Cautare

61576 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din dolj" (4.09 secunde)
Cele sapte persoane inscrise pentru functiile de conducere din cadrul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Constanta au trecut prin "mana" comisiei de evaluare a Ministerului Sanatatii. ... "Acum am iesit din examen (n.
Fostul sef al Comandamentului Flotei, contraamiralul (r) Mircea Rusmanica (foto) si colonelul (r) Eugen Romanescu, de la Statul Major al Fortelor Terestre, au fost pusi sub invinuire de procurorii DNA pentru ca au cerut ca apropiati de-ai lor sa fie admisi nelegal la un examen din 2007 de la ISU Dobrogea.
"Vreau sa salut un fost coleg de liceu, cu care am invatat pentru bacalaureat si facultate si imi aduc aminte ca am intrat la facultate cu vreo 9.23, dupa ce am dat un bacalaureat care nu era patat de obiceiurile din zilele noastre si nu era patat, pentru ca sistemul era gandit altfel", a declarat Dragnea, la Sibiu, unde participa la o dezbatere pe tema regionalizarii.
Ma intreb ce-or zice altii cand aud stiri despre romanii care nu sunt in stare sa ia un amarat de examen auto...
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA. ... Mai avem evazionisti in Dolj?
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA. ... Mai avem evazionisti in Dolj?
O anomalie fiscala domneste in legile romanesti inca din 2006. ... Aici intra si pensionarii care aveau venituri din chirii inainte de 2008.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj a anuntat ca institutia a intocmit anul trecut 57 de plangeri penale pe numele reprezentantilor tot atator societati care ar fi facut evaziune fiscala.
Scandalul administrativ de la varful Prefecturii Dolj, care are doi subprefecti, dar un singur post liber, scoate la iveala o realitate cruda. ... Justitia din Romania este chioara si nedreapta.
Fosta sefa a Serviciului de Control Fiscal din cadrul DGFP Dolj va trebui sa dea explicatii in fata judecatorilor pentru inca o returnare ilegala de TVA. ... Printre inculpati se afla si fosta sefa de serviciu in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Eugenia Ghiga.
Pentru a pune mana pe banii guvernului, edilii doljeni sunt instruiti, in paralel, de Consiliul Judetean si Prefectura Dolj.
Fiscul doljean a inregistrat cereri de rambursari de TVA in iunie mai mici decat in lunile anterioare din 2009. ... Cererile de rambursari ale taxei pe valoarea adaugata (TVA) in Dolj s-au diminuat considerabil in iunie 2009 fata de lunile anterioare, a anuntat Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
Se anunta vremuri grele pentru functionarii din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj. La sugestia Uniunii Europene, Ministerul Finantelor va redistribui o parte din cei peste 700 de angajati ai directiei catre alte localitati unde acestia ar trebui sa primeasca locuinte de serviciu.
Centrul canin de la Facai va fi supus unui test de catre inspectorii DSV Dolj. ... Dupa ce a fost inchis, la sfarstiul lunii ianuarie, din cauza conditiilor precare, adapostul de caini de la Facai va trebui sa treaca saptamana aceasta mai multe teste pentru a putea fi redeschis.
Aflati din GdS cum a reusit compania sa acceseze bani europeni si cum au contribuit acestia la dezvoltarea afacerii. Irinel Gresita este un tanar inginer din Craiova, care la cei 37 de ani ai sai se lauda ca a "pierdut timpul" ... din Iasi, specializarea Geodezie.
MagazinulDeCase.ro a dat publicitatii o analiza potrivit careia preturile medii ale garsonierelor si apartamentelor din Dolj au scazut cu 10%.
Democrat-liberalii s-au manifestat, in sedinta de joi a Consiliului Judetean Dolj, ca partid de opozitie, incercand sa blocheze hotararile promovate de alianta PSD-PNL.
Peste trei milioane de lei, bani publici, au fost "papati" de societatile Lactido si Dorna prin furnizarea la preturi umflate a produselor lactate pentru scolarii din Dolj in cadrul programului "Cornul si laptele", in prima jumatate a anului scolar.
Printr-o ampla actiune derulata in tot judetul Dolj au confiscat nu doar painea fara documente, vanduta la negru de patronii unor brutarii, ci si cele 12 autovehicule cu care era transportata painea vanduta "la negru".
Cei mai mari evazionisti descoperiti in 2009 in Dolj provin din domeniul comertului cu cereale, iar prejudiciul adus statului este de 21 de milioane de lei.
google-analytics.com