Cautare

3195 de rezultate pentru "rezultate gradul ii oradea" (3.61 secunde)
Vizita presedintelui PSD, Mircea Geoana, in Oradea nu a ramas fara urmari in filiala bihoreana a partidului pe care il conduce. ... "Principalul obiectiv il reprezinta castigarea postului de primar in Oradea.
Oamenii PD-ului din PNL Oradea ii cer liderului national, Calin Popescu-Tariceanu, sa-l puna la "zid" pe presedintele filialei judetene, deputatul Cornel Popa.
"Delegatii oficiali, participanti la cea de-a III-a Adunare Ecumenica, am luat cunostinta cu stupoare de faptul ca cinci tineri reformati din Oradea au fost retinuti de Politia din Sibiu, fiind apoi condusi la sediul politiei fara nicio justificare si retinuti timp de trei ore.
"Partidul Democrat va demonstra, pentru prima data, la alegerile pentru Parlamentul European ca este cel mai mare partid din tara castigand 14 locuri de europarlamentari dintre cele 35 ale Romaniei", a declarat, sambata, la Oradea, secretarul general al PD Vasile Blaga, care este si seful de campanie electorala.
Valcea unde gazdele au dat cu piciorul la tot ceea ce au facut in urma cu o etapa, la Oradea. ... FCM Resita - Poli Timisoara II 0-0 Si la acest meci remiza nu ajuta pe nimeni.
Candidatul liberal s-a aratat nemultumit de faptul ca democratii au incercat sa sugereze ca altcineva decat Bolos ar fi trimis comunicatul de presa in care directorul Administratiei Imobiliare Oradea isi anunta retragerea din campania electorala.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, prezent marti la Oradea pentru a sustine candidatii formatiunii in alegerile locale, le-a impartasit celor prezenti cateva din glumele despre care a spus ca ii sunt inspirate de presedintele Traian Basescu si de conduita politica a PDL.
Candidatul independent la un loc in Consiliul Local al Municipiului Oradea Horea Vuscan a cazut victima a "bataliei electorale". ... Am incercat sa ii spun ca in urma unui sondaj de opinie, numele deputatului Cornel Popa a reiesit pe langa alte nume de politicieni locali ca fiind politicieni expirati.
In urma impartirii au rezultat sase colegii in judet (Beius, Tinca, Salonta, Alesd, Marghita si Sacuieni) si trei in Oradea, pentru Camera Deputatilor, in timp ce pentru Senat a rezultat un colegiu in Oradea format din doua colegii de deputati, un colegiu format din zona Salonta - Tinca si colegiul al treilea din Oradea, si alte doua colegii in judet, si anume, colegiul Beius - Alesd si colegiul Marghita - Sacuieni.
Claudiu Pop, Bogdan Hossu, Ovidiu Muretan, Pavel Mercea, Simona Badea ti Nicolae Avram s-au prezentat, ieri, in fata Spitalului Clinic de Neurologie ti Psihiatrie Oradea pentru a preda conducerii unitatii cele trei aparate de aer conditionat.
In judetul Bihor, PNL ii va avea drept candidati pe Marius Parv, Daniel Negrean, Lucia Varga (in foto), Claudia Vlas, Valeriu Boeriu pentru Camera Deputatilor, in timp ce pentru Senat vor candida Emil Bentan, Cornel Popa, Smaranda Scridon.
UDMR isi alege sambata noua conducere, un numar de 555 de delegati si peste 100 de invitati fiind prezenti la Oradea la cel de-al X-lea Congres. Lucrarile la Congresul UDMR se desfasoara la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea.
Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat sambata, de la tribuna celui de-al X-lea Congres al UDMR de la Oradea, ca nu a venit sa "peteasca" UDMR, insa a precizat ca Uniunea trebuie sa decida care este calea pe care o va apuca, potrivit Agerpres.
UDMR este cu sabia lui Damocles deasupra capului si fiindca au 7%, iar orice variatie electorala ii poate scoate din Parlament.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au demarat mai multe actiuni de control la cluburile de noapte, restaurantele si barurile din Oradea si din judet, pentru a verifica modul in care sunt comercializate bauturile alcoolice si tigarile.
filtru ulei Eurofil si Caspian import, distribuit de SC Vest Auto SRL Arad, SC Unix Trade SRL Cluj-Napoca - punct de lucru Oradea - filtre Mann, bielete import care nu aveau etichete cu elementele de identificare si caracterizare si datele importatorului;
Calin Gal, comisarul sef al GF Bihor, ne-a declarat ca a fost declansata o actiune de verificate a activitatii de taximetrie din Oradea si din judet, actiune efectuata impreuna cu reprezentanti ai RAR, ARR, IPJ si ai Serviciului de Control si Autorizatii din cadrul Primariei Oradea.
SC Electrica Transilvania-Nord SA - SDFEE Oradea promoveaza si anul acesta lucrari de electrificari si extinderi retele electrice in mai multe localitati din judetul Bihor. ... Gheorghe Bogdan, reprezentantul SDFEE Oradea, ne-a declarat ca este vorba de extinderea electrificarii in zona Calea Clujului - Oradea.
In 2005, Sinteza Oradea a avut pierderi de 2,1 milioane de lei. ... Sinteza Oradea produce si comercializeaza produse farmaceutice, halogeni, insecticide, aditivi pentru uleiuri minerale, pigmenti anorganici, materiale de umplutura si stabilizatori pentru mase plastice si produse peliculogene.
Calin Gal, comisarul-sef al GF Bihor, ne-a declarat ca a fost finalizat unul dintre actele de control la care s-a lucrat mai multe luni, prin care exista suspiciunea ca o societate comerciala din Oradea, producatoare de bauturi alcoolice, a efectuat acte de evaziune fiscala.
google-analytics.com