Cautare

2099 de rezultate pentru "rezultate examenului de titularizare dambovita" (3.64 secunde)
Cand vor fi GATA LUCRARILE Lucrarile de la pasajul subteran din Piata Sudului vor fi gata in luna aprilie a acestui an, iar podul peste Dambovita, din zona de sud-est a Capitalei, va fi finalizat in august, urmand sa fie incepute lucrarile la constructia drumului care leaga podul de Soseaua Oltenitei, a declarat viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu.
Pentru ca hotii nu au oprit la semnalul oamenilor legii, politistii au tras mai multe focuri de arma. ... O pata de sange descoperita in apropierea locului unde doi hoti au furat cabluri de telefon a pus pe jar politia din Dambovita.
Un microbuz scolar s-a ciocnit cu un autoturism Logan, pe DN71, in apropierea localitatii Mircea Voda din judetul Dambovita. 12 persoane, dintre care sapte copii si cinci adulti, au fost ranite, a confirmat pentru REALITATEA.NET un reprezentant al IPJ Dambovita.
'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Testul electrolitului din baterie (cu un densimetru sau un refractometru pentru bateriile cu intretinere) necesita prelevarea unei mici cantitati de electrolit din fiecare celula a bateriei si masurarea concentratiei specifice. ... Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei.
'Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR), condusa de trei presedinti fosti ministri PSD, se lanseaza oficial pe 1 Mai, o sarbatoare consacrata in ultimii ani de serbarile cu mici si bere ale lui Vanghelie, unde erau prezente active in prim plan.
Majoritatea prefectilor raman in functii dupa ce au sustinut examenul de atestare pe post. ... Examenul are loc pe parcursul a doua zile, la sediul Institutului National de Administratie (INA), prima runda avand loc marti.
Hernia de disc cervicala Profesorul doctor Mircea Gorgan spune ca decizia operatiei in cazul acestui diagnostic apartine neurochirurgului si nu se ia de azi pe maine "Hernie de disc C5-C6, protruzie C6-C7, modificari vertebrale degenerativ-osteofitice C5-C6". Acestea sunt concluziile examenului RMN efectuat de Gigi Becali.
Este perioada examenelor sau a luarii marilor decizii, pentru acei tineri care termina o forma de invatamant. ... Trecerea de la gimnaziu la liceu sau la scoala profesionala este prima schimbare majora in cariera elevului.
Seful campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat astazi ca PSD va cere refacerea alegerilor locale din Caras-Severin si Mehedinti in situatia in care se va constata ca intradevar pe buletinele de vot nu era trecuta si sigla PSD-ului.
Iubitorii muzicii sunt invitati, in perioada 1-4 septembrie 2016, la Gaesti, la Festivalul International de Nai Gheorghe Zamfir, editia a III-a.
Ancheta tragediei in care au pierit duminica seara un sofer si pasagerul sau, aflati in masina cazuta in raul Dambovita, se anunta deosebit de complicata.
Clasamentul s-a "rupt" dupa Romania - Feroe 1-0 si Irlanda de Nord - Finlanda 2-1. Cum arata Grupa F dupa cinci etape Romania ocupa primul loc in Grupa F a Preliminariilor Euro 2016, cu 13 puncte dupa 5 meciuri, unul peste ocupanta locului secund, Irlanda de Nord.
- Ce le transmiti concurentilor de la "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix? ... De fapt, fiecare editie a acestui concurs e o noua provocare. Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Rasturnarea prin instanta a posturilor de conducere detinute de liberali sau democrati la institutiile de stat judetene tinde sa devina o adevarata moda.
Doi reprezentanti ai PD-L din Comisia pentru Invatamant a Camerei Deputatilor, Doinita Chircu si Catalin Croitoru au declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca cer primului ministru Emil Boc o ancheta serioasa a ministrului Invatamantului, Ecaterina Andronescu.
'Deputatul PSD Oana Niculescu Mizil nu mai pridideste cu dezmintirile ca nu are de gand sa plece din PSD, dar o va face aproape sigur cel tarziu in iunie a.c., dintr-un motiv foarte simplu:
Cum ar putea arata atacul Romaniei Cu mai putin de o saptamana ramasa pana la cel mai important meci al turneului de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia, 2014, si cu sanse reale sa duca echipa la Rio, Victor Piturca se confrunta cu alte necunoscute, decat cu cele pe care le avea pana acum:
Vorbim adesea despre eficienta sistemului educational, despre coeficienti de performanta, despre diversi indicatori care ne-ar indica masura in care invatamantul isi indeplineste sarcina catre elevi.
google-analytics.com