Cautare

13169 de rezultate pentru "rezultate rezidentiat 2011 bucuresti" (3.00 secunde)
La Balcic mergeau foarte des nu numai membrii familiei regale ci si foarte multi romani si straini (elocvent in acest sens este faptul ca linia aeriana Bucuresti-Constanta-Balcic, deschisa la 25 iulie 1931 de avioanele JUNKERS, era cea mai circulata dintre liniile aeriene interne), iar ruta cea mai scurta catre aceasta perla a litoralului Marii Negre era prin Calarasi.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Ministrul transporturilor, Anca Boagiu, a declarat pentru Gandul ca pana la sfarsitul lui 2011 se va putea merge pe autostrada de la Bucuresti la Constanta. "Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada.
primavara lui 2012 In vara lui 2011, primarul general anunta ca pana la sfarsitul lunii august toate strazile din centrul vechi vor fi terminate. ... Conform indicatorilor tehnico-economici aprobati de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, pentru reabilitarea Centrului Vechi erau prevazuti 27 milioane de euro.
Bucuresti, printre primele orase ale lumii la cresterea economica in 2011 Capitala a inregistrat progrese semnificative la capitole economice precum rata angajarii, cheltuieli, incasari si productie in 2011 in comparatie cu 2010, chiar si fata de marile metropole ale lumii.
La data de 4 februarie 2011, ora 03.45, lucratori din cadrul Sectiei 18 Politie s-au sesizat ca pe Calea Ferentari, sector 5, in spatele unui bloc, se afla un autoturism inchis la culoare, care ruleaza printre autoturismele parcate.
Ce prevede protocolul Uniunii Social Liberale • Cele doua parti semnatare ale Aliantei vor participa la alegerile locale cu candidaturi comune pentru functiile de presedinti de consilii judetene, primari de municipii - resedinta de judet si primar general al municipiului Bucuresti, precum si cu liste de candidati comuni pentru consiliile judetene, consiliile locale ale municipiilor resedinta de judet si Consiliul General al Municipiului Bucuresti;
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B.
2011, oferit de Fundatia Pentru Comunitate si finantat de Compania MOL Romania. ... In ultimii ani a avut rezultate notabile pe plan national si international, este devotat muncii pe care o face de o viata intreaga.
Ministrul Sanatatii a anuntat ca in anul 2015 va fi reluat programul national de fertilizare in vitro, pe noi baze, rezultate si din analiza rezultatelor programului pilot desfasurat in perioada 2011-2012, in urma caruia s-au derulat peste 1.000 de proceduri ce au avut ca rezultat nasterea a aproape 200 de copii.
Irinel Popescu, presedintele Academiei de Stiinte Medicale, seful Centrului de Chirurgie si Transplant Hepatic la Cursul international de patologie pancreatica si workshop-ului "Rolul practic al ecoendoscopiei" de la Bucuresti.
Servicii Salubritate Bucuresti S.A. (SSB), a inceput activitatea de prestare a serviciilor de salubrizare in Municipiul Bucuresti, in sectoarele 6, 1 si 4, prin incheierea de contracte directe cu producatorii de deseuri, in august 2000.
Magda Marincovici) La inceputul lunii martie, la Congresul anual al Societatii Americane de Endocrinologie de la San Diego, cercetatorii de la departamentul de medicina al Universitatii Arkansas (SUA) au prezentat excelentele rezultate obtinute de cainele Frankie, dresat pentru a decela compusii organici volatili, specifici cancerului de tiroida, din esantioane de urina.
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierulromanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea,Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestorafiind foste publicatii comuniste, devenite acum libere. ... Adevarul a fostlansat la Bucuresti la 25 decembrie 1989.
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
In 2011 trebuie generata o situatie ca puterea sa fie inlocuita de "o coalitie pertinenta".
In 2011, puterea trebuie inlocuita cu o coalitie pertinenta'.
Realitatea TV isi va schimba grila de programe din 2011, pentru a deveni "o televiziune sobra, de tip BBC", in contextul in care postul trebuie sa-si recastige echidistanta si echilibrul, a declarat, marti, in sedinta CNA, Stelian Tanase, care, de la 1 noiembrie, va fi directorul canalului.
Din cele peste 46.000 de proiecte incepute de catre autoritati, pe primele locuri se situeaza Autostrada Nadlac-Sibiu, ca parte a Coridorului IV, care va conecta Europa de Vest la Marea Neagra, autostrada Bucuresti-Brasov, proiecte de infrastructura Craiova-Constanta, hirdrocentrala de la Tarnita si obtinerea unui sprijin guvernamental pentru un proiect pan-european - Extreme Light Infrastructure (ELI).
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a adresat o intrebare ministrului Administratiei si Internelor Traian Igas si ministrului Finantelor Publice Gheorghe Ialomitianu Prin Hotararea de Guvern numarul 1001/12 10 2011, Guvernul a aprobat suplimentarea sumelor defalcate din taxa pe valoare adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2011 cu suma de 66 410 000 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2011 si alocarea acesteia bugetelor locale ale unor unitati administrativ-teritoriale, in vederea platii unor arierate, precum si finantarii unor cheltuieli curente si de capital .
google-analytics.com