Cautare

2313 de rezultate pentru "rezultate contestatii titularizare neamt" (7.30 secunde)
Prezent la Conferinta Judeteana PSD Neamt, el a anuntat ca, in contextul viitoarei formule de la nivelul conducerii centrale a partidului, se pregateste un “guvern de rezerva“.
Vom lupta cu regimul Basescu, vom guverna bine si vom castiga alegerile si pe 25 mai, si pe 16 noiembrie!", a spus premierul Victor Ponta la Piatra Neamt.
Doar doua filiale, Neamt si Dolj, s-au exprimat pentru o posibila numire a lui Theodor Stolojan in functia de prim-ministru. ... Liderul filialei Neamt, Gheorghe ßtefan, a recunoscut ca a propus ca solutie de compromis ca Tariceanu sa ramana presedintele partidului, iar Stolojan sa fie premier.
La alegerile de la Neamt s-a furat ca la balamuc Ce parere aveti despre ce s-a intamplat la Neamt? S-a furat ca la balamuc.
Astazi, de la ora 17.00, voleibalistele de la SCM-U (locul 7 in clasament) vor disputa meciul restant cu Unic Piatra Neamt (locul 5 in clasament) din cadrul etapei a 11-a.
Cum nu se cuminteste, este trimis tot cu forta la ospiciul de pe langa Manastirea Neamt. ... Este sechestrat la Neamt din noiembrie 1886 pana in aprilie 1887.
a fiului domnului Gheorghe ßtefan de la Piatra Neamt si a fiului deputatului de Neamt PNL Dorinel Ursarescu", a declarat ieri Ponta.
Potrivit Agentiei Amos News, scrisoarea a fost citita si in cadrul Biroului Permanent Judetean Neamt al PSD.
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe ßtefan, a declarat ieri ca simpatia lui pentru PLD i-a adus neajunsuri nu numai lui, ci si primariei, careia premierul i-a refuzat alocarea unor fonduri aprobate de Finante si Interne.
La sfarsitul saptamanii trecute, la Piatra Neamt a avut loc o intalnire a Ligii Alesilor Locali, intalnire la care a participat si consilierul judetean PNL Victor Manea.
La Casa de Cultura a Sindicatelor Piatra Neamt, in prezenta capilor partidului, a avut loc ieri prima conferinta judeteana a liberal-democratilor nemteni, organizatia situata pe primul loc in tara ca numar de membri si organizare.
Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat ieri ca Mona Musca se afla printre propunerile de candidaturi primite din partea organizatiei din Neamt si ca nu exista nici un motiv pentru ca partidul sa refuze aceasta candidatura, urmand ca si fostul deputat sa-si manifeste dorinta in acest sens.
Este vorba despre judetele Iasi, Galati, Neamt, Dolj, Cluj si Sibiu care vor sa se sisteze colaborarea si la nivel national.
La fel si noua" Contracandidatul lui Hrebenciuc va fi deputatul de Neamt Ioan Munteanu, care si-a anuntat ieri public intentia de a intra in competitie functia de lider de grup. ... Despre debarcarea lui Hrebenciuc a vorbit si un alt deputat de Neamt, Victor Surdu.
Ulterior si deputatul de Neamt Culita Tarata a anuntat ca demisioneaza din PSD si se alatura independentilor. Culita Tarata este deputat de Neamt si membru al Comisiei de Agricultura din Camera.
- intr-un colegiu din judetul Neamt, ca urmare a decesului deputatului PSD Victor Surdu; ... La judetul Neamt , concureaza in alegeri: din partea PSD, sustinut de USL - medicul veterinar Liviu Harbuz, un specialist recunoscut si cu experienta indelungata in domeniu, care a fost si secretar de stat in Ministerul Agriculturii.
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
Nu e in stare sa trimita niste foi la Tribunalul Bucuresti ca sa nu-i fie radiat partidul, nu e in stare sa explice autodenuntul privind cheltuielile de 3 ori mai mari de la campaniile din Neamt si Maramures, dar stie sa injure.
Marti, presedintele Consiliului Judetean Neamt, Vasile Pruteanu, prim-vicepresedinte al PDL Neamt, a anuntat ca se va inscrie in PNL si va candida din partea USL pentru un nou mandat.
In Neamt, Alianta Populara Progresista Ecologista Liberala (APEL) sprijina un cuplu bine infipt in realitatile politice: Gheorghe Stefan (PDL), pentru un nou mandat la primaria Piatra Neamt si Culita Tarata (UNPR) pentru sefia Consiliului Judetean.
google-analytics.com