Cautare

61544 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din bistrita" (4.09 secunde)
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa organizata la sediul PSD Bistrita-Nasaud, ca noua Constitutie va trebui sa prevada ca parlamentarii pot fi revocati din functie.
Manifestatiile continua la Deva, in vreme ce la Suceava si Bistrita mitingurile s-au incheiat fara incidente. DEVA Peste 100 de membri PSD picheteaza sediul PDL Hunedoara din Deva, afisand doua bannere negre pe care scrie, cu portocaliu, "Opriti genocidul social".
Toate cabanele de vanatoare din Bistrita-Nasaud ale Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva au fost inchiriate pentru noaptea de Revelion, anunta Mediafax. ... Aceasta din urma a fost cabana preferata a fostului dictator, care venea aici la vanatoare de ursi.
Proiectul "circuitul targurilor medievale din Transilvania de Nord - Castelul Károlyi din Carei, Castelul (Cetatea) Károlyi din Ardud", solicitant Consiliul Local al Municipiului Carei in parteneriat cu Consiliul Local al Orasului Ardud, depus pe axa 5, domeniul 5.1;
Chef Nina Rus de la pastravaria RIN din comuna Romuli, judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism organizat la Romexpo. Ministrul Turismului a gustat din preparatele noastre si a fost incanat.
PSD are nevoie de mai multa consecventa, iar aceasta caracteristica o poate invata chiar de la presedintele onorific al partidului, Ion Iliescu, a declarat vineri seara Victor Ponta, in calitate de invitat la Conferinta judeteana extraordinara a PSD Bistrita-Nasaud.
Judetul Bistrita-Nasaud e unul cu un imens potential turistic. ... se vede cu ochiul omului simplu ca turismul in Valea Somesului Mare stagneaza, chiar ca veniturile obtinute din turism au inregistrat un regres constant.
In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale. Cele doua forte politice au avut aprobate de catre Primaria Bistrita cate noua, respectiv opt locatii in care puteau sa amplaseze bannere.
Potrivit datelor facute publice de BEC la ora 15.30, prezenta cea mai redusa la vot a fost inregistrata in judetele Bistrita Nasaud - 15,99%, Braila -18,38%, Maramures - 18,78%, Covasna - 18,96% si Galati - 19,21%.
Presedintele Organizatiei Bistrita-Nasaud a PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca toti cei care vor candida din partea formatiunii pentru un mandat de deputat sau senator vor trebui sa contribuie financiar in campania electorala, iar banii vor fi dati inainte.
Incompatibilitatea intre functiile publice ocupate de Botis si business-urile familiei dateaza inca din perioada in care fostul ministru ocupa la Bistrita functia de director executiv al Agentiei Judetene a Fortelor de Muncă ... La 60 de ani, aceasta a debutat in business intermediind angajarea somerilor din Bistrita-Nasaud.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
UDMR Bistrita-Nasaud a renuntat la doua functii de directori generali de institutii descentralizate pentru a nu crea probleme in coalitia guvernamentala.
Filialele judetene ale PNL si PD Bistrita-Nasaud au depus ieri in instanta cereri distincte care au insa acelasi continut:
Va fi mai mare decat FSN in 1990 Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Bistrita, ca USL va beneficia in urma alegerilor parlamentare de cea mai larga majoritate in Legislativ, chiar mai mare decat cea de care beneficia FSN in 1990.
Procesul intentat in contencios administrativ Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud de catre prefectura a fost suspendat ieri de tribunal, ca urmare a unei cereri de stramutare formulata de secretarul CJ, Iosif Redl.
din Severin, unde Gaz Metan intalneste liderul la zi al clasamentului, Gloria Bistrita. ... Bistrita este liderul autoritar, n-a avut sincope deloc, are jucatori cu experienta, dar pornim cu sanse egale si sper sa obtinem un rezultat bun, care sa ne mentina in cursa pentru locul trei.
Exista trei metode mai cunoscute si mai folosite in mod curent pentru a testa eficienta si starea bateriei - testul electrolitului din baterie, testul sarcinii cu ajutorul unei pile cu carbune si testarea capacitantei.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Se respecta, astfel, prevederile Legii 376 din 2004 privind bursele private.
google-analytics.com