Cautare

6176 de rezultate pentru "rezultate concurs titularizare sibiu 2009" (3.52 secunde)
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Primariei Sibiu, propunerea PSD-PNL-UDMR pentru scaunul de premier al Romaniei, a taxat declaratiile recente ale sefului statului, cel care in aceeasi zi, la o televiziune, a declarat ca economia romaneasca va reveni pe crestere in al doilea trimestru al lui 2010, pentru ca ulterior sa spuna la TVR, ca redresarea va surveni ceva mai repede, in primele trei luni ale anului viitor.
Umanistii sibieni au declarat ieri ca se dezic de colegii de la PSD Sibiu, unicul lucru care ii mai leaga fiind protocolul semnat la nivel national.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. ... In judetul Sibiu au fost decupate sase colegii de deputat si trei de senator.
Viceprimarul municipiului Sibiu Ioan Banciu (PSD) si-a dat demisia ieri-dimineata, la cererea primarului din Sibiu, Klaus Johannis, care a spus ca presedintele PSD, Mircea Geoana, a facut niste declaratii peste care nu poate sa treaca.
Nerecomandat sub 16 ani Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2014 Festivalul Antagon Timisoara 2014 Festivalul Perform Iasi 2014 Festivalul International de Teatru Scurt Oradea 2014 Sambata, 21 martie, ora 16.30 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
"Mi-e greu sa spun acum asta, vom vedea in functie de cate procente vom avea", a declarat sambata, intr-o conferinta de presa la Sibiu, vicepresedintre liberal. Nicolaescu s-a intalnit sambata cu organizatiile din Sibiu si Medias.
1959-06-13 in Sibiu. ... Dupa terminarea facultatii a fost mai intai profesor de fizica la Liceul Samuel von Brukenthal din Sibiu. Dupa 1989 a devenit inspector scolar general adjunct iar apoi inspector scolar general al judetului Sibiu. A castigat trei mandate (2000, 2004, 2008)de primar al municipiului Sibiu.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a fost intrebat, vineri, intr-o conferinta de presa la Sibiu, ce strategie are USL pentru alegerile de anul viitor, daca se pregateste pentru alegeri comasate sau separate si daca ia in calcul reorganizarea administrativ-teritoriala, asa cum o propune actualul Guvern.
Provocarile mediului general de securitate, stadiile transformarii NATO si revizuirea structurii Statului Major Militar International (IMS) sunt cateva dintre temele care vor fi discutate in cadrul conferintei Comitetului Militar al NATO, cel mai inalt for de decizie militara al Aliantei, care se va desfasura la Sibiu, in perioada 14-16 septembrie.
Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS) a lansat ieri cinci noi tipuri de derivate pe actiuni care se tranzactioneaza in prezent la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). ... Noile contracte tranzactionate sunt pentru actiunile Rompetrol Rafinare Constanta, Amonil Slobozia, Banca Carpatica Sibiu, Impact Bucuresti si Compa Sibiu.
De la inceputul anului, in piata la termen de la Sibiu se observa o inmultire a investitorilor, ceea ce s-a reflectat in cresterea constanta a lichiditatii, se arata intr-un comunicat al Bursei Monetar-Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS).
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, incepand de saptamana viitoare, o moneda din argint in valoare de cinci lei, dedicata nominalizarii orasului Sibiu drept "Capitala Culturala Europeana" in 2007, se arata intr-un comunicat al bancii centrale, dat ieri publicitatii.
Bursa Monetar Financiara si de Marfuri de la Sibiu (BMFMS) va fi scoasa la vanzare, iar societatea de intermediere va fi una din Cipru sau una din Germania, anunta "The Money Channel".
Tribunalul Sibiu a condamnat doar doua persoane din lotul de opt inculpati trimisi în judecata de procurorii anticoruptie în dosarul fraudelor bancare de la BCR Novaci.
O vacanta de trei zile, de Paste, la pensiunile agro-turistice din Marginimea Sibiul va costa, anul acesta, intre 360 - 600 de lei de persoana, iar gradul de ocupare nu va fi mai mare de 50%, a declarat presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) Sibiu, Dorin Beu.
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
"Luna aceasta lansam licitatia pentru 270 de kilometri de autostrada pe coridorul IV Paneuropean si cautam oportunitati de finantare pentru ruta Sibiu-Pitesti". • Astfel, licitatiile de proiectare si executie a tronsoanelor Nadlac-Arad, Timisoara - Lugoj si Orastie-Sibiu se vor lansa in noiembrie 2010.
Premierul Emil Boc i-a solicitat joi ministrului Mediului, Laszlo Borbely, un punct de vedere argumentat privind decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene favorabila unui roman - Mihai Tatu din Sibiu - care reclamase taxa de prima inmatriculare, urmand ca ministrul sa vina in Guvern cu o solutie, pe baza hotararii instantei.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
google-analytics.com