s-a constatat ca productia industriala realizata in judetul Satu Mare in cursul anului 2004 a fost superioara cu 1,2% celei realizate in anul precedent, datorita, in principal, industriei prelucratoare, in care au fost inregistrate cresteri semnificative.
Pe de alta parte, in anul 2007, judetul Constanta va furniza Sistemului Energetic National cca.
Liberalii gaalaateni vor saa-i convingaa pe producaatorii agricoli din judetul nostru caa Guvernul Taariceanu face eforturi pentru a-i ajuta in campania de toamnaa. Judetul Galati va primi, sub formaa de bonuri pentru motorinaa, mai multe milioane de lei.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
Pentru o suprafata de teren de 163 hectare situata pe teritoriul localitatilor Ip, Crasna, Nusfalau si Boghis, din judetul Salaj, compania va acorda despagubiri estimate la 119,49 milioane de lei.
„La nivelul regiunii, exporturile de marfuri au înregistrat cea mai ridicata valoare (de aproximativ 540 de milioane de euro), în judetul Olt“, se arata într-un comunicat emis de DRS Dolj, potrivit caruia cea mai scazuta valoare a exporturilor din regiune s-a înregistrat în Gorj (14 milioane de euro).
„La nivelul regiunii, exporturile de marfuri au înregistrat cea mai ridicata valoare (de aproximativ 540 de milioane de euro), în judetul Olt“, se arata într-un comunicat emis de DRS Dolj, potrivit caruia cea mai scazuta valoare a exporturilor din regiune s-a înregistrat în Gorj (14 milioane de euro).
Mai mult de jumatate din suprafata agricola cultivata din judetul Constanta a fost declarata calamitata din cauza secetei. ... "Am adresat un memorium Ministerului Agriculturii pentru a prezenta situatia grava in care se afla judetul Constanta, in ceea ce priveste domeniul agricol.
google-analytics.com