Cautare

2100 de rezultate pentru "rezultate examenului de titularizare dambovita" (3.06 secunde)
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric. Ieri, la Spitalul de Psihiatrie, in fata singurului medic din Galati care avea posibilitatea emiterii avizului, nervii actualilor si viitorilor dacali au cedat.
Liderul PNL Ludovic Orban este invitat de filiala PNL Dambovita sa candideze in acest judet la alegerile parlamentare din toamna. Pana acum, noua membri ai filialei Dambovita a PNL si-au depus dosarele pentru a candida in colegiile uninominale din judet.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Citeam comentariile unora care se dadeau profesori loviti in soarta de salariile mici. Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici.
Liderul PSD Dambovita, Ion Stan, a declarat, joi seara, la Titu, ca politicienii "sunt monitorizati de Basescu si de institutiile statului, obediente acestui om, care inregistreaza convorbiri telefonice, anume acelea la care dansul a facut referire in interventiile pe care le-a avut la RRA".
Politie politica cu "doi si-un sfert" pentru USL Deputatul Ion Stan si candidatii USL, filati de DGIPI Deputatul (PSD) Ion Stan si candidatii USL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita si Primaria Municipiului Targoviste, filati de serviciul teritorial al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna!
"Parteneriatul Ministerul Apararii Nationale - Consiliul Judetean Dambovita, un parteneriat de succes!" pe care o puteti citi in continuare. Data de 3 decembrie 2013 sigur va ramane o data de referinta atat pentru Ministerul Apararii Nationale cat si pentru Consiliul Judetean Dambovita.
Dupa terminarea "meciului", adica a examenului de bacalaureat, ministrul educatiei si cercetarii, Mihail Hardau, va scoate la iveala toate neregulile depistate la Serviciul National de Examinare si Evaluare (SNEE). ... In prezent, ministrul educatiei si cercetarii nu a decis daca va schimba sau nu toata echipa de la SNEE:
Un sistem viciat, frudat si distorsionat de interese, asa a caracterizat vineri ministrul Mihail Hardau sistemul educational din tara noastra.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca atat in Dambovita, cat si in alte judete, exista clanuri mafiote care sunt protejate politic de PDL in schimbul finantarii pe care le-o acorda acesti interlopi democrat-liberalilor. ... "In Dambovita exista o protectie politica serioasa a unor clanuri mafiote.
Cladirea de pe cheiul Dambovitei mai are de asteptat pana sa se transforme in altceva decat o constructie parasita.
Probele scrise ale examenului de capacitate s-au incheiat. Acum, cei peste 150 de mii de elevi care au terminat gimnaziul asteapta afisarea notelor obtinute la testari. Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale.
Electoratul din 20 de localitati este chemat duminica la vot pentru a alege un nou primar, un nou primar general sau un nou consiliu local. ... Duminica, incepand cu ora 7.00, alegatorii din 20 de localitati sunt chemati din nou la urne in cadrul unor alegeri locale partiale.
Adrian Tutuianu castiga detasat presedintia CJ Dambovita Senatorul PSD Adrian TuTuianu a castigat presedintia Consiliului Judetean Dambovita, cu 56 la suta din voturi, devansandu-l clar pe candidatul PDL, Florin Popescu care a obtinut doar 34 la suta din voturi.
Un investitor chinez deschide o fabrica in Dambovita, peste 1.000 de persoane vor sa se angajeze Peste 1.000 de persoane s-au inghesuit, vineri, in comuna damboviteana Darmanesti la bursa locurilor de munca organizata ad-hoc dupa ce un investitor chinez a hotarat sa construiasca pana la sfarsitul anului o fabrica de produse electronice in zona, relateaza Mediafax.
O "Autostrada pietonala" va fi construita in centrul Bucurestiului - VEZI 39 DE PROIECTE Noua strategie propune nu doar scoaterea in evidenta a caracterului eclectic specific centrului Capitalei, ci si revitalizarea si reconectarea zonelor aflate in centrul Bucurestiului, dar care au fost izolate de ceea ce astazi bucurestenii considera centrul istoric al orasului.
Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi valabil pentru judetele Prahova si Buzau. Vor fi precipitatii abundente, insotite de grindina, descarcari electrice si de vant puternic. ... Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac:
Simone de Beauvoir- sex si filosofie Simone de Beauvoir a marcat secolul XX prin luarile de pozitie indraznet feministe pentru epoca ei, dar, in mod paradoxal, numele si viata sa raman greu de despartit de cele ale partenerului naravas, Jean-Paul Sartre.
google-analytics.com