Cautare

2313 de rezultate pentru "rezultate contestatii titularizare neamt" (3.56 secunde)
"In eventualitatea in care una dintre contestatii este avizata favorabil de instanta, se va comunica la BEJ pentru a lua masurile care se impun", ne-a precizat judecatorul Florin Meleaca.
La CNSC au fost depuse in acest an circa 4.000 de contestatii la licitatiile organizate de autoritati pentru achizitii publice, a declarat presedintele institutiei, Mihai Prisacariu. ... Anul trecut, in cele cinci luni de la infiintare, CNSC a solutionat 338 de dosare dintre cele 673 de contestatii depuse.
Orice intarziere prin contestatii venite de la concurenta este daunatoare si de condamnat.
Orice intarziere prin contestatii venite de la concurenta este daunatoare si de condamnat.
De asemenea, a fost modificata legislatia din punctul de vedere al sistemului de rezolvare a contestatiilor, schimbarile constand in faptul ca suspendarea procedurii de licitatie nu va mai fi posibila decat de cel mult doua ori, indiferent de numarul de contestatii care apar si de momentul in care sunt acestea depuse.
Pronosticam atunci si ca DD va avea probleme cu anumite contestatii la tribunal si, posibil, cu semnaturile strinse si ca asta va impinge mult in timp lansarea la apa a partidului:
"Stim ca au fost si contestatii la Curtile de Apel, care au spus ca procedura a fost respectata, dar nu putem comenta. ... Daca se simtea din strainatate cineva in legatura cu aceste licitatii, putea face contestatii.
Potrivit primarului general, au fost opt contestatii ajunse la sase curti de apel, iar in acest timp, din cauza lipsei marcajelor de pe strazi, s-au produs accidente ale caror victime au fost si copii. "Opt contestatii, sase Curti de Apel...
O alta noutate tine de reducerea birocratiei, respectiv in cadrul institutiilor din sistemul de invatamant sunt acceptate in relatia cu cetatenii documentele conforme cu originalul, in locul celor autentificate notarial.Totodata, in cazul examenelor nationale a fost eliminata prevederea conform careia nota finala, dupa contestatii, se modifica numai daca exista o diferenta de minimum 0,5 puncte intre nota initiala si nota de la contestatii.
Conteaza ca pentru mai multa vreme de acum incolo energia democrata va fi canalizata spre analize, verificari, solutionari ale unor contestatii pe care suntem cu totii curiosi sa le vedem.
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Liderii democrati ne-au dezvaluit ca Ursein a castigat la Curtea Suprema postul de sef al DJS, urmand ca aceasta sa ocupe in curand functia care i se cuvinea, cu atat mai mult cu cat oricum ar fi obtinut la concursul de titularizare o nota mai mare decat actualul director Teliceanu.
El a sustinut ca unii colegi "i-au marturisit ca la examenele de titularizare organizate de ministerul Invatamantului in acest an, concurentii care aveau diplome emise de Spiru Haret au fost scosi din sala cu forta de catre jandarmi, din ordinul ministrului Ecaterina Andronescu".
Pentru un asemenea numar, deputata PSD era pregatita, mai ales financiar, sa sustina cu brio examenul de "titularizare". Numai ca, zilele trecute, Victor Ponta si Liviu Dragnea s-au rasucit, brusc, astfel ca numarul delegatilor creste pana la 500, numar care depaseste cu mult capcitatea de "convingere" a deputatei.
Rusescu, Stancu si Keseru duc o lupta apriga la titularizare, parand sa le fi luat fata deja lui Grozav si Mutu, cei doi trecand printr-o perioada in care nu reusesc sa gaseasca ‘plasa‘.
Printre acestea regasim mobilitatea acestora in sistem, precum si aspectul examenelor de titularizare din ultimii ani care ne-au aratat ca exista elemente asupra carora trebuie sa ne concentram atentia.
Poate va trebuie sa dati concurs ca sa ocupati un post, sa fiti admisi la o scoala, sa fiti preferati inaintea altora, sa obtineti o titularizare.
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
google-analytics.com