Cautare

2198 de rezultate pentru "rezultate contestatii titularizare vaslui" (2.92 secunde)
Practic, 90% din banii pe care statul ii incaseaza la nivelul judetului Vaslui se intorc la consiliul judetean si la autoritatile locale, ceea ce inseamna ca, strict la acest capitol, contributia acestui judet la bugetul central este mult mai mica, si ca raport, decat a altor judete.
"Nu regret pasul facut, chiar daca vin de la Vaslui, o echipa de Liga I, la Liga a II-a.
Ros-albastrii vor fi capi de serie in playoff, la fel ca Vaslui, si vor avea adversari accesibili.
Procesul violatorilor din Vaslui a luat sfarsit. ... Procesul violatorilor din Vaslui s-a incheiat. Cei sapte tineri din Valeni, care au violat o eleva de 18 ani pana la lesin, au scapat de pedepsele maxime.
Presa din judetul Vaslui a publicat, cu dovezi, o serie de materiale care demonstreaza cum liberalii din toate organizatiile locale trebuiau sa raporteze la Secretariatul general al PNL cazuri in care membri PSD (cazuri de primar in iunie 2016, presedinti de organizatie sau alti membri importanti) sunt sau au fost numiti directori de scoli.
Simplul fapt ca PSD a pierdut la Vaslui nu inseamna ca Vaslui a devenit Paris, desi unele parti ale Parisului devin Vaslui.
Deja s-a scris si comentat mult despre meciul de sambata, din Moldova, FC Vaslui - Universitatea 3-3, si probabil ca suporterii Stiintei si cititorii GdS s-au saturat de opinii peste opinii, unele diametral opuse. Ce am vazut eu in "luptele" de la Vaslui?
Am solicitat buletinele de presa zilnice ale Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, judet pe care il reprezint in fata dumneavoastra. ... Si in judetul Vaslui, ca in orice alt colt al tarii, se moare pe sosele si nu numai.
Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit in sediul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Vaslui. Potrivit ISU Vaslui, la sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta in camera serverelor si exista pericol de propagare la intregul nivel.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Cu rezultate mediocre.
Nu mai putin de trei partide - Partidul Crestin, Partidul Crestin Democrat si PBND, Fundatia “Iuliu Maniu-Ion Mihalache“ si o persoana fizica - au depus la inceputul acestei saptamani contestatii la Tribunalul Bucuresti in legatura cu noua denumire a PNTCD - Partidul Popular Crestin Democrat (PPCD).
intocmeste proiecte de ordin privind constituirea comisiilor de concurs/contestatii, comisiilor de disciplina si paritara;
Potrivit deputatului Laurentiu Mironescu, Comisia Nationala de Statut, Etica si Litigii - forul la care au fost transmise contestatiile semnate de cativa democrati constanteni, contestatii sustine vehement de presedintele Comisiei de Etica si Litigii a PD Constanta, Vasile Francu - a prezentat un raport Biroului Permanent National.
"In cazul depunerii unei contestatii, daca Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor respinge contestatia depusa, autoritatea contractanta va retine din garantia de participare in conformitate cu art. ... In mod uzual, firmele depun contestatii la CNSC, apoi merg la Curtea de Apel, sentinta de aici fiind definitiva si irevocabila.
Verificarile in randul consilierilor au pornit in urma unei contestatii primite de la Orlea, cand patru consilieri locali au ramas fara pensie si li s-au imputat sumele primite pana atunci.
Eventualele contestatii la decizia Tribunalului trebuie depuse in cinci zile si vor fi dezbatute in termen de cel mult 15 zile de Curtea de Apel Bucuresti.
"Actul normativ nu cuprinde si prevederi referitoare la sanctionarea celor care au formulat si introdus cu rea vointa contestatii", este de parere Eduard Martin.
google-analytics.com