Cautare

5195 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 timis" (2.82 secunde)
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Ilie Sarbu, coordonatorul campaniei USL in Timis Coordonatorul campaniei USL in Timis si Arad va fi senatorul Ilie Sarbu, a anuntat, joi, la Timisoara, presedintele PSD, Victor Ponta.
"Faliment total al PDL Timis" Retinerea de catre DNA Timis a directorului ITM Timis, Cornelia Corescu, si a secretarului executiv al PDL Timis, Vasile Medesan, sub acuzatiile de trafic de influenta ne demonstreaza falimentul total al acestui partid, la toate nivelurile.
Fostul inspector scolar general al ISJ Timis, Dumitru Tomoni, a fost suspendat din PNL pe o perioada de sase luni, din cauza unor "aprecieri" facute de acesta la adresa Biroului Permanent al PNL Timis.
"Investitiile de suplinire a lipsei de apa, de suplinire a lipsei de ingrasaminte si a lipsei de capital a micilor exploatatii agricole devin prioritare pentru Romania", a subliniat Cosea.
"Investitiile de suplinire a lipsei de apa, de suplinire a lipsei de ingrasaminte si a lipsei de capital a micilor exploatatii agricole devin prioritare pentru Romania", a subliniat Cosea.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Se sparge PDL Timis, tensiuni in organizatiile portocalii din Banat Cel putin un parlamentar din judetul Timis va trece de la PDL la PNL in aceasta saptamana. ... Cele mai mari tensiuni se inregistreaza in organizatiile PDL din Timis si din Arad.
Politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Timis au descins la doua adrese, in cautarea unor hackeri care au spart site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Timis si au lasat injurii la adresa lui Traian Basescu si Emil Boc.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
S-a inscris in PDSR in 1993 si pana in 2001 a fost vicepresedinte al partidului in judetul Timis, facand apoi parte din biroul central, din 2004 fiind ales presedintele PSD Timis si din 2005 a fost vice-presedinte al partidului la nivel national.
De la purtator de cuvant si vicepresedinte al organizatiei locale a partidului, in 2000 devine Presedinte al Consiliului Judetean Timis si Vicepresedinte al Forumului Presedintilor Consiliilor Judetene al PDSR.
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Deputatul Ioan Timis, care a demisionat in urma cu cateva saptamani din PSD, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca s-a inscris in filiala PNL Hunedoara. Ioan Timis si-a motivat gestul prin faptul ca a constatat ca il reprezinta "fieful sau" din zona Hateg, care este liberal.
Directorul Agentiei SAPARD Constanta, Mircea Solomon, a fost dat afara din PNL, la fel ca si Directorul Societatii Nationale de Imbunatatiri Funciare Timis, Ionel Patrichi.
google-analytics.com