Cautare

61502 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din bistrita" (3.93 secunde)
Apare la 1-5% din populatia generala, fiind mai frecventa la barbatii peste 40 ani (sex ratio 3:1), mai ales din clasa sociala medie. ... Este necesara o anamneza urmata de un examen general si local minutios, care sa identifice posibilele cauze.
In anumite afectiuni este preferata una din aceste modalitati, alteori ele sunt complementare. ... RM este modalitatea imagistica de selectie pentru detectarea leziunilor de la nivelul articulatiilor, fiind singurul examen noninvaziv care ofera o imagine detaliata a structurilor precum meniscuri (genunchi), ligamente sau tendoane.
La finalul sedintei,de la sediul central din Bd Kiseleff, presedintele PSD, Mircea Geoana, a facut o scurta declaratie presei. ... "Solutia noastra inseamna sa nu dea examen.
Infiorata de emotie, ca o scolarita nu prea pregatita pentru examen, Romania a mai trecut de un test european. Adica, a primit vot favorabil intrarii in Uniunea Europeana din partea Parlamentului European. ... Nu atat din partea Comisiei Europene - viitoarea comisie examinatoare pentru care votul Parlamentului European este consultativ.
Spun ca nu mi se pare o asa de mare dificultate sa scrii citeva rinduri despre caracteristicile a doua curente literare, care si memorate aduceau in hirtiile de examen raspunsuri de cel putin doua pagini.
Acestia trebuie sa aiba studii superioare, de preferat studii aprofundate, sa cunoasca cel putin o limba straina, sa aiba experienta profesionala relevanta, sa cunoasca institutiile UE si problemele pe care Romania le va infrunta in procesul de integrare, sa nu aiba idei sau proiecte extremiste sau xenofobe, sa nu detina averi ce nu pot fi justificate, sa nu planeze asupra lor suspiciuni de colaborare cu Securitatea, sa nu fi fost implicati in scandaluri de coruptie, sa nu fi parasit in mod oportunist alte formatiuni si, pentru candidatii care provin din judetele din Transilvania, sa cunoasca limba maghiara.
Cele 3.800 de intrebari din chestionarele oficiale pentru examenul de obtinere a permisului au fost postate pe site-ul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (DRPCIV) - www.drpciv.ro, iar viitorii soferi pot face teste on line pentru a vedea ce punctaj vor obtine la examen.
Ca teme de examen au fost stabilite cunostintele despre UE si cele de limbi straine.
Natalia Andrei continua la conducerea DJST Dolj, dar ca director executiv, dupa ce din luna octombrie a anului trecut si pana la examen detinuse functia de director coordonator. ... A fost un examen scris cu sapte subiecte, apoi cel oral.
- Se rezolva cu admiterea unui examen ce dureaza 20 de minute, la care trebuie sa aveti minim 13 intrebari corecte din 15. Nesustinerea acestuia prelungeste perioada cu inca 30 de zile, dupa care va puteti ridica permisul fara examen.
Legal, permisul de port-arma poate fi obtinut dupa ce solicitantul face cursuri si sustine un examen la o Asociatie de Vanatori, examen ce cuprinde legislatia in vigoare privind uzul de arma, dar si cunostinte despre speciile ce pot fi vanate si obligatiile ce-i revin vanatorului.
O verificare pe teren arata ca Mircea Geona era sprijinit de organizatiile din Ardeal, Botosani, Vrancea, Dambovita, Constanta, Braila in timp ce restul Moldovei il urma, traditional, pe Iliescu. Starostele social-democratilor mai era dorit si de PSD-istii din Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Teleorman, Calarasi, Arges.
Desi poate parea ciudat pentru sefia CAS Olt se va da o lupta dubla o data intre cei doi concurenti si inca o data in interiorul aliantei judetene a PSD-PC alianta din care provin Mateescu si Usurelu.
El a aratat ca primul "examen" al Guvernului este constructia bugetara.
Organizatia PSD Gorj a primit, anul trecut, cele mai multe sponsorizari dintre formatiunile politice din judet, sumele virate din partea agentilor economici ajungind la 1,3 miliarde de lei.
Vicepresedinte al Comisiei de buget, finante si banci, Ialomitianu are 51 de ani, este deputat de Brasov si a terminat Universitatea de Vest din Timisoara, fiind doctor al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca.
Dupa excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, a urmat demisia, care a parut demitere, a lui Sebastian Ghita din partid. ... El mai cere capul liderilor organizatiilor unde PSD a pierdut alegerile, cum sunt cele din Cluj, Brasov, Bistrita, Timis, Covasna, Prahova, Constanta, Bucuresti sau Ilfov.
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
articole din piele, costume populare si curele cu margele. ... ii din bumbac - la 100 RON, braie - la 30, 50, si 70 RON, ii pentru copii - la 50 RON", ne-a spus Victorita Colta.
Victorita Colta, solista de muzica populara, si sotul ei, Gavrila Colta, din Bistrita-Nasaud, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... articole din piele, costume populare si curele cu margele.
google-analytics.com