Cautare

4504 de rezultate pentru "rezultate suplinire geografie 2010" (2.92 secunde)
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Mai mult, au organizat pentru invatatori, cursuri de istorie, geografie si cantec romanesc.Tot ei au ajutat la organizarea de intruniri la care se discutau problemele populatiei si se cautau solutii.
"Este o zona unde se afla foarte putina geografie si foarte multa geo-politica", a declarat ieri ministrul de Externe.
Toate acele domenii ce par a avea un statut mai putin ideologic, ce par mai neutre in raport cu puterea (fizica, matematica, fiziologie, geografie, lingvistica) apar ca fiind mai deschise in ceea ce priveste acceptarea ambelor genuri ale termenilor.
"Cuvant romanesc - dulce si corecta zicere", (concurs de limba romana), "Zambete sub soare" (competitie de dans sportiv, modern si popular), "De ziua ta, copile" (educatie plastica, muzica usoara si instrumentala), "Total" (matematica), "Caruselul cunostintelor" (istorie si geografie), cat si "Prietenii naturii" (cunoasterea mediului si a stiintelor) au fost rasplatiti pentru eforturile depuse.
Duminica, in data de 14 octombrie 2007, in jurul pranzului, Valean Flaviu profesor de geografie la Grupul Scolar Industrial Horea din Deva, 35 de ani, casatorit cu un copil, impreuna cu parteneri din asociatia ecologica Abeona (Cornel Alexandru, Raluca Iovescu si Alin Iovescu) se aflau in rezervatia naturala Magura Uroiului de langa Simeria.
Confruntata cu disidentele si nemultumirile din ungurime, Uniunea vrea sa le dea geografie si istorie in limba materna, in loc de pensii si salarii.
Sa mai invete macar geografie. Sigur, sunt si provocari pentru ca noi sa fim in situatia sa ripostam, sa devenim euro-ostili si americanofobi, de unde eram cei mai fideli parteneri si aliati.
Dintre persoanele cu studii superioare cel mai greu isi gasesc loc de munca absolventii facultatilor de istorie, geografie sau limbi straine precum bulgara sau ceha, a adaugat Pelican, mentionind exemplul unei persoane care a absolvit sectia de limba bulgara a unei facultati de limbi straine si care se afla de mai mult timp in evidentele agentiei.
Parinti perfecti Dascalii prezenti la targ ne-au spus ca in ziua de azi trebuie sa faca mai mult decat sa-i invete pe elevi limba romana, matematica, geografie si toate celelalte materii.
Cel care se ocupa de centru are grija sa-i atraga cu jocuri de geografie sau matematica, insa e foarte greu sa tragi linia intre acest infocentru si un internet cafe", a precizat primarul Cristian Toma.
Articolele vizate sunt cele care nu se schimba in timp, cum ar fi din geografie, literatura etc. Pentru 14$ CD-ul ofera articole de o calitate superioara fata de cele on-line, fiind prelucrate de angajatii Wikipedia.
De asemenea, SELMA LAGERLOF a mai scris proza pentru copii, imbinand intr-o viziune poetica unica o lectie metaforica de geografie, istorie si cultura.
- Avem multi specialist care au ales aceasta provocare a reconversiei profesionale si care vin din varii domenii, geografie, litere psihologie.
Faptul ca am ajuns ca o localitate frumoasa ca a dumneavoastra, cineva sa dea numele teatrului dupa numele meu, este o mare onoare pe care mi-o face viata. Va multumesc inca odata pentru ca, iata, cu aceasta ocazie nu intru numai in istorie, intru si in geografie!
La 1816, carturarul grec Dimitrie Philippide a scris o Istorie a Romaniei si o Geografie a Romaniei in greaca. Multa vreme s-a considerat ca aceste carti au constituit actul de botez al Romaniei, dar medievalistii continua sa descopere si azi mentiuni mai vechi ale unor termeni asemanatori, precum Romaniolia.
Reducerea orelor de limba romana, eliminarea limbii latine care se studia doar in clasa a VIII-a cate o ora pe saptamana, reducerea orelor de istorie si de geografie nu sunt vazute cu ochi buni de catre reprezentantii Academiei Romane si multi alti oameni de cultura.
Cadrilater este o notiune mai mult de dictionar si de geometrie decat de geografie. In fapt, Cadrilaterul este o parte indestructibila a Dobrogei, care se intinde peste 7.000 de kilometri patrati, si unde traiesc peste 400.000 de suflete;
Astazi a mers sa isi cumpere niste caiete cu spira din nu stiu ce model, care au nu stiu ce coperta cartonata, ii trebuie pentru Geografie.
Incepand cu 1 Mai, vizitatorii sunt asteptati sa viziteze expozitia temporara "Fluturi tropicali vii", organizata in colaborare cu "Casa Fluturilor" si Societatea de geografie Vulticulus.
google-analytics.com