Cautare

5048 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2010 valcea" (2.65 secunde)
Cea mai mare crestere a depozitelor la termen in lei s-a constatat in judetul Valcea, unde populatia avea in banci in luna aprilie 915 milioane de lei, mai mult cu noua milioane de lei fata de luna martie a acestui an, cand existau in conturile valcenilor - persoane fizice - 906 milioane de lei.
De fapt, cand am jucat impotriva lor la inceputul sezonului le-am si zis colegilor de la CSM Valcea ca Gaz Metan are puterea sa lupte cu Timisoara si Bistrita pentru promovare.
Divizionara secunda CSM Valcea este cantonata la baza sportiva din Zavoi de la inceputul saptamanii, iar antrenorul-jucator Marius Mitu este decis sa-i puna la punct cu pregatirea fizica pe elevii sai, asta pentru ca in retur sa nu mai sufere la acest capitol.
Intre doua partide din Liga Campionilor, campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, evolueaza si in competitia interna. ... Handbalistele de la SCM Craiova joaca astazi, de la ora 18.00, pe terenul campioanei Oltchim Ramnicu Valcea, intr-o partida contand pentru etapa a doua din returul Ligii Nationale.
din Ramnicu Valcea Sala Sporturilor "Traian" din Ramnicu Valcea, acolo unde isi disputa meciurile campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim, a gazduit weekend-ul trecut editia a 13-a a competitiei de karate Cupa Saishin.
FC Olt si CSM Valcea, gata sa continue ascensiunea Celelalte trei formatii din Oltenia sunt pregatite sa continue seria rezultatelor bune.
Costica Valcea si-a justificat decizia chiar in programul de meci, invocand singuratatea si problemele de sanatate.
Roxana, care are 32 de ani, este in culmea fericirii ca va deveni mama, dar in echipa pregatita de Bogdan Burcea si Grigore Albici se va resimti absenta jucatoarei venite in iarna de la campioana Oltchim Ramnicu Valcea.
Tehnicienii campioanei Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, Jakob Vestergaard, Mette Klit si Steluta Luca au condus, luni, primul antrenament dupa pauza competitionala, la reunirea echipei fiind prezente 13 handbaliste, informeaza Mediafax. ... Toate se vor prezenta la Ramnicu Valcea la jumatatea lunii august.
Daca totusi un cetatean cade victima infractiunii de înselaciune prin intermediul acestor metode este rugat sa se adreseze politiei“, a declarat subcomisar Maria Vasile, purtatoare de cuvânt a IPJ Dolj.Infractor retinutLa jumatatea lunii februarie, ofiterii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Vâlcea au prins un minor de 16 ani, din Vâlcea, care a atras diversi cetateni cu oferte mincinoase, folosindu-se de numele unei companii interne de telefonie mobila.
Constantin Mischiu din Horezu, Valcea, participa la Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate, unde intrarea este libera. ... Strainii cumpara de la mine farfurii mari de Horezu, dar si pasari din lut, pentru suflat - 5 RON si magneti sub forma de farfuriute", spune Constantin Mischiu din Horezu, Valcea.
De abia astept sa ma intalnesc cu publicul meu de la Ramnicu Valcea, Timisoara, Resita, Craiova, Constanta, Galati, Bacau, Brasov!
Sindicatul Liber OLTCHIM picheteaza sediul Guvernului Sindicatul Liber OLTCHIM, reprezentativ in cadrul SC OLTCHIM SA Ramnicu Valcea, organizeaza in data de 9 aprilie, intre orele 11.00 - 15.00, un miting la sediul Guvernului, cu participarea a 1.000 salariati ai SC OLTCHIM, informeaza un comunicat de presa al Cartel Alfa.
World Vision Romania organizeaza o incursiune in judetul Valcea pentru a descoperi evolutia si transformarile comunitatilor din localitatile Stoilesti-sat Ursu, Scundu si Francesti de-a lungul timpului. ... Parcurgerea traseului din judetul Valcea are ca scop cartografierea plusurilor castigate de aceste comunitati, dar si minusurile cu care inca se confrunta.
SC Vel Pitar SA din Ramnicu Valcea, SC Boromir IND SRL din Ramnicu Valcea, Auchan, Cora, Carrefour, Tedesco SRL din Italia, SC Grewe SRL din Vestem-Sibiu, SC SAL-PAN din Salonta-Bihor, SC Lucipol Impex SRL din Ramnicu Valcea, SC As Pan SRL din Popesti Leordeni-Ilfov, SC Cristian Impex SRL din Tulcea, SC Aida Prod Com SRL din comuna Cernica-Ilfov si SC Teoden SRL din Bailesti-Dolj.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Locomotiva unui tren de marfa care transporta carbune a deraiat marti dimineata pe ruta Babeni-Alunu, in judetul Valcea. In urma accidentului, rezervorul locomotivei s-a spart si circa doua tone de motorina s-au scurs in sol, au transmis reprezentantii ISU Valcea.
"Aceasta numire face parte din procesul de infiintare a companiei de stat Electra SA, care va ingloba complexurile energetice de la Turceni, Rovinari si Craiova, precum si Nuclearelectrica, SH Ramnicu Valcea, SH Sibiu, SH Targu JIu, sucursale (fara personalitate juridica) din structura Hidroelectrica, filiala Hidroserv Ramnicu Valcea, si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO).
Circa 50 de autocare care circula in prezent pe traseele Bucuresti - Constanta - Mangalia si Bucuresti - Ramnicu Valcea ofera in pretul biletului si internet gratuit WiFi, a declarat pentru HotNews.ro Paul Cranja, directorul firmei Bileteria, care gestioneaza sistemul Autogari.ro.
• Timp de doi ani, in perioada octombrie 2010 - februarie 2013, Alexandru a ocupat functia de Social Media Manager la Banca Comerciala Romana, iar in prezent coordoneaza un departament de Facebook Marketing (strategie si implementare de campanii si proiecte speciale), in cadrul agentiei Spada.
google-analytics.com