Cautare

7657 de rezultate pentru "rezultate licenta iulie 2009 ush id" (3.00 secunde)
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Emisia OTV a fost intrerupta marti, in jurul orei 18.40, dupa ce Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a retras cu unanimitate de voturi, licenta audiovizuala a televiziunii care il are ca asociat principal pe Dan Diaconescu, anunta ANTENA3.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Trei zile cu proiectii gratuite de film la Calarasi, la festivalul Tenaris Cinelatino A sasea editie a festivalului de film Tenaris Cinelatino va avea loc la Calarasi intre 4 si 6 iulie.
Uzina de la Craiova mai poate produce sub marca Daewoo in aceasta luna, dupa ce General Motors a prelungit acordul de licenta.
Marius Croitoru, antrenorul de la FC Arges, nu are licenta Pro. ... Chiar daca un antrenor nu are licenta Pro, acest lucru nu inseamna ca nu poate sa conduca un club la nivel profesionist.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
Astfel bancile, trezoreria, Directia Finantelor Publice, dar si casieriile sucursalei Electrica Botosani si ale societatii Apa Grup vor fi inchise in zilele de 30 iunie si 1 iulie in vederea adaptarii programelor de contabilitate, respectiv de facturare-incasare la noua moneda.
BERBEC Sunt foarte norocosi in luna iulie, dar nu exceleaza neaparat la capitolul bani. ... 17 si 24 iulie. ... 27 si 29 iulie. ... Isi pot gasi iubirea pe 10 iulie. ... 19 si 28 iulie. ... Zile norocoase 12 si 21 iulie. ... 16 si 21 iulie. ... 11 si 28 iulie.
BERBEC Sunt foarte norocosi in luna iulie, dar nu exceleaza neaparat la capitolul bani. ... 17 si 24 iulie. ... 27 si 29 iulie. ... Isi pot gasi iubirea pe 10 iulie. ... 19 si 28 iulie. ... Zile norocoase 12 si 21 iulie. ... 16 si 21 iulie. ... 11 si 28 iulie.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... La jumatatea lunii iulie 2006, Teodor Atanasiu a declarat ca stie de la Directia de Informatii Militare ca Adriana Saftoiu, purtator de cuvant al Presedintiei, da presei, "pe surse", informatii care sa-l discrediteze.
Pana in iulie, atmosfera va fi haotica si greu de controlat. ... Din martie pana in iulie te vei intoarce, periodic, la vechile legaturi sentimentale, la vechile dorinte si le vei selecta pe cele pe care vrei sa le vezi realizate.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, ii apara pe studentii si absolventii de la Universitatea "Spiru Haret", amenintati de Andronescu cu repetarea examenului de licenta.
Incercand sa obtina licenta de la Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice, conducerea Salubritatii a fost refuzata, pe motiv ca acel contract de delegare a gestiunii nu e bun, fiind intocmit pe o perioada de 49 de ani.
Autoritatile au gasit pana la urma o solutie de iesire din impasul in care se afla, din cauza ca firma de salubritate a consiliului local n-a reusit sa obtina decat o licenta provizorie, pe un an, ba chiar s-a vehiculat faptul ca se afla in incompatibilitate, pentru ca municipalitatea era asociat unic.
Inspectorii DADR Galati au aplicat un noian de sanctiuni societatilor de morarit si panificatie, in unele cazuri fiind necesara suspendarea activitatii acestora, dupa ce s-a constatat ca unitatile respective fabricau paine fara licenta sau nu respectau conditiile minime de igiena.
000 de euro companiilor Adobe, Siemens si Autodesk, dupa ce politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au descoperit ca folosea 224 de programe informatice fara licenta.
O alta televiziune generalista de pe piata tv romaneasca, B1 TV, nu a inregistrat profit anul trecut, compania care opereaza licenta postului, News Television Romania SRL, inregistrand pierderi de 7,2 milioane de lei, la o cifra de afaceri de 11,9 milioane de lei.
Becali a mai anuntat ca il va numi pe Ionut Lutu antrenor, peste un an, cand isi va lua licenta. ... Din studio, Ilie Dumitrescu l-a sfatuit pe Becali sa-si ia licenta Pro. ... - Ai dreptate, dar poate imi intru in mana, poate iau licenta, fac niste cursuri maine.
google-analytics.com