Cautare

13169 de rezultate pentru "rezultate rezidentiat 2011 bucuresti" (5.61 secunde)
- A plecarii unui numar foarte mare de studenti medicinisti pentru a lucra in strainatate chiar si inainte de a incepe un rezidentiat in Romania;
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
Candidatii la examenul de rezidentiat din acest an vor invata aceeasi materie pentru ca metodologia examenului a fost modificata.
Ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Atilla, a dat declaratii in contextul examenului de rezidentiat care se desfasoara astazi. Acesta a precizat ca numarul final al celor care vor incepe forma de rezidentiat ar putea fi suplimentat in urma rezultatelor.
Aproape o mie de absolventi din toata tara au participat in Capitala la sesiunea extraordinara pentru intrarea in rezidentiat. ... Oficialii anunta ca, de la anul, vor sa mareasca procentul posturilor asigurate prin rezidentiat.
Opera Comica pentru Copii, Teatrul de animatie Tandarica, Compania Hopa-Trop, Asociatia Punctart, PETEC - Asociatia pentru Teatru si Carte si Teatrul Ion Creanga (Bucuresti), Teatrul de Papusi Gulliver (Galati), Teatrul Municipal Csiki Jatekszin (Miercurea Ciuc), Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia (Oradea) si Reactor de creatie si experiment - Mini Reactor (Cluj Napoca).Un veritabil laborator de teatru si povesti, reprezentativ pentru nivelul atins de artele spectacolului pentru copii pe plan international, Festivalul are o structura competitionala, oferind anual premii pentru cele mai valoroase productii si cele mai bune interpretari actoricesti.
De la 6,8% din PIB in 2010 la 4,4% din PIB in anul 2011, 3,0% din PIB in anul 2012, si 2,5% din PIB pentru anul 2013.
A plecat in Anglia in anul doi de rezidentiat pentru ca era la moda. ... A fost admis la rezidentiat, specialitatea neurochirurgie.
Masurile mentionate au fost concretizate in prevederile Proiectului de lege privind unele masuri speciale necesare pentru incadrarea in bugetul aprobat Ministerului Administratiei si Internelor pe anul 2011 care a fost respins de ambele Camere ale Parlamentului.
Dupa ce si-au facut mila de ai nostri romanasi care le culegeau capsunile si au decis ca cine sta mai mult de sase luni in Spania primeste automat viza de rezidentiat, spaniolii si-au scarpinat mai bine tartacutele si si-au zis:
Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti; ... Valentin - Victor Bottez, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti; ... Romulus Brancoveanu, Facultatea de Filozofie, Universitatea din Bucuresti; ... Mihai Chioveanu, Facultatea de Stiint;e Politice a Universitatii din Bucuresti ;
Bilantul anului 2011 - perspectiva asupra puterii 2011 nu a fost un an deloc linistit. ... O privire retrospectiva asupra celor mai importante evenimente si evolutii din anul 2011 ne dezvaluie un tablou extrem de complex, care poate fi analizat din unghiuri diferite.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd. ... Gheorghe de 51 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Fiat avand o concentratie alcoolica de 0,95 mg/l alcool in aerul expirat.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Gradele acordate lui Kovesi, Turcescu si Kelemen au fost retrase la cererea acestora Ministerul Apararii Nationale a revocat ordinele de acordare de grade Codrutei Kovesi, lui Robert Turcescu si lui Kelemen Hunor, la solicitarea acestora, si anuntat ca a dispus revocarea ordinelor de avansare sau acordare a gradelor din anii 2011 si 2012 pentru care s-au constatat nereguli, pe listele publicate din august de minister aparand o serie de personalitati publice, de la Mugur Isarescu la Gheorghe Hagi.
Pe trimestrul I al anului 2012, firmele doljene au declarat la Fisc impozite si contributii totale de 478,71 milioane de lei, in crestere cu 15,82% fata de aceeasi perioada a anului 2011, cand societatile locale declarasera la Finante 413,32 milioane de lei.
Pana in 2016 vor exista aproape 18,9 miliarde de conexiuni in retea - aproape 2,5 conexiuni pentru fiecare locuitor al planetei, fata de 10,3 miliarde in 2011.
Pensiile din sistemul public, inclusiv pensia minima garantata, vor fi inghetate la valorile actuale pe parcursul intregului an 2011, iar contributiile de asigurari sociale percepute angajatorului si angajatului nu vor scadea sub nivelul actual. Proiectiile sunt prezentate in forma finala a proiectului bugetului de stat pentru 2011.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
Topul celor mai importante 10 evenimente de business din 2011 (Autor: ... La aceasta retragere s-au adaugat inchiderea sucursalei de servicii a ING de la Cluj, care urma sa angajeze peste 1.000 de oameni, sI plecarea israelienilor Tnuva de la Bucuresti.
google-analytics.com