Cautare

4152 de rezultate pentru "rezultate romana educatori titulari" (2.73 secunde)
Paul Pacuraru, ministrul Muncii, a cerut Guvernului modificarea comisioanelor percepute de Posta Romana pentru distribuirea pensiilor. Ministrul sustine ca, in ultimii sapte ani, valoarea totala a comisioanelor incasate de Posta Romana a crescut de la 38 la 82 de milioane de lei.
Pentru anul urmator, Posta Romana a solicitat Casei Nationale de Pensii un comision pentru distribuirea pensiei de 1,21%.
Peste 400 de salariati ai Rafinariei "Steaua Romana" Campina au pichetat luni, intre orele 8. ... Aceasta suma reprezinta taxa pe valoarea adaugata aferenta perioadei august 2007-decembrie 2008, taxa pe care ANAF o datoreaza Rafinariei Steaua Romana.
Cei 5 membri ai Consiliului Fiscal vor fi nominalizati de Academia Romana, Banca Nationala a Romaniei, Academia de Studii Economice, Institutul Bancar Roman si de Asociatia Romana a Bancilor, mandatul lor fiind de 5 ani.
Posta Romana este preocupata de extinderea gamei de servicii oferite clientilor prin incheierea unor parteneriate cu administratiile locale din intreaga tara in vederea colectarii de impozite si taxe. Operatiunile financiare intermediate de Posta Romana sunt de natura sa simplifice si sa reduca timpul alocat incasarii traditionale.
Ziarul "Adevarul" - redactorul sau sef Grigore Cartianu si cei cativa colaboratori mai tineri (Mihai Voinea, Cristian Delcea si Laurentiu Ungureanu) si-au asumat o misiune nedemna - aceea de a contesta Revolutia Romana si de a denigra si calomnia pe cei ce si-au asumat atat riscuri , in decembrie 1989, cat si raspunderi in infaptuirea transformarilor revolutionare pe care le-a cunoscut tara, in anii urmatori.
Cronica Romana : ... Si totusi, "Cronica Romana" apare intr-o noua editie. ... Intr-o asemenea imprejurare reapare, altfel, "Cronica Romana".
Prin decizia istorica a Curtii Constitutionale a Republicii Moldova s-a stabilit ca limba oficiala a tarii sa fie limba romana. ... In afara proiectelor concrete pe care le deruleaza, cele doua tari mai au in comun si limba romana, vorbita de secole de catre cele doua popoare.
Dacia, intoarcere inainte de Piata Romana, dreapta pe Calea Victoriei - pana la intersectia cu Str Sevastopol, intoarcere pe Calea Victoriei - dreapta, pe Str. ... Federatia Romana de Atletism, Primaria Municipiului Bucuresti, Ministerului Tineretului si Sportului, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Inspectoratul Școlar al Municipiului Bucuresti, AIMS.
Wikipedia in limba romana a fost lansata in luna iulie 2003, iar in prezent, aceasta contine peste 150.000 de articole si are peste 1.200 de redactori activi.
Politia Romana si-a deschis, de la 1 august, conturi pe retelele de socializare Facebook si Twitter, unde vor fi disponibile materiale de presa si informari pentru public, urmand sa fie activate si conturi pe Flickr si Youtube, pentru imagini si clipuri.
On Air Music Awards crede ca este cool sa vorbesti corect in limba romana, motiv pentru care la Gala vor fi premiate piesele cu cel mai bun text romanesc.
Pe Elisabeta Rosca am cunoscut-o la Liceul Hermann Oberth din Bucuresti (astazi Colegiul German Goethe), unde am avut-o ca profesoara de limba romana si literatura universala.
Unul dintre aceste gesturi, consider eu, l-ar putea reprezenta preluarea fie de catre consulatele romanesti, fie de catre ambasadele care au in subordine si consulate, a intregii activitati referitoare la reinnoirea pasapoartelor cetatenilor din Republica Moldova, nu numai ale celor care au deja cetatenia romana, carora oricum le oferim consultanta si sprijin, prin natura obligatiilor legale ale statului roman, ci la cei care nu au primit inca cetatenia romana sau care nici nu au aplicat inca pentru aceasta, din motive intemeiate legate de neprezentarea unui document de calatorie valid.
Dincolo de fudulia nejustificata si grohaielile festiviste, dincolo de ovatiile propagandistice, Presedintia romana a Consiliului va avea pe masa cateva dosare extrem de complicate, pe care va trebui, in limitele mandatului, sa le gestioneze cumva.
M-a ajutat mult faptul ca am absolvit sectia de filologie engleza a Liceului Teoretic Gheorghe Sincai din Cluj-Napoca si detin atestatul de limba engleza-romana, care imi da inclusiv posibilitatea de a preda aceste limbi...
Cel putin din perspectiva distinsilor domni care fac parte din Academia Romana, care au gasit de cuviinta, nici mai mult, nici mai putin, sa modifice normele ortografice ale limbii romane.
Dezastrul care s-a petrecut la proba scrisa de limba romana de la sesiunea din toamna a bacalaureatului nu a constituit o surpriza prea mare pentru profesorii care se asteptau deja la avalansa de "perle" emanate cu gratie si candoare de candidati.
Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala din cauza evenimentelor de comemorare a eroilor martiri cazuti in Revolutia Romana din Decembrie 1989. ... Batistei, sensul de mers catre Piata Romana si banda IV sensul spre Piata Universitatii, intre str. ... Dobresccu, sensul catre Piata Romana. ... Romana - P-ta.
Culoarea semaforului era verde, asa ca autoturismele circulau dintre Universitate spre Piata Romana.
google-analytics.com