Cautare

2224 de rezultate pentru "rezultate definitivat bacau" (4.75 secunde)
Heliportul de la SJU Bacau face parte din proiectul de modernizare a Unitatii de Primiri Urgente finantat din fonduri europene prin Programul Operational Regional.
Bradul de Craciun stramb din Bacau a fost indreptat. Bradul din Pisa, asa cum a fost el denumit de internauti, a fost cel mai criticat brad din Romania deoarece cand a fost cumparat el prezenta o curbura naturala.
Peste 1000 de politisti, din Bacau, Iasi si Vaslui, au actionat, in sistem integrat, in perioada 30-31 iulie pentru prevenirea faptelor antisociale in zona discotecilor, barurilor si altor unitati de alimentatie publica cu profil similar.
Pe de alta parte, tot ieri, intr-o alta cauza, procurori din cadrul DIICOT - Structura Centrala, ca urmare a unei alte cereri de asistenta judiciara internationala formulata de autoritatile judiciare din Franta, au facut 17 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Dolj, Olt, Bacau, Prahova, Bistrita Nasaud, Maramures si Cluj, in vederea documentarii activitatii infractionale desfasurate de membrii altui grup infractional organizat, format in principal din cetateni romani care, de la inceputul anului 2009 si pana in prezent, au realizat importante castiguri materiale injuste, utilizand pe teritoriul Frantei carduri bancare falsificate.
A fost deschis dosar penal dupa manifestarea mascatilor din Bacau costumati in soldati rusi. La parada mascatilor din Berzunti masinile erau inscriptionate cu litera "Z".
Au fost implicate in actiune toate fortele Inspectoratului Judetean de Politie Neamt, jandarmii din Neamt si Bacau dar si efective numeroase de politisti din Bacau, Vaslui, Iasi si Harghita.
Peste 260 de elevi si profesori au fost evacuati din cauza unui incendiu la un liceu din Podu Turcului, judetul Bacau.
Peste 100 de elevi ai unei scoli din judetul Bacau au fost relocati deoarece cladirea in care invatau era incadrata in categoria de risc seismic unu.
Tot astazi, inaintea sedintei Consiliului National, in cadrul careia va fi definitivat Statutul si vor fi alesi cei 501 membri, vor avea loc alegeri pentru Comisia de Arbitraj si Integritate Morala si pentru cea de Control Financiar.
El a precizat ca nu s-a stabilit o data fixa pentru asumarea raspunderii guvernamentale pentru ca ministrul Agriculturii nu a definitivat inca cele doua legi legate de modificarea legislatiei proprietatii.
El a tinut sa precizeze ca PRM a€žnu sustine nici o persoana ca sa-si mentina scaunula€œ, ci a€žnumai ceea ce este constitutionala€œ. Contestatie pregatita Senatorii social-democrati au definitivat ieri textul contestatiei pe proiectul de Regulament al Camerei Superioare a Parlamentului.
Pentru anul acesta am aplicat inca prin legea bugetului, neavand proiectul definitivat, am redus efectiv aceste cheltuieli nedandu-le voie sa ajunga la un plafon egal cu cel de anul trecut.
Clubul CS Turnu Severin si-a definitivat cel de-al doilea stagiu de pregatire din aceasta vara, Marius Balau si compania urmand sa fie cantonati in statiunea Kranjska Gora, din Slovenia, in perioada 2-15 iulie.
Reprezentantii coalitiei de la guvernare nu au definitivat inca lista cu numele secretarilor de stat care raman in functii in urma restructurarii, din cauza neintelegerilor dintre cele patru partide.
"PC nu si-a definitivat pozitia pe scena politica. Conservatorii trebuie sa decida daca trec in opozitie sau ramin la putere.
Leonard Orban a declarat ca va anunta dupa 1 ianuarie componenta Cabinetului sau, deoarece nu a definitivat procesul de stabilire a acestuia.
"Tot in 2006 am definitivat renovarea caminului cultural, pe exterior, si suntem intr-un stadiu avansat de finalizare a interiorului. De asemenea, a fost renovat sediul vechi al primariei, scoala din Sibioara, unde am schimbat parte din geamuri, pentru ca cele vechi erau degradate.
"Nu s-au definitivat discutiile pe marginea Statutului. Au fost fost discutate variantele de alegere uninominala. Va mai avea loc un nou Comitet Executiv, imediat dupa Anul Nou, care va transmite Delegatiei Permanente a PNL forma finala a Statutului", a declarat Orban.
S-a definitivat proiectul de statut al PNL, a declarat purtatorul de cuvant al partidului, Varujan Vosganian, la finalul sedintei PNL.
Comisarul pentru multilingvism, Leonard Orban, si-a finalizat cabinetul prin numirea ultimului dintre cei sapte membri ai acestuia, spaniola Eva Valle Lagares, a declarat purtatorul de cuvant al comisarului roman, Pietro Petrucci.
google-analytics.com