Cautare

61515 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din mures" (4.53 secunde)
"Motiunea de cenzura va fi un test pentru coalitie, va fi un test daca avem sau nu avem majoritate, mai ales cunoscand dezertarile din ultima perioada din PDL si inclusiv ce se mai asteapta.
Era un pas, toate ziarele maghiare din Transilvania exultau. ... In 1952, in alt regim de dictatura, s-au format din nou regiunile.
ßapte senatori si sapte deputati activeaza in Parlamentul Romaniei din 1990, de la prima legislatura postdecembrista, devenind parlamentari a€žde permanentaa€œ in cele cinci mandate scurse de atunci.
Kincses Elod, fostul presedinte al UDMR Mures, i-a recomandat ieri lui Markó Béla sa faca publice si rapoartele pe care le-a facut inainte de 1989 despre intalnirile cu scriitorii maghiari.
Un barbat din judetul Mures a fost impuscat in piept, vineri seara, cu un pistol cu bile de cauciuc, in urma unui conflict care a izbucnit intr-o benzinarie din Bistrita si in care au fost implicate trei persoane, victima fiind transportata la spital, insa refuzand internarea.
Si este inadmisibil ca o misiune a FMI directionata pe aceasta idee de evaluare a performantelor ANAF sa nu spuna nimic despre fenomenul cel mai periculos din societatea romaneasca.
Carrefour deschide cel de-al treilea supermarket din orasul Targu Mures, marti, 9 septembrie 2014, ora 8:00, ridicand numarul total de magazine in acest format la 81. ... 59-63, Targu Mures 2. ... TELVERDE 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, in fiecare zi a saptamanii;
Dupa Gabriela Dananae, o alta tanara arbitra din Craiova a impartit dreptatea in teren in afara granitelor tarii. ... Am discutat cu colegele arbitre din Republica Moldova si la ei sunt mult mai multe si chiar au mai multe arbitre pe lista UEFA".
Uniunea Europeana, anunta CURENTUL, are in vedere o "Europa a regiunilor" numai in raport cu politicile de coeziune sociala, pe dimensiunile legate de cresterea economica si unificarea statistica a Europei, stabilite prin "Politicile de coeziune pe baza Strategiei de la Lisabona (2007-2013) ale Consiliului Europei din 2007".
Marko Bela a aratat ca, in aceste conditii, problema este nu doar ca a expirat termenul, ci si faptul ca "la ora actuala nu vede in PCM garantia ca intelegerea care se incheie azi va fi valabila si mai tarziu, fiindca saptamanile din urma demonstreaza exact contrariul".
Una din prioritatile Romaniei este dezvoltarea infrastructurii rutiere. ... Planul cuprinde, pe langa alte investitii, demararea lucrarilor pentru autostrada Iasi - Targu Mures, centura Timisoarei, autostrada Sibiu-Pitesti si autostrada Sebes-Turda (denumita astfel Mures - Aries).
Lucrez de 25 de ani in pediatrie, cu experienta in hematooncologia pediatrica si ingrijirile paliative la adulti si copii, iar de 18 ani lucrez in reteaua de medicina scolara din Targ Mures.
"Din ce in ce mai multi politicieni si partide incearca sa-si rezolve problemele legate de sustinerea electorala prin persoana mea", a spus liderul UDMR, care a apreciat ca, de fapt, este vorba despre "o competitie a populismului si demagogiei".
Fostul presedinte al PNTCD Mures Eugen Crisan, care a fost suspendat si apoi exclus din partid, a trecut la PLD. ... Crisan a indeplinit, in timpul Conventiei Democrate, functia de viceprimar la Targu Mures si a candidat in 2004 pentru fotoliul de primar al municipiului din partea aceleiasi formatiuni.
Ce gest al PDL a deranjat UDMR-ul Vicepremierul Marko Bela a atentionat, marti, ca se gandeste sa renunte la prezenta sa in Guvern si, in plus, pune sub semnul intrebarii si prezenta UDMR in coalitie, daca nu se va gasi o solutie cu privire la situatia Universitatii de Medicina si Farmacie din Targu Mures pana saptamana viitoare, informeaza Agerpres.
Pregatiti pentru "un nou inceput", aliatii isi propun din nou sa-si spele rufele murdare in familie, si nu prin declaratii publice acuzatoare. Totusi, relatiile dintre cele doua partide raman tensionate in unele filiale din teritoriu.
Deputatul PRM Mures Adrian Moisoiu a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca va considera corect referendumul pentru autonomia Tinutului Secuiesc initiat de Consiliul National Secuiesc doar cand vor fi chestionati asupra subiectului si romanii din zona.
Cantaretul Victor Socaciu, unul din candidatii inscrisi luni de PSD Mures, la Biroul Electoral Judetean, s-a declarat, la iesirea de la BEJ, nerabdator sa inceapa campanie electorala si a spus ca "le va canta in struna alegatorilor", dar fara chitara.
Mures.
De asemenea, se poate afirma ca doar 35% din totalul de drumuri nationale si 15% din drumurile judetene se afla intr-o stare buna sau foarte buna.
google-analytics.com