Cautare

61544 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din bistrita" (4.22 secunde)
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
CNN realizeaza o emisiune despre caderea comunismului in Romania, care contine un documentar de o jumatate de ora si transmisiuni in direct din Bucuresti.
Sotia presedintelui ANAF, Andreea - Florentina Blejnar, este asociat principal la SC Tetacons SRL Bucuresti, la care detine 95% din capitalul social, iar diferenta de 5% este detinuta de tatal acesteia, Buzabrici Filipescu Toader, care exercita calitatea de administrator al societatii.
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale. ... Comparativ cu anul trecut insa, nivelurile inregistrate in 2009 sunt cu aproximativ 30% mai mici.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Potrivit datelor furnizate de ORC, in ultimele zile din aprilie, 411 societati din Dolj au cerut suspendarea activitatii. Pe toata luna, numarul firmelor care au cerut suspendarea a ajuns la 476, in conditiile in care, in aceeasi luna din 2008, doar 11 societati si-au suspendat activitatea.
Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
"In conditiile manifestarilor cauzate de recesiunea financiara globala, traficul pe canalele navigabile a suportat modificari, reusindu-se totusi, ca la finele primului trimestru sa se realizeze o depasire cu 5,63% fata de programul aprobat pe 2009 si cu 1,32% fata de aceeasi perioada a anului 2008", afirmat Zeicu.
Multe dintre masurile fiscale date de actualul executiv nu ajuta cu nimic mediul de afaceri pentru a iesi din criza financiara. ... Masurile fiscale care au fost adoptate nu rezolva nici pe departe problemele firmelor din economia romaneasca.
Dupa un examen sumar, doctorii din PNL au pus diagnosticul : Ministrul Nicolae Banicioiu, care se face vinovat de toate reactiile negatice din sistemul public de sanatate, trebuie inlaturat de indata.
Prin interpretarea simbolurilor din timpul somnului, poti sa detectezi sentimentele reprimate. ... - Ar putea fi vorba despre o mica lectie din trecut,din care ai tras invataminte.
Un act normativ adoptat pe furis spune ca, din 2010, declaratia de profit a firmelor trebuie sa fie semnata de un consultant fiscal. O pâine buna pentru oamenii Ministerului Finantelor, atunci când vor iesi din sistem, deoarece multi sunt consultanti inactivi.
O cultura majora nu s-a nascut niciodata numai din elan genial. ... Pana la un moment dat, urmand aparentele, s-ar fi crezut ca aceasta cultura egipteana a tasnit dintr-o data in dimensiuni majore, aproape gata, cu scut si cu lance, ca stiuta zeita din capul stiutului zeu.
Biserica s-a bucurat si se bucura aproape din oficiu de credibilitate ridicata in randul romanilor si, pe de o parte, nu inteleg de ce, din moment ce opiniei publice i se prezinta nenumarate cazuri ciudate petrecute prin bisericile sau manastirile romanesti.
Demisia subprefectului de Dolj, Ion Groza, pune paie pe focul liberalilor din judet si ascute sabiile in partidele de coalitie. Scaunul de subprefect este destul de atractiv pentru politicienii de provincie din esaloanele doi si trei ale celor trei partide aflate momentan in coalitia de la guvernare.
Marea doamna a teatrului si filmului romanesc Rodica Popescu Bitanescu a prezentat, cu verva si umor, editia din acest an a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere.
Cheltuielile de personal - indemnizatia membrilor din comisii ale examenelor nationale,Teste si Bacalaureat, supraveghetorilor si evaluatorilor - si cheltuielile materiale vor scoate in Dolj, de la bugetul invatamantului, peste 12 miliarde de lei.
Simptomele apar de obicei atunci cand cancerul depaseste capsula prostatei si invadeaza tesuturile din jur. In stadii incipiente, el este asimptomatic si poate fi descoperit intamplator la un examen anual de rutina (vezi mai jos). ... Din aceasta cauza pe primul plan se situeaza manifestarile urinare.
Deoarece este unul din cei 10-11 nefrologi pediatri din Romania. ... este suficient un simplu examen de urina. ... Si sunt o sumedenie de boli, majoritatea din categoria bolilor rare.
Subprefectul Végh Alexandru si-a depus demisia, in 21 decembrie, din functia de vicepresedinte al Organizatiei Municipale Zalau a UDMR si din cea de membru al UDMR Salaj.
google-analytics.com