Cautare

10085 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat 2010 universitatea ovidius constanta" (8.06 secunde)
La Muzeul de Arta Constanta va avea loc la data de 9 martie a.c., incepand cu ora 11.00 dezbaterea cu tema "Prioritati locale:
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
"Consumatori suntem noi toti" reprezinta denumirea unui proiect initiat intre Constanta si orasul bulgaresc Dobrici care vizeaza crearea unei retele regionale de business, tinandu-se cont de nevoile si cerintele consumatorilor, a declarat ieri Iulian Groposila, presedintele Patronatului IMM Constanta si coordonatorul proiectului amintit.
La manifestare a participat si o delegatie constanteana formata din Iulian Groposila, presedinte al Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, Gheorghe Trandafir, director al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, Cristina Vlad, reprezentant al Directiei Sanitar-Veterinara si Siguranta Alimentelor, Cornel Grigorut, reprezentant al Universitatii Ovidius, Dumitru Nancu, director OTIMMC Constanta, oficiali din partea Prefecturii Constanta, Primariei Constanta, Consiliului Judetean si mediului de afaceri constantean.
La sala de conferinte a Hotelului Ibis din municipiul Constanta s-a desfasurat vineri un forum economic intitulat "Finantarea IMM-urilor vs. ... Evenimentul, aflat deja la a 6-a editie, a fost organizat de catre Patronatul IMM Constanta si a reunit o serie de invitati de marca cum ar fi:
"Ne place sa jucam fotbal si vrem sa jucam la Universitatea Craiova, apoi la Real Madrid sau Barcelona", asta a fost concluzia "smulsa" ... "Toata familia suntem trup si suflet pentru Universitatea.
De asemenea, la solicitarea clubului Universitatea Cluj, rejucarea partidei cu CFR Cluj va fi arbitrata de o brigada din strainatate.
Echipa fanion a oltenilor, Universitatea, a fost prima formatie romaneasca de club care, dupa Revolutie, a inrolat un jucator strain: ... A urmat o infuzie de jucatori straini in campionatul romanesc, inclusiv la Universitatea.
Jiul - Universitatea 1-2. ... Universitatea a dominat jocul, iar incercarile timide ale gazdelor au fost "rapuse" de o defensiva olteneasca solida si un joc de contraatac foarte bun. ... La capatul a doua asemenea contraatacuri, Universitatea a marcat doua "boabe", ambele de aplaudat!
In Constanta, Basescu - 67%, Nastase - 33% Ca si in Bucuresti sau alte orase mari ale Romaniei, si la Constanta, Biroul Electoral Judetean a decis infiintarea a noua sectii de votare speciale pentru cei aflati in tranzit.
In Constanta, 14 candidati se bat pentru sefia legislativului judetean, fiecare cu sanse mai mari sau mai mici, dar este aproape axiomatic faptul ca viitorul presedinte al Consiliului Judetean va fi ales din randul principalelor patru partide parlamentare:
In ultimii aproximativ doi ani, Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta a intrat intr-un amplu proces de modernizare si retehnologizare.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
In orasul de la malul Marii Negre, cei doi pescarusi gasiti morti pe strada Ion Roata din Constanta ridica probleme de "deranj in miez de noapte, dupa terminarea programului de lucru" al purtatorului de cuvant al DSV Constanta.
Partidul Liberal Democrat are parte, la Constanta, de cele mai "adanci" sentimente de "pretuire".
Fundatia Bratianu a initiat un proiect civic menit sa reaseze orasul Constanta acolo unde il situeaza si topurile de specialitate: ... Demersul "Constanta constantenilor" a reunit aseara mai multi reprezentanti ai mediului politic si de afaceri ai orasului, intr-o intalnire libera, fara discursuri dar cu perspective clare.
Astfel, peste 80% din sindicalistii care traiesc in urbea tomitana au anuntat ca il vor vota pe senatorul Onaca pentru primaria Constanta.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
De mai multi ani, odata cu cresterea considerabila a activitatii in Portul Constanta - gratie sporirii semnificative, an de an, a traficului naval in cel mai mare port autohton - s-a impus necesitatea construirii unui al doilea pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, in zona ecluzei de la Agigea.
Dupa bacalaureat , pe care l-a luat din prima cu media 7,05, Gabriel Fatu a avut ambitia de a da examen de 4 ori pana sa intre la teatru, la stat, la Universitatea Nationala de Arta Teatrala ci Cinematografica I.L.
google-analytics.com