Cautare

6120 de rezultate pentru "rezultate concurs titularizare gorj 2009" (8.35 secunde)
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
Un barbat din Gorj a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de savarsirea infractiunii de evaziune fiscala.
Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a scos la concurs 30 de posturi de agenti de politie pentru structurile de ordine si siguranta publica din 12 localitati.
Discursul sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD , la intalnirea cu cadrele didactice din judetul Gorj, din 14 noiembrie 2012 Buna seara!
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Ca director imi sunt suspendate raporturile de serviciu pana la 30 octombrie, cand trebuie sa se organizeze concurs la prefectura. ... In realitate, statutul sau va fi definitivat numai dupa ce postul de prefect se ocupa prin concurs (in cazul in care candideaza si castiga).
Fundatia Orange lanseaza in cadrul Digitaliada, un concurs ce ofera premii constand in echipamente electronice si IT pentru cele mai originale materiale digitale ce pot fi utilizate de profesori la ciclul gimnazial.
Smart Protection implineste 3 ani, sarbatoreste cu reduceri + CONCURS (Autor: Darius J.) Smart Protection implineste 3 ani de activitate astazi si, cu ocazia evenimentului, are o gramada de reduceri pe site dar si un concurs organizat cu noi, ArenaIT.
FLORI DE MAI- editia XXIX-a, Calarasi- 12 - 14 Mai 2017 Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 12 - 14 Mai 2017, cea de-a XXIX-a editie a Festivalului Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare Romanesti FLORI DE MAI.
Mandatul managerilor din cele opt spitale din judetul Gorj va expira la sfarsitul acestei luni. Dupa afisarea rezultatelor de la concursul de manageriat, la care au participat opt persoane, ASP Gorj va desemna noi directori in locul celor care vor pica examenul de manager.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
Gheorghe Caralicea Marculescu, presedintele PNG Gorj, a parasit ieri dupa-amiaza sediul partidului. Liderul PNG Gorj si-a luat toate obiectele de la birou, plus mai multe vrafuri de dosare pe care le-a transportat pana la autoturismul personal.
La sfarsitul lunii iulie, procurorii din cadrul Parchetului Gorj au inceput urmarirea penala impotriva Elenei Mosor, primarul comunei Alimpesti. ... Potrivit lui Emil Mota, prim-procuror in cadrul Parchetului Gorj, in dosarul in care urmarirea penala a inceput in iulie, Mosor este acuzata de fals si favorizarea infractorului.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, l-a acuzat, miercuri, intr-o conferinta de presa, pe vicepresedintele filialei, Emanoil Negut, seful Corpului de Control al Guvernului, ca a incercat sa realizeze "o mica cooperativa prin care sa dezbine organizatia".
Maria Basescu a venit ieri in judetul Gorj, la doua camine de batrani, unde a impartit cadouri persoanelor institutionalizate, dar si angajatilor centrelor sociale. ... Maria Basescu a venit in Gorj la invitatia sotiei omului de afaceri Ion Firiza, prieten apropiat al lui Traian Basescu.
Consilierii judeteni ai PD-L Gorj, in frunte cu Ionel Mantog, s-au abtinut de la votarea bugetului judetului, nefiind de acord cu modul in care a fost facuta impartirea banilor la anumite primarii.Bugetul judetului Gorj nu a fost votat de consilierii judeteni democrat-liberali, care s-au abtinut de la vot.
google-analytics.com