Cautare

61533 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din olt" (6.39 secunde)
Este un examen pe care il urmaresc cu atentie si cu real interes celelalte 26 de state membre ale U.E. ... Un eventual esec la acest sever examen, in timp, presupune aparitia unor urmari nefaste. Dar, cine sunt chemati sa sustina acest examen?
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Aproape toate institutiile financiare au raportat o scadere a profitului din cauza cheltuielilor mai mari cu provizioanele, care au avut un impact negativ major.
Posibilitatea de a solicita imprumuturi "cu dobanda de 6,25%, cu termen de rambursare de maximum 5 ani, perioada de gratie de un an" pentru a-si plati o parte din datorii a fost putin utilizata in cinci luni de la publicarea actului normativ care reglementeaza imprumuturile.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
Suprafata care va fi irigata de ANIF in 2009 a crescut cu peste 4.500 de hectare fata de anul trecut.
Indicii productiei industriale arata ca in noiembrie 2011 doar doua judete din Oltenia au avut crestere, in timp ce trei au inregistrat o scadere considerabila. Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete.
Agentia Nationala pentru Locuinte denatureaza notiunea de bloc construit din banii statului. 40 de familii din Draganesti-Olt, proaspat chiriase intr-un bloc ANL, sunt obligate sa plateasca in plus sute de lei pentru racordul la gaze, desi agentia a achitat deja banii pentru introducerea conductelor in fiecare apartament.
În primele cinci luni ale acestui an, valoarea exporturilor de bunuri la nivelul Doljului a depasit 173 de milioane de euro, ceea ce reprezinta 1,3% din valoarea exporturilor României din perioada respectiva.
În primele cinci luni ale acestui an, valoarea exporturilor de bunuri la nivelul Doljului a depasit 173 de milioane de euro, ceea ce reprezinta 1,3% din valoarea exporturilor României din perioada respectiva.
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... "Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa.
Potrivit unui comunicat de presa al UNPR, trei primari din Olt si unul din Ilfov au semnat o declaratie comuna prin care anunta ca vor candida din partea UNPR la alegerile locale de anul viitor.
PROFI inaugureaza astazi alte sapte unitati in localitatile Dofteana, Contesti, Perisoru, Falticeni, Draganesti-Olt si Brasov. ... Magazinele din Dofteana, Contesti si Perisoru functioneaza in format Loco. Cel din Dofteana, judetul Bacau, se gaseste pe str. ... Cel din Contesti, judetul Teleorman, este situat pe str.
Rau-platnici au fost si debitorii din Olt, cu credite neplatite in februarie mai mari cu 7,7 milioane de lei decat luna anterioara, la un volum total de imprumuturi la jumatate fata de cel din Dolj.
Si locuitorii din Mehedinti si Olt au reusit sa faca economii in plus. In schimb, firmele din Oltenia si-au redus considerabil depozitele de la banci, in special cele constituite in lei.
Secretarul de stat Gigel Stirbu a iesit din vizorul politistilor slatineni în cazul accidentului de la Curtisoara, petrecut în luna iunie si în care a fost implicat autoturismul demnitarului.
google-analytics.com