Cautare

61450 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat educatoare2010 din iasi" (3.92 secunde)
Eminescu a fost supranumit Luceafarul poeziei romanesti si a ramas cel mai important reprezentant al romantismului din literatura romana, un remarcabil erudit si militant activ pentru dreptul la existenta nationala a poporului roman.
euro (4,2% din PIB-ul Romaniei) si un plus de suprafata de aproape 34.000 km patrati. ... In aceeasi vreme, pe datele din 2012, exporturile Romaniei ar fi fost mai mari cu 2,5 mld.
Este o criza de sistem in primul rand, iar o parte din criza din PSD vine si din aceasta directie.
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala.
De curand a fost deschis cel de-al 21-lea magazin Sophia, din strada Pache Protopopescu nr. ... La evenimentul de deschidere au participat numerosi jurnalisti din presa de specialitate, bloggeri de home&deco si lifestyle, dar si alti colaboratori si prieteni de-ai brandului.
Senatorul Augustin Constantin MITU a sustinut in plenul Senatului din 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul:
Traseul unor poze porno facute de o studenta la Filosofie din Iasi.
ARO, adus la viata de niste studenti din Iasi ARO Campulung a disparut in 2004. ... Insa ARO nu a murit si in sufletele noastre, cu atat mai putin in sufletele unor studenti din Iasi.
Apoi el a devenit asasinul care si-a ucis din gelozie consoarta, nitel mai tanara la el (el -41, ea - 38). ... Azi, hodoronc tronc, nu din neantul barfei, ci din parchetul apartinator statului roman, vine vestea cutremuratoare ca ambii ucisi/sinucisi erau beti crita.
Presedintele CJ Iasi, Constantin Simirad, membru PSD, sustine ca nu a prejudiciat partidul in campania electorala si ca i-a adus voturi cu "cosarca", el raspunzand astfel unor lideri locali ai PSD care au anuntat ca atitudinea din campanie a lui Simirad va fi discutata la varful filialei.
Situatia din PRM Iasi devine tot mai confuza. Dupa ce grupul deputatului Anghel Stanciu (acesta fiind exclus din partid chiar de catre “tribunul“ C.V.
Sosit la Iasi fara mare tam-tam, presedintele Traian Basescu a participat sambata, in calitate de "intai pelerin al tarii", la slujba de celebrare a moastelor Sfintei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, s-a recules in fata sfintelor moaste, a strans mana si a vorbit cu cativa pelerini si a plecat in tromba catre Bucuresti.
Deputatul independent de Iasi Tudor Ciuhodaru este de astazi parlamentar al Partidului Conservator. In cadrul unei conferinte de presa, sustinuta la sediul central din Bucuresti al PC, parlamentarul iesean a anuntat oficial ca a devenit membru al PC.
Acesta va pleca din Bucuresti Gara de Nord catre Iasi la ora 12:00 si va fi remorcat de o locomotiva Tricolora.
Acesta va pleca din Bucuresti Gara de Nord catre Iasi la ora 12:00 si va fi remorcat de o locomotiva Tricolora.
Fiterman Pharma este o companie producatoare de medicamente din Iasi, Romania. ... Fiterman Pharma este primul producator de medicamente cu capital integral privat romanesc din zona Moldovei, compania fiind infiintata la Iasi in anul 1995.
Dubla sinucidere | Ce scria intr-una dintre ultimele postari pe Facebook sotia directorului BCU Procurorii Parchetului Tribunalul Iasi spun ca, potrivit concluziilor preliminare ale necropsiilor, directorul Bibliotecii Universitare din Iasi, Bogdan Petru Maleon, si sotia sa, care au fost gasiti morti in locuinta lor, s-au sinucis la interval de cateva ore.
Mars motorizat intre Iasi si Bucuresti pentru sustinerea Autostrazii A 8:
PDL Iasi a contestat, joi, la Curtea de Apel Iasi, validarea candidatului PSD Constantin Simirad in functia de presedinte al Consiliului Judetean, dupa ce Tribunalul i-a respins in urma cu cateva zile cererea, a anuntat, intr-o conferinta de presa, liderul filialei PDL, senatorul Dan Carlan.
Decizia lui Constantin Simirad de a sustine candidatura lui Traian Basescu la prezidentiale este "cantecul de lebada", in politica, pentru presedintele Consiliului Judetean Iasi si "tradare pe fata, iar tradarea se plateste", a declarat, sambata, la Golesti, judetul Arges, liderul PSD, Mircea Geoana.
google-analytics.com