Cautare

61576 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din dolj" (5.69 secunde)
Agricultorii doljeni risca sa ramana fara despagubiri in 2009 din cauza ca nu si-au asigurat culturile agricole, desi anul acesta se anunta secetos. ... Varful asigurarilor a fost atins in anul agricol 2008 - 2009. ... Se bazeaza doar pe subventii", a spus Sorin Plimbatoiu, directorul FATA Asigurari Agricole, sucursala Dolj.
Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, sustine ca subventiile acordate in ultimii ani in zootehnie n-au dat rezultatul scontat, asa ca guvernul ar trebui sa sustina plantatiile pomicole, cultura strugurilor de masa si a legumelor, utilizand un sistem asemanator cu cel practicat in prezent in silvicultura GdS:
In Dolj se poate construi in voie, cum vrei si pe unde vrei. In primarii, arhitectii sau tehnicienii care sa avizeze si sa supravegheze constructiile lipsesc, primarii nu vor sa plateasca din banii publici un specialist si nimeni nu se inghesuie sa ocupe posturile scoase la concurs.
Procesul de identificare a parcelelor agricole se impotmoleste din nou. ... Cu o zi inainte de termenul-limita, sase localitati din Dolj nu au inca ortofotoplan. Initial, procesul de identificare a parcelelor agricole din Dolj avea drept termen-limita convenit cu Uniunea Europeana 31 octombrie.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Nemultumit ca nu i-a iesit afacerea cu Consiliul Judetean Dolj proprietarul imobilului a refuzat semnarea unui contract de inchiriere si a cerut in instanta evacuarea Scolii "Cornetti".Jurnalistul George Sava proprietarul cladirii in care isi desfasoara activitatea Scoala Populara de Arte si Meserii "Cornetti" din Craiova a cerut in instanta evacuarea unitatii de invatamant care pregateste tinerele talente artistice.
Zeci de calculatoare care functioneaza nonstop, teancuri de hartii si dosare intre care vezi functionari publici din Prefectura si Consililul Judetean (CJ) Dolj toropiti de caldura.
In ultimul an au fost confiscate doua autoturisme si doua barci, donate apoi de Fisc unor manastiri si unei primarii din tara. ... Produse alimentare, confectii, incaltaminte, electronice, electrocasnice si chiar masini si barci au ajuns in "ograda" Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, in decurs de un an.
Este un examen pe care il urmaresc cu atentie si cu real interes celelalte 26 de state membre ale U.E. ... Un eventual esec la acest sever examen, in timp, presupune aparitia unor urmari nefaste. Dar, cine sunt chemati sa sustina acest examen?
Pentru unii o corvoada, pentru altii o placere, munca in administratia publica lasa urme adanci in existenta celor care au stat in fotoliile confortabile din institutiile publice doljene.
Sapte formatiuni politice din Craiova figureaza cu datorii la chirie pentru sediile atribuite de municipalitate, desi suma perceputa este de 7.000 de lei vechi pe metrul patrat pe luna.
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
Prefectul Eugen Georgescu "imbie" primarii din judet cu mesaje pe telefon sa consulte intranetul pentru lamuriri privind masurile pe care trebuie sa le ia ca sa duca la bun sfarsit reforma administratiei locale.
la targul din weekend fara a avea case de marcat. Seful Garzii Financiare Dolj spune ca a facut un control sambata si nu existau firme care sa vanda produse, ci doar producatori traditionali, care nu au nevoie de casele de marcat.
Administratia doljeana intentioneaza sa solicite zeci de hectare de teren de la marginea Craiovei, unele apartinand Jandarmeriei, iar altele Statiunii Didactice Banu Maracine, pentru a putea extinde Parcul Industrial aflat in subordinea Consiliului Judetean Dolj.
Mii de salariati din Dolj sunt jecmaniti pe fata de angajatori. Un sfert din firme retin pe state de la angajati banii pentru plata asigurarilor de sanatate, dar nu îi vireaza catre stat.
Multi administratori de firme s-ar putea alege cu dosare penale.Aproximativ 120 de societati mici din Dolj si-au lasat angajatii cu conturile de pensii administrate privat (pilonul II) goale.
Din luna decembrie, 3.000 de salariati nu mai figureaza in evidentele Casei de Pensii Dolj, pentru ca firmele la care lucrau nu au mai depus declaratiile nominale pentru acestia.
Pentru ca legea ii permite, Florin Stancu detine in acelasi timp si functia de prefect de Dolj si pe cea de director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj. ... Reprezentantul guvernului in teritoriu la Dolj detine doua functii importante in acelasi timp.
Invitatia de a participa la sedinta de guvern de miercuri a fost pentru sefii Consiliului Judetean (CJ) Dolj, ai prefecturii, ai Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) Sud-Vest Oltenia si ai Primariei Craiova evenimentul saptamanii.
google-analytics.com