Cautare

61533 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din dolj" (3.98 secunde)
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze. ... Dati banii de pomana pe ele, le transmit profesorii elevilor pentru ca toate salile de examen au camere de supraveghere.
Demisia subprefectului de Dolj, Ion Groza, pune paie pe focul liberalilor din judet si ascute sabiile in partidele de coalitie. Scaunul de subprefect este destul de atractiv pentru politicienii de provincie din esaloanele doi si trei ale celor trei partide aflate momentan in coalitia de la guvernare.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Pentru o masina cu o vechime de trei ani pentru care acum se platesc 315 euro, din 2011 taxa va ajunge la 399 de euro.
În prezent, taranul doljean isi lucreaza pamantul tot ca in urma cu zece ani, cu sapa si cu caruta trasa de animale, seamana in principal samanta din patul si se uita pe cer asteptand sa dea vreo ploaie sa-i ude culturile.
500 de firme cu capital strain au disparut din Dolj. Cele care au ramas "în viata" au subscris capitaluri în euro de numai 0,2% din totalul tarii, ceea ce situeaza judetul în coada clasamentului la capitolul plasamente straine investite.
Disputa purtata de Consiliul Judetean Dolj cu Ministerul Justitiei pentru preluarea terenurilor si cladirilor fostelor unitati militare de la Aeroportul din Craiova este departe de a lua sfarsit.
Aflati cum puteti atinge acest scop urmarind exemplul managerului public al Prefecturii Dolj si al sotiei sale, sub "patronajul spiritual" al actualului prefect.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? ... Un fond alimentat cu 11 miliarde de lei din privatizarea BCR si alte privatizari.
Astfel, unitatile teritoriale retail inclusiv cele din incinta mall-urilor, Centrele de afaceri corporate si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie, respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Georges de Beauvoir e unul dintre acei badarani misogini din care epoca respectiva a cunoscut o multime, isi bate joc de nevasta-sa cu orice ocazie, iar cuplul se separa pana cand moartea ii desparte (in cazul lui Georges, in 1941).
Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene. ... Probabil ca au crescut salariile", a spus directorul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Eugen Calinoiu.
DGFP Dolj anunta ca in luna mai incasarile catre bugetul de stat au crescut cu aproape cinci milioane de lei fata de luna mai a anului 2008, chiar daca numarul firmelor care isi platesc impozite s-a diminuat.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
La începutul anului, în Dolj existau 136.061 de salariati si 217.176 de pensionari. ... Populatia Doljului este din ce în ce mai îmbatrânita. ... Numarul pensionarilor din Dolj este aproape dublu fata de cel al persoanelor angajate“, a declarat directoarea Casei de Pensii Dolj, Ileana Ciutan.
Dupa ce si-a pierdut calitatea de membru al PSD, Geoana trebuie acum sa elibereze si biroul senatorial de la Craiova Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a organizat ieri o conferinta de presa pentru a preciza care este pozitia organizatiei pe care o conduce in urma excluderii din partid a senatorului PSD de Dolj Mircea Geoana.
Numarul animalelor crescute in gospodariile taranesti si in marile „ferme“ a stagnat, in ultimii ani, in judetul Dolj.
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
google-analytics.com