Cautare

1958 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare" (2.80 secunde)
Concret, se sustinea ca doar Viorel Hrebenciuc reusise sa acceada din nou in structurile de conducere, in timp ce alte nume celebre (DIP, Pascu, Vacaroiu) cazusera cu brio la examen.
In aceste conditii, este sigur ca Alianta se va confrunta nu numai cu scaderea popularitatii sale in ochii romanilor, ci si cu ostilitatea parlamentarilor pesedisti si a partenerilor lor. Ramane de vazut cum vor trece liberalii si democratii cel mai greu examen politic din intreaga lor cariera post-decembrista.
Dupa anuntarea duminica seara a listei membrilor Guvernului, premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, si echipa pe care vrea sa o instaleze la Palatul Victoria vor avea astazi de trecut in Parlament primul examen major - votul de investitura.
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Guvernul a decis irevocabil sa-si asume raspunderea pe pachetele de legi privind Justitia si retrocedarea propritatilor. Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca acest lucru se va intampla pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare.
Oficialii europeni i-au cerut sa preia Ministerul de Interne, Justitia, Integrarea Europeana, “intr-o formula de capitulare“, pentru ca 2004 “este anul unui examen major“.
Comisarul sef Leontin Puscas, seful Serviciului Ordine Publica, comisarul sef Petru Pernes, seful Serviciului Management si Resurse Umane si subcomisarul Ovidiu Dosa, seful Serviciului de Combatere a Crimei Organizate, au sustinut un examen psihologic, pe care l-au si luat, adica, in termeni de "Mina Minovici", au dovedit ca au avut discernamantul pastrat, in momentul prezentarii la examinare.
„Pana la urma, inainte de a construi o anumita practica parlamentara pe baza noului regulament, va trebui sa facem un examen de sanatate complet pentru acest regulament.
Cu ecusonul de rabotnic la rever, ma vedeam tremurand in sala de examen, in cautarea de solutii la materii una si una fizica, algebra, trigonometrie, geometrie plana si in spatiu.
Conducerea PD a decis tot ieri sa solicite tuturor partenerilor de Coalitie sa abordeze la fel de responsabil tema adoptarii Bugetului de stat, fiind cel mai important examen politic pentru Coalitie, dupa votul de investitura al Guvernului.
Dupa confruntarea din Zavoi, aluministii mai au in program un "examen", acesta fiind programat pentru sambata, urmand sa intalneasca pe FC Arges, data si ora desfasurarii nefiind momentan stabilite.
Primul examen va fi integrarea in UE, a carei data va fi decisa in primavara. In functie de rezultatul acestuia, liderii politici isi vor stabili propriile agende de prioritati.
Imi aduc aminte de o fraza dintr-un film, despre niste adolescenti aflati in fata unui examen de admitere, pentru a urma studii din ce in ce mai specializate, care duceau spre alegerea unei meserii in viata.
Potrivit directorului OJCCF Salaj, Lakatos Alexandru, avandu-se in vedere datele actuale ale situatiei, concursul pentru postul de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara va fi reluat in curand. De aceasta data, la examen vor putea participa, potrivit legislatiei in vigoare, si alte persoane "din afara".
Potrivit directorului OJCCF Salaj, Lakatos Alexandru, avandu-se in vedere datele actuale ale situatiei, concursul pentru postul de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara va fi reluat in curand. De aceasta data, la examen vor putea participa, potrivit legislatiei in vigoare, si alte persoane "din afara".
47,7% dintre cazurile de expozitie la aceste radiatii, cazurile de avorturi spontanee au loc inainte de prima saptamana de sarcina. Iar nivelul de radiatie care afecteaza femeile luate in examen pleaca de la 5 microwatt pe centimetru patrat.
47,7% dintre cazurile de expunere la aceste radiatii, cazurile de avorturi spontanee au loc inainte de prima saptamana de sarcina. Iar nivelul de radiatie care afecteaza femeile luate in examen pleaca de la 5 microwatt pe centimetru patrat.
Tot discutand, n-am auzit cand am fost chemat sa intru la examen si am fost dat absent. Noroc ca tatal meu, prezent acolo si mai atent decat mine, m-a gasit urgent si i-a convins pe examinatori sa ma scuze.
Este necesara si o audiograma sau chiar un examen videoendoscopic. Tratamentul otitei externe Otita externa usoara poate avea o evolutie autolimitata, asfel incit renuntarea pentru citeva zile la inot sau spalatul parului, la folosirea de betigase auriculare poate duce la vindecare.
Al treilea lucru este ca in momentul in care stabiliti o relatie cu o persoana de sex opus - in general, de sex opus - e bine sa va faceti amandoi un examen de bilant.
google-analytics.com