Cautare

5099 de rezultate pentru "rezultate examen de titularizare 2009" (3.54 secunde)
Subprefectul Végh Alexandru si-a depus demisia, in 21 decembrie, din functia de vicepresedinte al Organizatiei Municipale Zalau a UDMR si din cea de membru al UDMR Salaj.
(continuare) Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Foaie Nationala foaienationala.ro Discurs de receptie in Academia Romana El s-a pastrat feciorelnic neatins in autonomia saraciei si a mitologiei sale, pentru vremuri cand va putea sa devina temelie sigura a unei autentice istorii romanesti.
Demisia subprefectului de Dolj, Ion Groza, pune paie pe focul liberalilor din judet si ascute sabiile in partidele de coalitie. Scaunul de subprefect este destul de atractiv pentru politicienii de provincie din esaloanele doi si trei ale celor trei partide aflate momentan in coalitia de la guvernare.
Pruritul reprezinta ansamblul de senzatii subiective ce determina o senzatie imperioasa de grataj. Pruritul anal este un motiv comun de consult in proctologie, fiind mai frecvent la barbatul adult. ... Este necesara o anamneza urmata de un examen general si local minutios, care sa identifice posibilele cauze.
Potrivit lui Cosmin Gusa, criteriul se refera la faptul ca toti candidatii PIN trebuie sa aiba varste intre 30 si 40 de ani, astfel incat sa nu poata avea "legaturi consistente" cu regimul comunist. Alte zece criterii au fost anuntate ca baza a intocmirii listei de candidati.
Candidatii PIN pentru cele 35 de pozitii de pe lista cu care partidul vrea sa intre in campania pentru europarlamentare au fost chemati la examinare. Ca teme de examen au fost stabilite cunostintele despre UE si cele de limbi straine.
La finalul sedintei,de la sediul central din Bd Kiseleff, presedintele PSD, Mircea Geoana, a facut o scurta declaratie presei. In esenta, Geoana spune ca ministrul Educatiei are termen pana marti pentru a gasi o solutie pentru problema de la Spiru Haret, fara ca studentii sa sufere.
Cele 3.800 de intrebari din chestionarele oficiale pentru examenul de obtinere a permisului au fost postate pe site-ul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (DRPCIV) - www.drpciv.ro, iar viitorii soferi pot face teste on line pentru a vedea ce punctaj vor obtine la examen.
Natalia Andrei a luat concursul pentru ocuparea functiei de director executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Dolj. ... Pentru functia de director executiv a mai candidat si antrenorul craiovean de atletism Victor Lazarciuc, dar acesta nu a trecut examenul scris.
Cheltuielile de personal - indemnizatia membrilor din comisii ale examenelor nationale,Teste si Bacalaureat, supraveghetorilor si evaluatorilor - si cheltuielile materiale vor scoate in Dolj, de la bugetul invatamantului, peste 12 miliarde de lei.
Un act normativ adoptat pe furis spune ca, din 2010, declaratia de profit a firmelor trebuie sa fie semnata de un consultant fiscal.
Cu acest prilej, participantii la Gala au aflat o multime de amanunte din viata marii doamne a scenei romanesti, marturisirile sale purtand uneori o incarcatura de nostalgie si umor.
Cancerul de prostata Afectiunile cele mai comune ale prostatei sunt adenomul (cea mai frecventa tumora benigna a barbatului) si cancerul de prostata - cel mai frecvent cancer al aparatului uro-genital masculin. Simptomele apar de obicei atunci cand cancerul depaseste capsula prostatei si invadeaza tesuturile din jur.
Diagnosticarea sau confirmarea unor afectiuni presupune in anumite situatii realizarea unor investigatii suplimentare analizelor de sange, ecografiilor sau radiografiilor, precum Tomografia Computerizata (CT) sau Rezonanta Magnetica (RM). ... Fiecare are avantaje si dezavantaje, tinand cont de informatiile necesare diagnosticului, costul investigatiei si confortul pacientului.
Magda Marincovici Chiar este un privilegiu sa vorbesti cu doctorul Mihai Gafencu, nefrolog pediatru la Spitalul Clinic de Copii Louis Turcanu Timisoara. ... Si tocmai pentru ca sunt atat de putini nefrologi pentru copii, dr.
- Daca visezi ca plangi in vis vei primi o veste buna neasteptata sau vei avea parte de niste schimbari in viata ta care se vor dovedi a fi benefice pentru tine si cei apropiati din jurul tau.
Infiorata de emotie, ca o scolarita nu prea pregatita pentru examen, Romania a mai trecut de un test european.
Biserica s-a bucurat si se bucura aproape din oficiu de credibilitate ridicata in randul romanilor si, pe de o parte, nu inteleg de ce, din moment ce opiniei publice i se prezinta nenumarate cazuri ciudate petrecute prin bisericile sau manastirile romanesti.
Bacalaureatul de anul acesta a nascut un nou paradox, elevii plingindu-se ca proba scrisa la limba si literatura romana a fost mai grea decit cea de la matematica.
Daca in cazul permisului de conducere nu se poate face nimic pentru moment, politistii s-au sesizat cu privire la permisul de port-arma si i l-au ridicat.
google-analytics.com