Cautare

61533 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din olt" (4.93 secunde)
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
inregistrata sambata, la Piatra Olt, cu FC Olt Slatina, nu a fost deloc pe placul celor de la Gaz Metan Severin. ... "Sunt nemultumit de rezultat, este un scor care nu reflecta realitatea din teren.
Georges de Beauvoir e unul dintre acei badarani misogini din care epoca respectiva a cunoscut o multime, isi bate joc de nevasta-sa cu orice ocazie, iar cuplul se separa pana cand moartea ii desparte (in cazul lui Georges, in 1941).
Conditiile economice drastice au lovit in randul salariatilor cu venituri foarte mari din judetul Olt. In Olt, exista patru persoane a caror indemnizatie de somaj depaseste 1.200 de lei.
Politistii doljeni au destructurat ieri gruparea de camatari din Slatina a lui Constantin Ena-che, zis Mafiotul, care era formata din doi politisti, un jandarm si mai multe persoane de etnie roma.
Cele mai importante institutii descentra-lizate din Oltenia au de ieri directori noi.
Consilierii judeteni ai PD, PNL, PRM si PC Olt au absentat ieri de la sedinta lunara a institutiei, intr-o prima actiune care face parte din planul sefilor celor patru partide de a-l schimba din functie pe presedintele Jenel Copilau.
Administratiile locale din Olt au intocmit proiecte declarate eligibile in valoare de aproximativ 40 de milioane de euro, fapt care claseaza judetul pe locul doi la nivel national in privinta atragerii fondurilor europene.
O femeie de 44 de ani, din comuna Carlogani, judetul Olt, a fost transportata in stare grava ieri la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce a fost lovita in cap, injunghiata si incendiata cu benzina de sotul sau.
Andrei Iordache, purtatorul de cuvant al PSD Olt, si Marius Oprescu, presedintele PSD Slatina, au criticat aspru decizia democrat-liberalilor din judet, dar si faptul ca Institutia Prefectului s-a implicat in atacarea hotararii referitoare la repartizarea fondurilor pe unitatile administrativ-teritoriale, motiv pentru care, in prezent, bugetele primariilor sunt blocate.
Crescatorii de ovine din judet trebuie sa respecte normele europene. ... Oierii din Olt sunt obligati de normele Uniunii Europene sa-si identifice animalele, altfel nu vor mai putea sa le comercializeze in piete. Crescatorii de ovine din judet sunt obligati sa puna crotalii oilor, inainte sa le vanda.
Liderii filialelor din Olt ale PSD si PD-L se intalnesc in aceasta seara pentru o noua runda de negocieri, dupa ce discutiile dintre cele doua formatiuni politice au fost blocate la nivel judetean la sfarsitul lunii ianuarie.
Marcator si in amicalul de marti dupa-amiaza, cu FC Olt Slatina, scor 1-0, Cretu a afirmat ca regreta incidentul si ca spera sa continue la Slatina, contractul sau expirand la finele campionatului.
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
Directia Generala a Finantelor Publice Olt a incasat in iulie cu 8,57 procente mai putin fata de aceeasi perioada a anului 2009.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reglementari legale si necesare, in domeniul educatiei, de care beneficiaza 3.242 de cadre didactice din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Un sistem viciat, frudat si distorsionat de interese, asa a caracterizat vineri ministrul Mihail Hardau sistemul educational din tara noastra.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
Posesorii de "motoare" ar putea plati din acest an taxe pentru emisiile poluante.
google-analytics.com