Cautare

61533 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din olt" (4.78 secunde)
Fotbalistii de legenda ai Universitatii vor juca duminica la Ianca, judetul Olt, cu prilejul inaugurarii bazei sportive "Sebastian Domozina" ... Dovada sta faptul ca duminica, la Ianca (judetul Olt), locul de nastere, va fi inaugurata o baza sportiva ce va purta numele "Sebastian Domozina".
Tudora Marinela Duna din Draganesti, Olt, participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea MTR.
Dupa aproximativ o luna de cand Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) a dat startul la depunerea cererilor pentru plata pe suprafata, subventie care se acorda in sectorul agricol, 15.106 fermieri din Olt au depus dosarele la centrele locale ale Agentiei din judet.
In ianuarie, Bazac impreuna cu subsecretarul de stat Raed Arafat si cu membrii unei comisii de ancheta au hotarat ca trebuie sanctionat dur comportamentul doctorilor care l-au tratat cu indiferenta pe Mihai Constantinescu, pacientul de 63 de ani din Draganesti-Olt.
Teodor Putinei, de 54 de ani, din Bucuresti, in timp ce se afla la volanul unui autoturism marca Renault, nu a adaptat viteza de deplasare si a derapat.
Speriate de moarte, cele doua tinere au reusit sa iasa din masina si s-au urcat pe plafon. ... Cele doua persoane, care se aflau pe capota autoturismului, la sosirea pompierilor, au fost salvate de catre acestia cu ajutorul mijloacelor de interventie din dotare.
Nemultumiti ca raman fara bani, in urma rectificarii bugetare, primarii din Olt vor protesta marti, 21 septembrie, in fata prefecturii. Protestul la care este asteptat un numar mare de manifestanti este organizat de filiala olteana a Asociatiei Comunelor si Oraselor din Romania (ACOR).
Opt producatori agricoli din judetul Olt, care au abatorizat carcase de porcine si au livrat oua la unitati speciale de procesare, au beneficiat luna trecuta de sustinere financiara de aproximativ 1.200.000 de lei.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
O impresionanta desfasurare de forte a avut loc si ieri, la Slatina, unde social-democratii olteni au avut de ales intre "clasicul" Ion Toma (sustinator declarat al lui Mircea Geoana la ultimul congres), Florin Iordache "curtean" al lui Nastase sau Ponta (depinde ce grup pesedist asculti) si Paul Stanescu - cunoscut pana acum doar ca sef al CJ Olt, dar beneficiind fara indoiala si el de suportul vreunei bisericute din partid.
Fostul vice al Slatinei a atacat in contencios administrativ la Tribunalul Olt hotararea de consiliu local prin care a fost inlocuit din functie. ... Curtea a mai dispus si ca Tribunalul Olt sa nu judece termenul de maine", a declarat ieri Darius Valcov.
Peste 100 de consilieri locali din aproximativ toate primariile din judetul Olt vor primi decizii de imputare a sumelor incasate in ultimii doi ani, in contul pensiei.
Presedintii filialelor judetene Olt ale PSD si PNL au anuntat, duminica, A®ntr-o conferinta de presa comuna, A®ncheierea A®ntelegerii dintre cele doua organizatii pentru sprijin si colaborare reciproca A®n turul doi al alegerilor locale si A®n activitatea Consiliului Judetean Olt.
Aici, dar si in Draganesti Olt, unde a avut loc scandalul trupele speciale ale politiei au fost mobilizate toata noaptea. Incaierarea a inceput intr-un bar din Draganesti Olt. ... La Draganesti Olt, politistii au audiat mai multe persoane pentru a afla ce s-a intamplat.
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Potrivit meteorologilor, luni, judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Olt se vor afla sub cod portocaliu de canicula, iar marti sub aceeasi avertizare vor fi judetele Olt, Teleorman si Giurgiu.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant despre sistemul de invatamant din Romania din perioada 1950 - 1962.
Contracturile musculare pot apare din multiple cauze, cum este paralizia, atrofia musculara si unele forme de distrofie musculara. ... Muschii netezi care se afla in peretii organelor cavitare din corp pot intra in spasm, determinind durere semnificativa.
Ei au inceput sa-si dea demisiile din partidele care i-au promovat in aceste functii.
google-analytics.com