Cautare

3195 de rezultate pentru "rezultate gradul ii oradea" (2.97 secunde)
Cu fiecare iesire la rampa a oficialilor din Primaria Oradea, mi se intareste convingerea ca institutia condusa de Petru Filip are cel putin doua metehne:
Dizolvarea Biroului Permanent Local (BPL) al organizatiei Oradea de catre Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL a tulburat apele in cadrul filialei judetene a liberalilor bihoreni. Potrivit liderului PNL Oradea, Gavrila Grebenisan, prin dizolvarea Biroului municipal s-a incalcat statutul.
Printre cei care se lauda, liberalii ii enumara pe primarii PSD si pe vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Bihor Stefan Seremi, care sustin ca au introdus apa, gaz si canalizare in judet.
Manevre in CJ Chiar daca a trecut ceva timp de la ultima Sedinta a Consiliului Judetean, se pare ca ecourile ei inca ii bantuie pe unii consilieri.
Pentru cei 1 300 de elevi ai Colegiului Economic "Partenie Cosma" din Oradea primul sunet de clopotel din acest an a fost unul trist. ... Daca am fi avut un Guvern responsabil, solutia pentru acesti elevi ar fi fost mutarea in noul campus scolar din Oradea.
Electrica Transilvania Nord - Societatea de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice Oradea vine in intampinarea clientilor sai, pentru a-i determina pe acestia sa capete incredere in serviciile furnizate.
mobilier living oferit de Mob Design - Serbezan Tiberiu - Oradea; un covor Belgian oferit de Gecor Group - Bojtor Laura - Oradea; cate un set de bucatarie oferit de Gecor Group - Fele Adalbert si Köllõ Ottilia - Oradea;
De la deschiderea hipermarketului din Oradea, actionarii PIC nu prea au motiv de bucurie. ... Nici pana la ora actuala, conducerea PIC nu a obtinut de la Primaria Oradea autorizatie pentru statii, autorizatii necesare pentru stationarea mijloacelor de transport ale PIC pe traseele pe care circula pentru transportul clientilor.
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor va vinde prin licitatie, pe 26 noiembrie, ora 11:00, in baza OG 92/2003 privind Codul de Procedura Fiscala, mai multe bunuri imobile, proprietate a debitorului SC Big Trans SRL Oradea, cu domiciliul fiscal in localitatea Oradea, Calea Clujului, nr.
Cu toate ca ancheta autoritatilor privind cauzele tragediei de la Oradea, unde un barbat a murit, iar alti trei au fost raniti, se afla abia la inceput, datele preliminare arata faptul ca vina apartine unei firme din Constanta.
Senatorul Florian Bodog a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Municipiul Oradea la 900 de ani de la prima atestare documentara a orasului", pe care o puteti citi in continuare.
in cursul anului trecut, Petre Berinde a fost retinut, cercetat si trimis in judecata de PNA, pentru trafic de influenta, prin rechizitoriul emis de procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea in dosarul privind Serviciul de Pasapoarte Satu Mare, in care a fost invinuit si fostul sef al acestui serviciu, comisarul sef Vasile Neamt.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa a declarat in conferinta de presa de ieri ca, dupa data de 15 ianuarie 2006, de pe Aeroportul Oradea vor exista zilnic curse spre Capitala.
"Legea prevede construirea autostrazii Bors - Marghita - Zalau si, lucru nou pentru judetul Bihor, a unei autostrazi care leaga Oradea de Arad.
Oradea a pierdut, ieri, sansa de a organiza Campionatul European de Polo din 2010, pentru care candidase impreuna cu orasul ungar Debretin.
La fel ca in cazul PSD Bihor, PDL Oradea a desemnat o structura noua care sa se ocupe de alegerile parlamentare din toamna. In acest caz decizia nu a venit de la centru, ci a fost luata de Biroul Permanent al PDL Oradea, la sugestia lui Petru Filip.
8 din Oradea, in zona Iosia, Episcopia Bihor si Rogerius. ... Iulius Delorean, fost consilier local timp de 12 ani in Oradea, este candidat pentru un loc de senator in Colegiul nr. ... 3, Sarkady Zsolt (foto), directorul Filarmonicii din Oradea, a spus ca este adeptul autonomiei culturale locale.
Un nou conflict confesional tulbura viata comunitatii din Oradea. ... Inaltul prelat reformat si europarlamentar a afirmat ca Oradea este sufocata de prea multe biserici ortodoxe care sunt, pe deasupra, construite in locuri nepotrivite.
Colegiul 7 - Oradea-Sud (Nufarul) In cartierul Nufarul, batalia electorala se va da intre Kállai László (UDMR), Sonia Draghici (PSD-PC), Mircea Matei (PDL), Dan Octavian (PNL) si Florian Pantea (PRM). Colegiul 8 - Oradea Nord-Vest Candidatii din acest colegiu sunt:
google-analytics.com