Cautare

2100 de rezultate pentru "rezultate examenului de titularizare dambovita" (3.23 secunde)
Un copil de 11 ani din Dambovita s-a spanzurat dupa ce parintii sai au divortat Un copil in varsta de 11 ani din satul dambovitean Patroaia Vale s-a spanzurat, duminica, de o grinda a casei, primele cercetari ale anchetatorilor aratand ca baiatul ar fi recurs la acest gest din cauza ca parintii sai divortasera, iar el ramasese in grija tatalui.
72 de comisari ai Garzii de Mediu si 300 de politisti din Dambovita fac descinderi in localitatea Balteni, intr-un dosar referitor la o retea de vanzare de fier vechi si de alte deseuri.
Prima ferma de lalele olandeze din Romania a fost deschisa pentru public in satul Patroaia Deal din judetul Dambovita, la nici o suta de kilometri de Capitala.
Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a anuntat luni, dupa sedinta BPN, ca o comisie formata din primii cinci lideri ai partidului si lideri ai organizatiilor cu rezultate bune in alegeri va analiza candidaturile pentru secretarii de stat, pe baza unor criterii de competenta si onestitate.
Traian Basescu a obtinut 50,43 % din voturi, in timp ce Mircea Geoana a obtinut 49,57 % din voturi, conform rezultatelor partiale anuntate, luni dimineata, de Biroul Electoral Central (BEC), dupa centralizarea voturilor din 95,40 % din sectii.
BEC - rezultate partiale, ora 3,00:
majoritatea saracilor Europei traiesc in zonele rurale romanesti Cei mai multi dintre saracii Europei traiesc in zonele rurale din Romania, ceea ce ar recomanda agricultura ca sector prioritar intr-o viitoare strategie de dezvoltare a Romaniei, a declarat marti Peter Harrold, directorul Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si de Est, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Dan Ilie Morega a ramas fara postul de presedinte al PNL Gorj, insa este in continuare sef interimar al unui birou de conducere. Doi dintre rivalii liderului liberalilor gorjeni si-au pierdut functiile de vicepresedinti.
Pariul pierdut de Sebastian Lazaroiu (Autor : ... Chiar de catre mine. La Antena 3, la dezbaterea organizata de Razvan Dumitrescu.
Victorie istorica a PSD in Bucuresti, social democratii adjudecandu-si Primaria Generala si toate primariile de sector, potrivit rezultatelor partiale oficiale comunivate de BEC la alegerile locale 2016.
Vezi rezultatele si in ce finale vor evolua fetele Echipa feminina de gimnastica a avut un debut ezitant in turneul olimpic.
19 martie la 12:19 Episodul 2 din Jurnalul meu de #pandemie, pentru ca imi pasa. In asteptarea vaccinului, peste 80 de studii clinice cu medicamente sunt in desfasurare, conform #OMS, iar chinezii au 150 de studii clinice ale lor in derulare.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Un grup de 11 liberali, printre care fostul presedinte Valeriu Stoica (foto), si mai multi parlamentari ai partidului ii propun presedintelui PNL, Calin Popescu-Tariceanu, “unificarea rapida“ cu PPCD si crearea unei constructii politice “liberal-populare“.
Presedintele Partidului Conservator Constanta, deputatul Andrian Mihei, si-a exprimat nemultumirea, in cadrul conferintei de presa desfasurate vineri, 2 septembrie a.c., referitor la ignorarea cu care este tratat PC in cadrul coalitiei. ... Eu m-am aratat dornic de o asemenea intalnire.
Cu toate ca, initial, din punct de vedere al distribuirii posturilor politice in judet, functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara, apartinand Oficiului Judetean de Cadastru si Carte Funciara (OJCCF) Salaj, i-a revenit PNL-ului, ulterior, dupa indelungi si chinuitoare negocieri, liberalii salajeni au cedat "fotoliul" in favoarea UDMR.
Cu toate ca, initial, din punct de vedere al distribuirii posturilor politice in judet, functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara, apartinand Oficiului Judetean de Cadastru si Carte Funciara (OJCCF) Salaj, i-a revenit PNL-ului, ulterior, dupa indelungi si chinuitoare negocieri, liberalii salajeni au cedat "fotoliul" in favoarea UDMR.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Intentia Primariei Craiova de a recruta un jurnalist pentru publicatia editata de municipalitate poate fi blocata din cauza unei adrese pitulate ori prost citite in Biroul resurse umane.
Candidatii la examenul de rezidentiat din acest an vor invata aceeasi materie pentru ca metodologia examenului a fost modificata.
google-analytics.com