Cautare

2198 de rezultate pentru "rezultate contestatii titularizare vaslui" (3.28 secunde)
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
Primul a fost transmis zilele trecute de un corespondent al unui post de radio din judetul Vaslui si anunta o veste de neinteles.
Patru persoane, intre care trei copii, au suferit arsuri pe corp, in urma unui incendiu izbucnit vineri seara intr-o locuinta din Focsasca, comuna Tacuta, din judetul Vaslui.
Situatie incredibila in Vaslui acolo unde mai multi pacienti si-au riscat sanatatea dupa ce au folosit un tomograf defect. Patronul clinicii private a fost deja condamnat la inchisoare cu executare pentru ca a permis folosirea in continuare a aparatului
Studentul din Vaslui, care a disparut in mare, la Costinesti, in urma cu o saptamana, alaturi de cel mai bun prieten al sau, este cautat si astazi.
52 de pacienti cu handicap ai unui spital din satul Malaiesti, judetul Vaslui sunt tinuti sapte zile intr-o camera cu un pat si o galeata pe post de toaleta, daca nu sunt cuminti.
"Am fost singura comuna din Romania unde, la deschiderea anului scolar nu am avut niciun politist prezent", se plange primarul Ciprian Robert Tamas, din comuna Suletea, judetul Vaslui, intr-o scrisoare deschisa pentru ministrul de Interne, Lucian Bode.
CFR Cluj si Steaua tin capul de afis, fiind prezente in Liga Campionilor, Dinamo, Rapid, Unirea Urziceni, FC Timisoara si FC Vaslui ne onoreaza cu prezenta in Cupa UEFA.
Un tanar de 33 de ani, din localitatea Protopopesti din judetul Vaslui, a fost impuscat de politisti, dupa ce si-a lovit parintii cu un topor.
Deschiderea unui nou magazin de haine second-hand in Vaslui a creat agitatie mare in oras. Zeci de oameni s-au ingramadit sa cumpere articole de vestimentatie ale unor branduri renumite, la un pret mai mic.
Peste 1000 de politisti, din Bacau, Iasi si Vaslui, au actionat, in sistem integrat, in perioada 30-31 iulie pentru prevenirea faptelor antisociale in zona discotecilor, barurilor si altor unitati de alimentatie publica cu profil similar.
Un politist de frontiera din Vaslui a urcat baut la volan si a gonit cu 103 kilometri pe ora in localitate.
O femeie de 79 de ani a murit chiar in fata unei clinici medicale din municipiul Vaslui. Aceasta a cazut la pamant, iar martorii au asistat neputinciosi la cumplitul incident.
Fiul unui consilier local din Vaslui a fost arestat preventiv pentru ca ar fi violat o minora de doar 15 ani.
Stefan de 22 de ani, din judetul Vaslui. ... Constantin de 41 de ani, din judetul Vaslui, caruia i-a relatat despre cele petrecute.
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
Adrian, ca este in varsta de 22 de ani si ca este din judetul Vaslui. ... Razvan este urmarit in baza unui mandat de executare emis de Judecatoria Vaslui, fiind condamnat la 7 ani de inchisoare, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Adrian, ca este in varsta de 22 de ani si ca este din judetul Vaslui. ... Razvan este urmarit in baza unui mandat de executare emis de Judecatoria Vaslui, fiind condamnat la 7 ani de inchisoare, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Decizia DSP Vaslui de a suspenda cursurile tinute in praznicarul din cimitirului satului va fi atacata la Judecatoria din judet de adiminstratia scolii.
Parintii unui adolescent de 15 ani din Vaslui au facut acuzatii extrem de grave la adresa unui echipaj de jandarmi.
google-analytics.com