Cautare

2099 de rezultate pentru "rezultate examenului de titularizare dambovita" (8.88 secunde)
In calitatea de membru al Consiliului National de Integritate, Zlotea atrage public atentia asupra reprezentantilor PNL in CNI si asupra incalcarii Legii 144/2007, prin impunerea Regulamentului Intern de Organizare si Functionare.
Ziua de ieri a fost dedicata Directiei de Sanatate Publica, Vamii, Directiei Sanitar Veterinare, dar si Inspectoratului in Constructii - si ne referim aici la examenele (de fapt interviurile si prezentarile de proiecte de management) pentru institutiile deconcentrate.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, ii apara pe studentii si absolventii de la Universitatea "Spiru Haret", amenintati de Andronescu cu repetarea examenului de licenta.
Cele 3.800 de intrebari din chestionarele oficiale pentru examenul de obtinere a permisului au fost postate pe site-ul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (DRPCIV) - www.drpciv.ro, iar viitorii soferi pot face teste on line pentru a vedea ce punctaj vor obtine la examen.
Daca decid sa promulg legea referendumului, reunirea Parlamentului nu mai are obiect Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca proiectul de lege de modificare a legii referendumului a fost declarat constitutional de CCR si a ajuns la Presedintie, iar, in cazul in care decide sa il promulge, reunirea Parlamentului in sesiune nu mai are obiect.
"Pledoarie pentru o Scoala de Politie exemplara...cat de greu este sa schimbam ceea ce trebuie schimbat?
Senatorul Florea Voinea i-a interpelat pe prim-ministrul Dacian Ciolos si pe ministrul Afacerilor Externe Lazar Comanescu, in sedința Senatului din data de 07.11.2016. ... Pregatirea viitoarei presedintii romanesti a Uniunii Europene si selectia personalului de conducere in Centrala MAE si reteaua diplomatica si consulara a Romaniei.
Octavian Stireanu) Partizanatul d-lui Iohannis risca sa depaseasca limita unei subiectivitati de inteles, pentru a atinge cotele unei antagonizari iresponsabile in interiorul societatii romanesti.
Elevii beneficiari ai programului de protectie sociala "Bani de liceu ", vor intra, de luni, in posesia ajutorului social de la stat.
Frigul care a pus stapanire pe tara noastra a afectat aproape toate domeniile de activitate.
Actiunea "Organizarea examenului pentru dobandirea calitatii de contabil fiscal" a avut loc, urmand ca Regulamentul de organizare si functionare a CCF sa fie aprobat. Aparitia acestui organism va reprezenta o oportunitate pentru specialistii din domeniu care isi vor pierde locurile de munca din institutiile financiar-bancare care se vor restructura.
Un numar de 195 de practicieni in insolventa au fost agreati de Ministerul Finantelor Publice, in urma unui concurs la care au participat 286 de candidati, anunta un comunicat al ANAF.
Carnea provenita de la porcii crescuti in gospodariile taranilor romani nu va putea fi vanduta in perioada Sarbatorilor de iarna.
Examenul pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal se organizeaza de Camera Consultantilor Fiscali, in baza unui regulament aprobat de Consiliul superior al Camerei Consultantilor Fiscali, stabileste o ordonanta de urgenta aprobata de Guvern. Actul normativ modifica si completeaza Ordonanta 71/2001 privind organizarea si exercitarea activitatii de consultanta fiscala.
Începând din acest an, pensionarii pe caz de boala, gradele I si II, care vând sau arendeaza terenurile agricole, pot beneficia de renta viagera, chiar daca nu au împlinit 62 de ani.
Începând din acest an, pensionarii pe caz de boala, gradele I si II, care vând sau arendeaza terenurile agricole, pot beneficia de renta viagera, chiar daca nu au împlinit 62 de ani.
Persoanele fizice in varsta de peste 62 de ani, carora li s-a validat cererea de reconstituire a dreptului de proprietate conform legilor fondului funciar si care opteaza irevocabil pentru despagubirile platite de investitor, vor putea beneficia de renta viagera agricola, conform unei noi ordonante de urgenta.
Renta viagera va putea fi platita de acum înainte si persoanelor carora li s-a validat cererea de reconstituire a dreptului de proprietate conform legilor fondului funciar si care opteaza irevocabil pentru despagubirile platite de investitor.
In baza Legii 247/2005, proprietarii de teren agricol care il instraineaza prin vanzari sau donatii ori il arendeaza vor primi echivalentul in lei a 100 de euro/an/ha instrainat, respectiv 50 de euro/an/ha arendat, pentru terenurile mai mici de un hectar suma fiind proportionala cu suprafata.
Suedia insa, care nu se bucura de niciun fel de derogare, a decis singura, prin referendum, sa fie o exceptie: ... Romania a anuntat vineri anul sustinerii examenului: ... Experienta celor trei tari, Slovenia, Slovacia si Estonia, ne poate fi de folos.
google-analytics.com