Cautare

4499 de rezultate pentru "rezultate examen suplinire 6 august afisare" (2.67 secunde)
Ziua Marinei Romane se sarbatoreste la 15 august, fiind strans legata de sarbatoarea religioasa a Sfintei Maria, ocrotitoarea marinarilor de pretutindeni. ... Ziua Marinei Romane s-a aniversat pentru prima data in 1902, la 15 august, fiind strans legata de sarbatoarea religioasa a Sfintei Maria, ocrotitoarea marinarilor de pretutindeni.
Comertul exterior cu marfuri a crescut cu 21,9%, potrivit Ministerului Economiei si Comertului, in perioada 1 ianuarie-31 august, fata de intervalul corespunzator al anului 2005, din care:
Volumul total al restantelor doljenilor la credite a ajuns în august 2008 la 44,816 milioane de lei, în crestere cu 50% fata de ianuarie 2008.
Totodata, in perioada octombrie 2008 - august 2009, numarul total de angajati noi a fost de 8.947 de persoane". Varful disponibilizarilor a fost atins in august 2009, iar de atunci numarul de angajati dati afara a inceput sa scada.
In Dolj s-au incasat in plus din TVA doar 1,6 milioane de lei - destul de putin fata de asteptarile legiuitorilor. ... Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj a incasat in luna august pentru luna iulie - prima luna cu TVA majorata - 32,35 milioane de lei.
In cazul apartamentelor cu trei camere din Bucuresti, scaderea inregistrata de indicele imobiliare.ro a fost de 7,6%, la 1.100 euro/mp.
1.596.000 de telespectatori erau cu ochii atintiti la TVR 1 in minutul de aur (19.09) al finalei de gimnastica feminin de la sol Finala la sol a concursului de gimnastica feminin de ieri a fost cel mai urmarit program tv al zilei de 7 august 2012, TVR 1 intrecand cu transmisiunea directa de la JO 2012 orice alt program tv de pe piata.
Google sustine astazi, 4 august 2012, Londra 2012 saritura cu prajina. ... Isinbaieva este si detinatoarea recorului mondial in aer liber, dupa ce in august 2009 a sarit cinci metri si sase centimetri, in cadrul unui concurs desfasurat la Zurich.
Craiova 6-iulie; ... Turda 3-august; Bistrita 10-august; Piatra Neamt 17-august; Bacau 24-august; Focsani 31-august; Galati 7-septembrie; Tulcea 14-septembrie; Slobozia 21-septembrie; Buzau 28-septembrie.
Festivalul Folk You!Florian Pittis 1-4 august 2013(Autor: ... Cea de-a IX-a editie va incepe joi, 1 august, si se va incheia duminica, 4 august. ... Tot ceea ce va putem promite, cu certitudine, este ca ne vom intalni la Vama Veche pe 1, 2, 3 si 4 august.
Festivalul Intercultural de Traditie Maramureseana "Drumul lung spre Cimitirul Vesel" revine in perioada 12 - 16 august la Sapanta. ... 12 - 14 august - Harta comorilor vii - turistii sunt invitati sa viziteze mesterii vestiti ai Tarii Maramuresului;
Dintre acestea, in cadrul festivalului vor fi proiectate 6 scurtmetraje de fictiune si 6 scurtmetraje documentare/reportaje.
Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie, expozitii si ateliere constituie evenimentele prin intermediul carora va fi sarbatorita in Capitala Ziua Limbii Romane - 31 august.
Romania, invitata de onoare la Targul de carte de la Beijing In perioada 24-28 august 2016 va avea loc cea de-a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, eveniment la care Romania, alaturi de celelalte tari central si est-europene, este invitata de onoare.
Pe 31 august portile Gradinii de Vara HERASTRAU a Teatrului de Revista Constantin Tanase se deschid din nou marelui public pentru o calatorie fascinanta prin lumea musical-ului, a operei si operetei, dar si cea a slagarului.
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
Calarasi, 6 - 10 August 2014: ... Festivalul International de Folclor "Hora Mare" In perioada 6 - 10 august a.c., pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean (CCJ) Calarasi are loc cea de-a XXII-a editie a Festivalului International de Folclor "Hora Mare".
GEMENI August este o luna de bilant intim pentru Gemeni. ... Pronia cereasca ofera lucruri bune, deci in august nu e bine sa incerci sa minti o Balanta. ... CAPRICORN Peste Capricorn, august vine cu multe schimbari, inclusiv in Casa Prieteniei si la locul de munca.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
Totodata, la invitatia lui Geoana, Anthony Giddens, artizanul doctrinei New Labour, va veni in Romania, in perioada 7-8 august.
google-analytics.com