Cautare

2100 de rezultate pentru "rezultate examenului de titularizare dambovita" (3.06 secunde)
O poveste de dragoste se rescrie frumos, din mers, si o sa va mai acordati unul altuia sansa de a fi fericiti, dupa o perioada de zvarcoliri sufletesti.
în care nemulţumirite tuturor bugetarilor din sistemul de învăţămant s-au transformat în proteste şi insulte, cel mai mare dintre profesorii gălăţeni, promovat în Guvern, a ţinut să
în care nemulţumirite tuturor bugetarilor din sistemul de învăţămant s-au transformat în proteste şi insulte, cel mai mare dintre profesorii gălăţeni, promovat în Guvern, a ţinut să
în care nemulţumirite tuturor bugetarilor din sistemul de învăţămant s-au transformat în proteste şi insulte, cel mai mare dintre profesorii gălăţeni, promovat în Guvern, a ţinut să
este vorba, dupa cum se stie, de produse inferioare care, copiind ambalajul sau prezentarea produselor originale, incearca sa se substituie acestora. ... Nu intentionez defel sa privesc lucrurile din punct de vedere politic, admitand, prin reducere la absurd, ca balciul cotidian dambovitean ar putea fi considerat ca activitate politica.
Dupa profesorii prinsi copiind la titularizare, scenele cu bataia de la stadionul Otelul de vineri au umplut ecranele televiziunilor si paginile ziarelor centrale. Presedintele Marius Stan este suparat si da vina si pe presa pentru violentele prezentate de la meciul de vineri, dar nu uita nici de suporteri.
Chiar daca salariile trebuia majorate, prin adoptarea unei legi speciale, inca de acum cateva luni, vara i-a prins pe guvernanti in aceleasi discutii cu cadrele didactice, nici una din parti nedorind sa faca vreun compromis pentru stingerea conflictului.
Memorandumul de la Calarasi - cu degetul pe rana!
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
Absolventii Facultatii de Management Turistic si Comercial Dimitrie Cantemir Constanta au promovat ieri examenul de licenta din sesiunea iulie 2007 cu rezultate foarte bune.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Saptamana trecuta au aparut primele rezultate in urma simularilor organizate pentru probele din cadrul examenului de bacalaureat.
Zilele trecute am primit un mesaj incurajator de la un prieten. ... Il cunosc de multi ani pe Mihai Dragomir. ... Eu cred ca este unul dintre cei mai buni antrenori de fitness din tara. El este autorul unui concept propriu de antrenamente care te ajuta sa slabesti sanatos.
Notele obtinute de liceeni nu vor fi insa trecute in catalog, fiind un reper in perspectiva examenului de Bacalaureat care se va desfasura in luna iunie.
Presedintele PD Emil Boc a precizat ca din informatiile pe care le-a primit in cadrul BPN cu privire la consilierul judetean Aurel Cucu a rezultat ca au existat trei solutii de neincepere a urmaririi penale date de catre Parchetul General in cazul acestuia.
Ion Stan, presedintele filialei PSD Dambovita, a declarat ieri ca prefectul judetului profita de situatia creata in localitatea Morteni, prin aparitia celui mai recent focar de gripa aviara, si incearca sa convinga primarul din localitate sa treaca din tabara PSD in cea a PD.
- pristornice - bete (pentru femei), la 50 RON - se purtau inainte la fote - valnic (din Dambovita) - la 150 RON - marame din borangic 100% - la 350 RON - ii din Arges si din Dambovita
Mihaela Enache din Dambovita participat recent, alaturi de sotul ei, fiul, Tedi, de 5 ani, si de fiica ei, liceana, la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Cursurile sunt suspendate si in judetele Braila, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Buzau, Tulcea si partial in Dambovita, a anuntat ministerul Educatiei. In functie de evolutia vremii se vor lua decizii si pentru ziua de marti.
In ceea ce priveste prezentarea tuturor dosarelor politicienilor, de la parlamentari pana la consilieri, Voiculescu a subliniat ca "presedintele a facut o mare greseala", pentru ca "s-a autoexclus din cei care trebuie sa fie verificati" sau a uitat cu nerusinare "sa se treaca pe lista".
Un numar de 41 de membri PSD si-au depus, pana marti seara, cand a expirat termenul-limita, candidatura pentru una dintre cele 17 functii de conducere centrala care vor fi alese la Congresul extraordinar din 10 decembrie.
google-analytics.com