Cautare

5323 de rezultate pentru "rezultate ilfov titularizare 2009" (2.60 secunde)
anunta lansarea proiectului Centrul Stelutelor - centru social de suport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc finantat prin granturile SEE 2009 - 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania, cu o finantare nerambursabila in valoare de 145.351,70 euro.
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
cresterea economica in 2009 nu va fi mai mare de plus 1,3 la suta, cea mai slaba rata de crestere din 2001 pana in prezent.
cresterea economica in 2009 nu va fi mai mare de plus 1,3 la suta, cea mai slaba rata de crestere din 2001 pana in prezent.
Pentru prima data, institutul EuroNCAP din Bruxelles a centralizat toate rezultatele obtinute in urma testelor de impact efectuate pe parcursul anului 2009 si a identificat cea mai sigura masina a anului:
Potrivit unui comunicat trimis de APD, judetul care s-a detasat de departe in ceea ce priveste transportul alegatorilor la sectiile de votare de pe teritoriul sau este Ilfov.
Pentru lansarea candidatilor PSD la alegerile locale din judetul Ilfov, organizatorii evenimentului, au ales ca Adrian-Copilul Minune sa performeze cu cateva manele in fata participantilor.
Pentru lansarea candidatilor PSD la alegerile locale din judetul Ilfov, organizatorii evenimentului, au ales ca Adrian-Copilul Minune sa performeze cu cateva manele in fata participantilor.
Ion, pe care l-a sponsorizat pentru campania electorala a PSD cu haine inscriptionate cu sigla PSD“ si ca „avea legaturi si cu prefectul de Ilfov, si cu Gabi Oprea, presedintele PSD Ilfov“, pe care i-ar fi „sponsorizat cu 600 - 700 de dolari pentru campania electorala a PSD“.
In cadrul unei intalniri cu organizatia PSD Ilfov, liderul social-democrat Mircea Geoana a spus ca, la un an de la alegeri, a venit clipa ca partidul pe care il conduce sa iasa din faza de evaluare a cauzelor potrivit carora nu este la guvernare.
Sunt din Chitila, Ilfov si ma ocup din 1990 cu aceste obiecte create din lemn. Sotia mea, care este pictor, m-a rugat sa ii fac niste rame pentru tablouri.
Cursurile sunt suspendate si in judetele Braila, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Buzau, Tulcea si partial in Dambovita, a anuntat ministerul Educatiei.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov au preciazat, sambata, ca organizatorul sfintirii de duminica a Catedralei Mantuirii Neamului este Patriarhia Romana, care a invitat publicul sa participe la slujba de sfintire a Catedralei. ... Recomandarile ISU Bucuresti-Ilfov pentru cei care vor sa asiste la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului:
Ovidiu Natea (PSD Mures) si Nita Constantin (PSD Brasov) isi vor disputa functia de vicepresedinte regional pe zona centru. Rodica Nassar (PSD Bucuresti) si Gabriel Oprea (PSD Ilfov) candideaza la functia de vicepresedinte pe regiunea Bucuresti-Ilfov.
Cel mai bogat dintre cei trei este chirurgul Irinel Popescu, proprietar a 11.000 mp la Vama Veche si Ilfov, al unui apartament si doua case in Ilfov si la Busteni.
Tanasescu era, de asemenea, presedintele filialei Ilfov a PRM, membru in Consiliul National al partidului. Constantin Bebe Ivanovici, fost social-democrat, lider al filialei PSD din Ilfov, trecuse la PRM de putin timp.
PNG-CD contesta rezultatele din circumscriptia numarul 4 Magurele (Ilfov). Totodata, BEC va lua in discutie si cele doua contestatii depuse de PNL si PNG-CD pentru anularea primului tur de scrutin in comuna Stefanesti (Ilfov).
Senatul a validat, marti, mandatele a doi senatori, Viorel Aurelian Moldoveanu si Viorel Alexandru, ambii membri ai PD-L, care au candidat in alegeri pe listele Aliantei D.A., numarul de mandate de senatori validate ajungand la 135.Senatorul Viorel Moldoveanu, reprezentand circumscriptia electorala 25 Ilfov, l-a inlocuit pe senatorul PDL Cristache Radulescu, ales presedinte al Consiliului Judetean Ilfov.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, la Voluntari, la lansarea candidatilor PSD din judetul Ilfov, ca Traian Basescu a vrut sa "darame" guvernul si premierul pe care el l-a impus pentru "viziunea bolnava a unui om avid de putere".
Comisia de arbitraj si integritate morala a PSD a decis sa-l excluda din partid pe vicepresedintele PSD Ilfov Gigi Netoiu, a anuntat vineri Doru Giugula, prim-vicepresedinte al comisiei.
google-analytics.com