Cautare

5200 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 prahova" (2.64 secunde)
Muzeul Pietrei din Sangeru, vandalizat In timp ce Lucian Avramescu se afla intr-o emisiune la Antena 3 Muzeul Pietrei din Sangeru-Prahova, donatie publica a poetului Lucian Avramescu, a fost vandalizat in noaptea de sambata spre duminica in timp ce poetul discuta la emisiunea Panorama de la Antena 3 despre ultimele ispravi ale lui Traian Basescu.
Donez teren de casa in Prahova (Autor: LUCIAN AVRAMESCU) Nu, nu-i o gluma. In urma cu niste ani am donat 3000 de metri patrati, apoi 9000 de metri patrati, pe un varf minunat de deal, acolo unde bunicul meu, Victor Avramescu, avea crama, Clubului Roman de Presa.
Lucrarile prezente la Calarasi prin bunavointa autorului si a organizatorului pentru Romania - Directia Judeteana pentru Cultura Prahova, au mai fost expuse incepand cu anul 2013 la Castelul Pelisor si la Muzeul Satului din Bucuresti.
Cuza, clasa a IX-a B, Ploiesi, judetul Prahova - Maria-Iuliana Ciocarlan, Colegiul National Calistrat Hogas, clasa a VIII-a, Piatra Neamt.
1.000 de piese de arta taraneasca Undeva in Prahova, la 46 de kilometri de Ploiesti, in comuna Sangeru, se afla muzeul pietrei. ... Poetul a ramas puternic atasat de satul nasterii sale, Sangeru -Prahova, despre care spune, mai in gluma, mai in serios, ca este centrul pamantului.
Suceava - incondeiat de oua vineri, sambata si duminica, orele 14, 00 - 18, 00 Marinescu Dan, din Ploiesti, jud Prahova - realizare tablouri din flori naturale - vineri orele 14, 00-18, 00 Ateliere de creativitate pentru copii sambata si duminica:
De asemenea, din aceasta dupa-amiaza, ora 16, si pana joi, la ora 10, judetele Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea si Bacau vor fi sub cod portocaliu de instabilitate atmosferica accentuata si caderi importante de apa.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
S-a laudat peste tot cu puterile sale bioterapeutice, dar s-a retras din viata publica in ultimii ani de viata, intr-o casa din Campina, judetul Prahova.
Trei persoane au fost ranite marti, in zona localitatii Posada, din judetul Prahova, dupa ce masina in care se aflau - un autoturism de interventie pentru verificarea aparaturii medicale - a cazut intr-o rapa. ... Cele trei persoane au fost salvate de echipajele ISU Prahova.
O tanara voluntar de la ISU Prahova a postat pe TikTok un filmulet in care parodiaza un apel la 112.
Accident in judetul Prahova, unde un microbuz plin cu elevi a fost lovit de o alta masina. Din primele informatii, sunt 6 persoane ranite.
Doua clanuri s-au batut cu bate, topoare si pietre, in Prahova. Un barbat a fost injunghiat
Incendiu puternic la o fabrica de lactate din Prahova. Zeci de pompieri intervin
Sau in Prahova si Buzau. ... De exemplu, in Prahova, la Valea Doftanei, se apropie Festivalul Cascavelei, tot un fel de targ.
Filiala PNL Prahova i-a propus sa aleaga un colegiu uninominal din acest judet in care sa candideze pentru Parlament. Coincidenta sau nu, presedintele Filialei PD-L Prahova este nimeni alta decat Roberta Anastase.
Purtatorul de cuvant al Politiei Prahova, Radu Dan, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca Madalin Dragan avea o alcoolemie de 0,99 la mie in aerul expirat.
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P.
Focar de raie la un centru al Directie de Protectie Sociala din Prahova. Aproximativ 20 de bolnavi care au diverse grade de handicap au fot diagnosticati.
Mehedinti (9), Ilfov (1), Giurgiu (1), Olt (1) Prahova (9), Bucuresti (7), urmand sa fie puse in aplicare 25 de mandate de aducere.
google-analytics.com