Cautare

61533 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din olt" (7.36 secunde)
Un barbat din comuna Brastavatu si altul din Caracal au fost retinuti zilele trecute de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, dupa efectuarea unei perchezitii domiciliare la locuinta lor.
FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am inceput sa prezint cazuri istorice din cartea UFOs over Romania (OZN-uri deasupra Romaniei). ... El descrie o intamplare din vara anului 1904, din Muntii Apuseni: ... Dintr-o data, el vede o roata de foc coborand din zare peste Muntii Apuseni.
Recolta de grau de anul acesta a fost serios afectata dupa seceta din iarna si primavara si dupa ploile din ultima luna.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat luni, la Craiova, ca din regiunea Oltenia PSD va propune in actuala structura guvernamentala cinci-sase secretari de stat, chirurgul Irinel Popescu fiind singura persoana nominalizata de catre liderul social-democrat.
Peste 250 de dosare pentru racordarea la reteaua de gaze din Craiova zac de aproape sapte luni prin mapele unor firme din Bucuresti, care au castigat licitatia organizata de Distrigaz Sud SA pentru dreptul de a realiza bransamente in Dolj si Olt.
Angajatii din domeniul energiei, petrolului si gazelor sunt nemultumiti de modul in care decurg negocierile pentru realizarea noului Contract Colectiv de Munca (CCM) la nivel de ramura.
Din câte am înteles de la Serviciul Achizitii, în urmatoarele doua saptamâni vor mai fi gata doua proiecte pe care le vom putea depune la ADR“, a spus Ileana Majina, directoarea Directiei de Afaceri Europene din cadrul CJ Dolj.
Din câte am înteles de la Serviciul Achizitii, în urmatoarele doua saptamâni vor mai fi gata doua proiecte pe care le vom putea depune la ADR“, a spus Ileana Majina, directoarea Directiei de Afaceri Europene din cadrul CJ Dolj.
Senatorul de Olt Darius Valcov s-a implicat cu mult suflet in campania publica ce vizeaza colectarea de carte romaneasca pentru a fi donata bibliotecilor si scolilor romanesti din Gagauzia. "Cate o carte din Oltenia pentru fiecare locuitor din regiunea Gagauzia".
Un tanar din Voineasa, care pretindea ca este politist, a fost depistat luni la Barza - Olt. ... Un tanar de 17 ani, din localitatea Voineasa, care pretindea ca este politist, a fost retinut luni de politisti in timpul unui flagrant organizat in comuna Barza - Olt.
Politia a intrat pe firul unor afaceri de amploare, derulate cu statul, in mare viteza, la sfarsitul anului trecut, pentru ca niste firme sa se infrupte din buget inainte ca fostul guvern sa plece acasa.
41 de functionari publici de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Olt au calcat pe bec si se pare ca vor plati scump.
Spitalele din Olt vor ramâne fara bani de luna viitoare. Vestea proasta vine de la Casa de Asigurari de Sanatate Olt, care a primit saptamâna trecuta rectificarea de buget pentru acest an.
La pretul acesta, cele 136.700 de hectare de teren ce se preconizeaza sa fie semanate cu porumb în aceasta primavara vor fi, exceptând marii fermieri, în majoritate cultivate cu samânta necertificata, adusa direct din patulele taranilor.  Oferta mare, preturi mari si cerere mica Estimarile facute de Directia de Agricultura si Dezvoltare Rurala Dolj pentru semanaturile de primavara arata ca în judet se vor semana 38.000 de hectare cu floarea-soarelui, 136.700 cu porumb, 10.270 cu legume în câmp si în solarii, 1.516 cu cartofi si 4.360 cu pepeni verzi si galbeni.
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
Câtiva dintre fermierii din judetul Olt au iesit miercuri în strada cu utilajele agricole pentru a solicita autoritatilor statului scaderea pretului la pompa al motorinei folosite de producatorii agricoli.
Procurorii DIICOT - Servicul Teritorial Craiova au emis, joi noapte, dupa audieri, ordonante de retinere pe 11 persoane, printre care doi politisti si un jandarm, care se ocupau cu camataria in judetul Olt.
Prefectul judetului Olt, Daniel Sarpe, a anuntat ca pana in luna august se va incheia procesul de punere in posesie cu terenuri a celor indreptatiti de lege sa le primeasca.
Doua persoane au murit, iar alte doua au ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident rutier care a avut loc, sambata, pe DN 64, in localitatea Brancoveni, judetul Olt, dupa ce masina in care acestea se aflau s-a izbint frontal de un pom, transmite Mediafax.
Senatorul Ion Toma, suspendat din PSD. Biroul Permanent Judetean al PSD Olt a decis vineri suspendarea senatorului Ion Toma (foto dreapta) din partid, hotararea urmand sa fie inaintata conducerii centrale a partidului impreuna cu propunerea de excludere a acestuia din partid.
google-analytics.com