Cautare

2100 de rezultate pentru "rezultate examenului de titularizare dambovita" (4.42 secunde)
Un caz de isterie nationala. De ce Romania nu are viitor / psnews / Silviu Manastire Sunt momente in care simt nevoia sa iau din biblioteca Schimbarea la fata a Romaniei - capodopera lui Cioran mereu actuala, de vreo 70 de ani - si sa o rasfoiesc.
PROFI a inaugurat saptamana aceasta inca cinci magazine la Pucioasa, Poiana Mare, Daneti, Liteni si Voinesti, reteaua numarand acum 493 de unitati. De astazi, doua noi localitati din judetul Dolj, Poiana Mare si Daneti, fac parte din reteaua PROFI.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
Mioara Cotea participa de 8 ani la targurile traditionale organizate in fiecare week-end pe platforma de la Academia Militara. - De 8 ani vin la aceste targuri traditionale organizate pe platforma de la Academia Militara!
Mioara Cotea din Voinesti, Dambovita participa la targul de produse traditionale organizat pe platforma de la Academia Militara in fiecare week-end, de vineri pana duminica inclusiv, intre orele 9.00 - 20.00, cu produse traditionale.
Romania, lovita de un CICLON! ... Zonele afectate si recomandari de la autoritati Un ciclon mediteranean loveste astazi Romania, iar in acest context, Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua atentionari cod galben si cod portocaliu de furtuna.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Mai multe judete sunt afectate de inundatii (Autor: Ion Iorga) Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) a lansat o avertizare pentru locuitorii din 10 judete ale tarii, fata de topirea brusca a zapezilor.
O stire din Cotidianul, semnata de Magda Colgiu, anunta sec: Constantin Mudava, cunoscut drept vindecatorul lui Nicolae Ceausescu, a murit, joi, in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. ... A murit de batranete. ... A fost gasit si dus la spitalul din Campina, iar de acolo l-am adus aici, la Targoviste.
Marin Constantin din Dambovita, Crevedia, de la Sanatatea din plante este prezent cu un stand in curtea MTR. Avem suc de aronia, care este anti-cancerigen si care contine vitamina P care fixeaza vitamina C, care este anti cancer, suc de mere si catina.
Marin Constantin din Dambovita, Crevedia, de la Sanatatea din plante este prezent cu un stand in curtea MTR. Avem suc de aronia, care este anti-cancerigen si care contine vitamina P care fixeaza vitamina C, care este anti cancer, suc de mere si catina.
Echipajul unei ambulante din judetul Dambovita a trecut prin momente de groaza. Stalpul de inalta tensiune a fost distrus. ... In urma impactului stalpul de inalta tensiune s-a rupt. Curentul in sat a fost oprit mai bine de o ora.
Un copil de 6 ani dintr-o localitate a judetului Dambovita a murit, luni, muscat de cainele familiei.
Un proiect de 350 de milioane de lei si un contract de colectare deseuri vor face din judetul Dambovita unul dintre cele mai curate din tara. Spre exemplu, compania de colectare detine autospeciale care compacteaza in cel mai scurt timp deseurile, iar pubelele revin la sol spalate si igienizate.
Nu stiu daca este doar o parere, dar am impresia ca nu am mai prea avut parte de figuri colorate in politica romaneasca.
Mircea Geoana are si el aerul ca o astfel de intentie a fostului lider al PSD nu ii este tocmai pe plac. Dupa ce l-a avertizat ca n-ar avea "moaca" de prezidentiabil, i-a oferit o "functie neoficiala" in partid, doar-doar Nastase n-o mai tinti si altceva.
Un recidivist a vrut sa se razbune pe omul legii, pentru ca acesta a facut parte din echipa care l-a anchetat intr-un alt caz de agresiune, cand si-a batut crunt concubina, fata sefului de post din Pietrosita.
Marius Catalin Neagoe, de 30 de ani, din localitatea Vulcana-Pandele, judetul Dambovita, soferul autoturismului BMW cu numarul de inmatriculare DB 018620, care circula pe directia Pitesti-Slatina, a pierdut controlul volanului in curba. Acesta a derapat si s-a izbit de marginea unui sant din beton.
O femeie din Targoviste a fost accidentata mortal astazi pe o trecere de pietoni de la intrarea in oras, care insa nu era marcata corespunzator, intrucat in zona s-au desfasurat lucrari de asfaltare.
Cinci barbati inarmati cu bate au distrus un restaurant din Dambovita Smecherii rezolva totul cu... ... Asta pare sa fie premisa a cinci barbati care au vandalizat un local din judetul Dambovita. ... Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum cinci barbati inarmati cu bate vandalizeaza restaurantul.
google-analytics.com