Cautare

3089 de rezultate pentru "rezultate concurs sibiu" (3.12 secunde)
sau ca sunt multumit ca sunt la Sibiu. ... Intrebat cati bani a primit de la Guvern pentru investitii, la Sibiu, Johannis a replicat:
Singura certitudine in acest moment pentru concurs este faptul ca a fost acceptat un singur dosar - deci nu poate fi organizat concursul, intrucat se asteapta ca cel putin doua persoane sa se bata pentru sefia IPJ Constanta. ... Al cui este, pana la urma, dosarul pentru concurs?
intocmeste proiecte de ordin privind constituirea comisiilor de concurs/contestatii, comisiilor de disciplina si paritara;
Colectionari de masini de epoca din toata tara s-au intalnit ieri la Peles la primul concurs de eleganta automobilistica din Romania. ... Colectionari de masini de epoca din toata tara s-au intalnit ieri la Peles la primul concurs de eleganta automobilistica din Romania.
Din volumul trimis la concurs, mi-au fost selectate, fara a fi fost consultat, trei proze. ... Peste vreo doua saptamani, am gasit la o librarie din Constanta o carte, la sfarsitul careia editorul - sus numita doamna - anunta un concurs de receptare a operei lui Voiculescu.
E vara, e soare, e #concurs! ... #poartaleasacumesti #concurs #mammamia #amazingclothes#ilovefashion #herewegoagain #glamour #romaniandesigners#haineunicat
Pe 20 iunie, Primaria Municipiului Mangalia va organiza un concurs pentru ocuparea mai multor functii publice de conducere si de executie, la ora actaula vacante in cadrul institutiei. ... Totodata, vor fi scoase la concurs, mai multe posturi la Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor.
In primarii, arhitectii sau tehnicienii care sa avizeze si sa supravegheze constructiile lipsesc, primarii nu vor sa plateasca din banii publici un specialist si nimeni nu se inghesuie sa ocupe posturile scoase la concurs.
Parlamentarul constantean a venit, duminica seara, la Predeal direct de la Onesti, acolo unde a patronat un concurs de culturism, in calitatea sa de presedinte al organizatiei nationale de profil.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, pune capat zvonisticii din ultimele zile, amintind ca desemnarea comisarului european intra in atributiile premierului, mai ales ca alegerea acestuia nu este facuta in urma unui "concurs de frumusete gen 'beauty contest'". ... Nici vorba de concurs de frumusete!
Liderii PD din Vrancea au luat aceasta decizie in cursul zilei de astazi dupa de conducerea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate a fost castigata, prin concurs, de un liberal.
Presedintele Comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local, Eugen Gavan, a anuntat ca va propune municipalitatii organizarea unui concurs de &#"Planuri urbanistice pentru diferite zone ale Galatiului".
Legat de acest subiect deputatul pesedist i-a transmis presedintelui Organizatiei Judetene PD ca nici macar cei care si-au ocupat functiile de sefi prin concurs nu sint in siguranta. "L-am auzit pe Mircea Toader spunind ca cei care au dat concurs pentru a ocupa un post nu pot fi schimbati.
Dupa intalnirea de la Casa de Cultura a orasului, Tariceanu, insotit de secretarul de stat Victor Paul Dobre, prefectul Danut Culetu, senatorul Puiu Hasotti si deputatii George Dragomir si Andrian Mihei, a vizitat o expozitie culinara din cadrul unui concurs gastronomic.
Zeci de functii de conducere, incepand cu cea a pensionarului Gheorghe Bica, trebuie ocupate prin concurs in perioada urmatoare. ... Pe lista sefilor proaspat pensionati se afla si cel al Politiei Bailesti, comisarul-sef Ilie Stefan, suplinit pana la ocuparea functiei prin concurs de adjunct - comisarul Sorin Abagiu.
Recentele critici ale presedintelui Traian Basescu la adresa PDL, despre care a spus ca e pe cale sa se bolsevizeze din cauza sistemului de vot adoptat pentru congresul din iulie, pare sa fi dat startul unui concurs de metafore in principalul partid de guvernamant.
Solicitarea sa a turnat gaz pe focul angajatilor institutiei, nemultumiti ca, in timp ce ei fierb de teama sa nu fie dati afara de guvern ca urmare a restructurarilor, Brezniceanu este impins politic pe un post fara sa dea concurs.
Gheorghe Danila a reobtinut functia de director al Camerei Agricole, chiar daca la concurs a fost notat cu mai putin de trei. ... Intrucat conducerea Camerei Agricole este asigurata tot cu caracter interimar, CJ va organiza un nou concurs.
Solicitarea sa a turnat gaz pe focul angajatilor institutiei, nemultumiti ca, in timp ce ei fierb de teama sa nu fie dati afara de guvern ca urmare a restructurarilor, Brezniceanu este impins politic pe un post fara sa dea concurs.
La concurs s-au inscris 46 de persoane interesate sa obtina aceasta calitate, dupa ce au frecventat cursuri de specialitate in domeniu.
google-analytics.com