Cautare

7582 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat 201 universitatea ovidius constanta" (3.42 secunde)
a avut loc la Constanta cea de-a doua reuniune transnationala a partenerilor din cadrul proiectului "Analiza si dezvoltarea unui sistem european de calificari si competente in sectorul ospitalitatii pentru transparenta si recunoastere fara frontiere - NEW (No-borders European Workers) Hospitality", finantat de Uniunea Europeana prin Programul Leonardo da Vinci.
Asociatia pentru Implementarea Democratiei a organizat vineri, in Sala Senatului a Universitatii Ovidius, o dezbatere cu tema "Initiativa Nationala pentru Transparenta Parlamentara" la care au participat parlamentari din Constanta, reprezentanti ai societatii civile reprezentata prin organizatii neguvernamentale si reprezentanti din presa.
Marian Sarbu (foto), inspector general la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a solicitat, ieri, Ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, incetarea contractului de management educational prin acordul ambelor parti, incepand cu 23 martie a.
Judetul Constanta a "contribuit" la lista rusinii cu peste 4100 de firme. Printre acestea se afla si arhicunoscutul Metro Cash & Carry Romania, filiala Constanta, unul dintre cei mai puternici parteneri dovediti ai prostului gust si indolentei romanesti.
Evenimentul, organizat de Radio Romania - Centrul Cultural Media si Radio Romania Constanta, s-a desfasurat in intervalul 14 - 18 august, in premiera in Constanta, in incinta pavilionului expozitional din vecinatatea City Park Mall. ... Premiile Targului Gaudeamus Constanta 2014 au fost decernate astfel:
Este ca un parinte Dumitru Popescu este antrenor la CS Universitatea Craiova, dar si la Centrul Olimpic de Spada, unde se ocupa de juniori. ... Cea mai recenta performanta a echipei masculine de spada de la CS Universitatea Craiova a fost castigarea titlului national la tineret.
La Constanta, exista si o echipa care a stiut sa-si promoveze tinerii, pe unii din considerentul ca "promit", pe altii pentru ca... ... Revenind insa la tineri, PSD are la Constanta, de cand a fost "cooptata" echipa Mazare in partid, si noi lideri la tineret.
conducerea interimara a Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, a fost eliberat din functie.
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta. Votul uninominal a presupus impartirea fiecarui judet in zone, iar dintre "codasele" la capitolul stabilirii colegiilor s-a numarat si Constanta.
Partidul Democrat-Liberal din Constanta are, incepand de sambata, doua structuri de conducere paralele, fiecare afirmand ca ea este cea statutara, iar cealalta ilegala.
In cursul zilei de ieri a avut loc inaugurarea statiei de tratare a apelor uzate din Portul Constanta.
In premiera, in data de 20 septembrie a.c la Belgrad se organizeaza evenimentul denumit "Ziua Portului Constanta", organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta. ... Din delegatie vor mai face parte specialisti ai CN "APM" SA Constanta, oameni de afaceri din Portul Constanta, reprezentanti ai Ministerului Transporturilor.
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
Dupa acest 1-1 din Giulesti, am motive sa laud evolutia oltenilor, mai ales ca Universitatea s-a autodepasit in derbiul cu Rapidul, cum ar trebui sa se intample si duminica, in derbiul cu Dinamo, "prietenul" nostru de-o viata. ... Am in vedere cele doua mari ocazii irosite de Universitatea la 0-1.
De exemplu, seful Agentiei de Plati si Intervetii pentru Agricultura (APIA) Constanta, Aurel Susman (foto), va sustine miercuri, 13 mai a. ... Susman a fost anuntat deja ca viitor sef al APIA de catre PSD Constanta.
Colegiul Director National al PD si-a definitivat, sambata, la Poiana Brasov, strategia postaderare, care are ca principii mentinerea stabilitatii monetare, asigurarea convergentei structurale la nivelul economiei reale si restructurarea cheltuielilor bugetare.
Probleme de coordonare Potrivit oficialilor din sistem, planul national de dezvoltare regionala mai are nevoie de timp pentru a fi definitivat, problema aflandu-se acum la ministerele de resort. ... "Din cate am inteles, la nivel national nu s-a definitivat programul din cauza nesincronizarii intre ministere.
El trebuie definitivat in termen de 30 de zile de la data publicarii hotararii in Monitorul Oficial. ... "Nu s-a definitivat caietul de prezentare a firmei", a spus un reprezentant al AVAS.
Investitorii care detin unitati la fondurile mutuale de investitii sau cei care vor sa isi plaseze banii in acest fel vor putea face imprumut in banca mai lesne in momentul in care mecanismul retragerii de pe card a unei sume echivalente cu 70% din capitalul investit va fi definitivat.
Lista stranierilor pentru barajul cu Grecia ' Ce atacant-surpriza a convocat Piturca Selectionerul Victor Piturca a definitivat lista celor 15 jucatori romani legitimati la cluburi de peste hotare, care tot azi au primit faxurile de convocare de principiu pentru cele doua jocuri contra Greciei, contand pentru play-off-ul de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
google-analytics.com