Cautare

9561 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat 2011 universitatea ovidius constanta" (5.63 secunde)
"Ar trebui sa se gandesca serios cei de la Ministerul Educatiei si alti lideri politici daca nu cumva ar trebui reintrodus, macar ceea ce era inainte, si anume examen de admitere in liceu, examen de treapta, examen de admitere la facultate si fiecare in functie de capacitati se specializeaza si ajunge sa conduca parti din aceasta tara care genereaza progres", a adaugat Dragnea.
10% dintre femei au primit recomandarea de a face biopsie si/sau examen oncologic amanuntit 33% dintre femei au primit recomandarea de a face un examen ginecologic si endocrinologic complet Tuturor femeilor li s-a recomandat un examen mamografic si/sau ecografic periodic.
ciclul 2 (clasele 5 - 7) era mixt cu examen de Capacitate; ... In locul examenului de Bacalaureat era un examen de Maturitate, la varsta de 18 ani, durata totala a studiilor scolare fiind de 11 ani.
Ma intreb ce-or zice altii cand aud stiri despre romanii care nu sunt in stare sa ia un amarat de examen auto...
In perioada iulie 2010 - aprilie 2011, cei patru, prezentandu-se sub identitati false, au infiintat sau preluat prin cesiune societati comerciale cu datorii la bugetul de stat, in scopul sustragerii de la plata sumelor datorate. La data de 06.04.2011, F.MOHAMED si A.
a avut loc la Constanta cea de-a doua reuniune transnationala a partenerilor din cadrul proiectului "Analiza si dezvoltarea unui sistem european de calificari si competente in sectorul ospitalitatii pentru transparenta si recunoastere fara frontiere - NEW (No-borders European Workers) Hospitality", finantat de Uniunea Europeana prin Programul Leonardo da Vinci.
Asociatia pentru Implementarea Democratiei a organizat vineri, in Sala Senatului a Universitatii Ovidius, o dezbatere cu tema "Initiativa Nationala pentru Transparenta Parlamentara" la care au participat parlamentari din Constanta, reprezentanti ai societatii civile reprezentata prin organizatii neguvernamentale si reprezentanti din presa.
Marian Sarbu (foto), inspector general la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a solicitat, ieri, Ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, incetarea contractului de management educational prin acordul ambelor parti, incepand cu 23 martie a.
Judetul Constanta a "contribuit" la lista rusinii cu peste 4100 de firme. Printre acestea se afla si arhicunoscutul Metro Cash & Carry Romania, filiala Constanta, unul dintre cei mai puternici parteneri dovediti ai prostului gust si indolentei romanesti.
Evenimentul, organizat de Radio Romania - Centrul Cultural Media si Radio Romania Constanta, s-a desfasurat in intervalul 14 - 18 august, in premiera in Constanta, in incinta pavilionului expozitional din vecinatatea City Park Mall. ... Premiile Targului Gaudeamus Constanta 2014 au fost decernate astfel:
BILANT Ce au facut guvernantii in anul 2011:53 km de autostrada, trei stadioane si un pasaj Inaugurarea a 53 de kilometri de autostrada, construirea a trei stadioane si terminarea pasajului Basarab. Acestea sunt principalele realizari ale guvernantilor in anul 2011.
La Constanta, exista si o echipa care a stiut sa-si promoveze tinerii, pe unii din considerentul ca "promit", pe altii pentru ca... ... Revenind insa la tineri, PSD are la Constanta, de cand a fost "cooptata" echipa Mazare in partid, si noi lideri la tineret.
conducerea interimara a Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, a fost eliberat din functie.
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta. Votul uninominal a presupus impartirea fiecarui judet in zone, iar dintre "codasele" la capitolul stabilirii colegiilor s-a numarat si Constanta.
Partidul Democrat-Liberal din Constanta are, incepand de sambata, doua structuri de conducere paralele, fiecare afirmand ca ea este cea statutara, iar cealalta ilegala.
In cursul zilei de ieri a avut loc inaugurarea statiei de tratare a apelor uzate din Portul Constanta.
In premiera, in data de 20 septembrie a.c la Belgrad se organizeaza evenimentul denumit "Ziua Portului Constanta", organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta. ... Din delegatie vor mai face parte specialisti ai CN "APM" SA Constanta, oameni de afaceri din Portul Constanta, reprezentanti ai Ministerului Transporturilor.
Dupa acest 1-1 din Giulesti, am motive sa laud evolutia oltenilor, mai ales ca Universitatea s-a autodepasit in derbiul cu Rapidul, cum ar trebui sa se intample si duminica, in derbiul cu Dinamo, "prietenul" nostru de-o viata. ... Am in vedere cele doua mari ocazii irosite de Universitatea la 0-1.
De exemplu, seful Agentiei de Plati si Intervetii pentru Agricultura (APIA) Constanta, Aurel Susman (foto), va sustine miercuri, 13 mai a. ... Susman a fost anuntat deja ca viitor sef al APIA de catre PSD Constanta.
FRF a taiat in carne vie ieri la Adunarea Generala, a dezafiliat Universitatea Craiova, dar i-a facut orasului "cadou" ... Cred ca vom rezolva si problema palmaresului, pentru ca trebuie sa vedem cum va fi noua Universitatea Craiova.
google-analytics.com