Cautare

4891 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 geografie" (4.27 secunde)
"Nici nu stiam unde este Topoloveniul pe harta, la geografie n-am stralucit, aveam nota 9. Dar s-a intamplat sa iau de acolo niste pate de ficat.
Articolele vizate sunt cele care nu se schimba in timp, cum ar fi din geografie, literatura etc. Pentru 14$ CD-ul ofera articole de o calitate superioara fata de cele on-line, fiind prelucrate de angajatii Wikipedia.
De asemenea, SELMA LAGERLOF a mai scris proza pentru copii, imbinand intr-o viziune poetica unica o lectie metaforica de geografie, istorie si cultura.
- Avem multi specialist care au ales aceasta provocare a reconversiei profesionale si care vin din varii domenii, geografie, litere psihologie.
Faptul ca am ajuns ca o localitate frumoasa ca a dumneavoastra, cineva sa dea numele teatrului dupa numele meu, este o mare onoare pe care mi-o face viata. Va multumesc inca odata pentru ca, iata, cu aceasta ocazie nu intru numai in istorie, intru si in geografie!
La 1816, carturarul grec Dimitrie Philippide a scris o Istorie a Romaniei si o Geografie a Romaniei in greaca. Multa vreme s-a considerat ca aceste carti au constituit actul de botez al Romaniei, dar medievalistii continua sa descopere si azi mentiuni mai vechi ale unor termeni asemanatori, precum Romaniolia.
Reducerea orelor de limba romana, eliminarea limbii latine care se studia doar in clasa a VIII-a cate o ora pe saptamana, reducerea orelor de istorie si de geografie nu sunt vazute cu ochi buni de catre reprezentantii Academiei Romane si multi alti oameni de cultura.
Cadrilater este o notiune mai mult de dictionar si de geometrie decat de geografie. In fapt, Cadrilaterul este o parte indestructibila a Dobrogei, care se intinde peste 7.000 de kilometri patrati, si unde traiesc peste 400.000 de suflete;
Astazi a mers sa isi cumpere niste caiete cu spira din nu stiu ce model, care au nu stiu ce coperta cartonata, ii trebuie pentru Geografie.
Incepand cu 1 Mai, vizitatorii sunt asteptati sa viziteze expozitia temporara "Fluturi tropicali vii", organizata in colaborare cu "Casa Fluturilor" si Societatea de geografie Vulticulus.
Cu toate acestea, exista numeroase lucruri pe care cartile de geografie omit sa le spun, informatii care te vor face cu siguranta mandru ca esti pamantean si ai avut sansa sa te nasti.
Daca exista cel mai mic indiciu ca ar fi avut loc o aterizare, sunt adunate mostre, pentru verificarea compozitiei chimice intr-un laborator, sau la Departamentul National de Mineralogie si Geografie.
Boli vechi si noi Gusa endemica cauzata de deficitul de iod, patologie nutritionala, ramane o problema la noi, ca de altfel in toate regiunile geografie de pe glob cu relief asemanator celui din tara noastra.
Cei de la Geografie Mentala va propun sa raspundeti la un chestionar pentru realizarea unei noi harti a fricii din Bucuresti, dupa ce la inceputul lui 2012 acestia realizau o harta a fricii in Bucuresti, bazata pe un chestionar din 2010-2011, la care au raspuns 653 de respondenti alesi in mod aleatoriu.
Consumatorii arabi au aprecit gustul placut al Magiunului de prune, aroma deosebita si consitenta cremoasa, aratandu-se dornici sa il gaseasca in curand si pe rafturile magazinelor din Dubai Magiunul de prune Topoloveni este singurul produs romanesc promovat pe bani europeni pe piata din Orientul Mijlociu deoarece este singurul produs din Romania recunoscut la nivelul UE pentru traditionalitate, unicitate si autenticitate, prin acordarea Indicatiei Geografie Protejate.
Cu aceasta ocazie se va semna oficial acordul de parteneriat intre Muzeul Antipa” si Societatea Geografica Rusa, al carui scop este promovarea de acțiuni stiințifice si culturale comune, precum si schimbul de informații, experiența si cunostințe in domeniul cercetarii in geografie si stiințele naturii.
Numai ca intentia lui Athanasiu a luat o intorsatura mai mult decat jenibila: profesorii elevilor medaliati la Olimpiada internationala de geografie si-au primit doar jumatate din prima promisa.
La terminarea liceului, stie sa cinte la un instrument, la nivel mediu, stie o limba straina, are cunostinte despre drepturile lui ca cetatean, cunostinte de istorie, literatura, geografie.
Cineva spunea ca oamenii providentiali in politica, daca nu au sansa de a intra in istorie, vor intra cu siguranta in geografie.
Un ministru din noul Guvern s-a incurcat in judete. Este vorba chiar de ministrul Turismului care vrea sa revolutioneze turismul din Romania.
google-analytics.com