Cautare

3090 de rezultate pentru "rezultate concurs sibiu" (2.78 secunde)
Tombola "Concurs desene Carrefour, editia Craciun 2013" se desfasoara in perioada 28 octombrie - 9 decembrie 2013. La acest concurs vor putea participa elevii claselor 0-VIII din scolile oraselor: Bucuresti (Militari), Buzau, Braila, Brasov, Botosani, Constanta, Cluj, Drobeta, Focsani, Galati, Iasi (Felicia), Oradea (Era), Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Suceava.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta, Botosani si Targu Jiu. Premiul I al concursului a constat in cele 17 excursii la Disneyland si a fost impartit in fiecare oras participant la concurs.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani. Premiile cele mai mari, constand in cele 16 excursii la Disneyland, sunt oferite de Carrefour Romaania, Philips si P&G si sunt impartite in fiecare oras participant la concurs.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Umanistii sibieni au declarat ieri ca se dezic de colegii de la PSD Sibiu, unicul lucru care ii mai leaga fiind protocolul semnat la nivel national.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. ... In judetul Sibiu au fost decupate sase colegii de deputat si trei de senator.
Viceprimarul municipiului Sibiu Ioan Banciu (PSD) si-a dat demisia ieri-dimineata, la cererea primarului din Sibiu, Klaus Johannis, care a spus ca presedintele PSD, Mircea Geoana, a facut niste declaratii peste care nu poate sa treaca.
Nerecomandat sub 16 ani Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2014 Festivalul Antagon Timisoara 2014 Festivalul Perform Iasi 2014 Festivalul International de Teatru Scurt Oradea 2014 Sambata, 21 martie, ora 16.30 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Am renuntat cand m-am casatorit si m-am mutat la Sibiu. ... Au fost vreo 7 ani, gratie programelor culturale din Sibiu, in care am putut sa scriu despre teatru si film, muzica si expozitii, erau festivalurile. ... 2007, cu Sibiu, Capitala Culturala Europeana, fusese un exces, imi cam ajunsese.
"Mi-e greu sa spun acum asta, vom vedea in functie de cate procente vom avea", a declarat sambata, intr-o conferinta de presa la Sibiu, vicepresedintre liberal. Nicolaescu s-a intalnit sambata cu organizatiile din Sibiu si Medias.
1959-06-13 in Sibiu. ... Dupa terminarea facultatii a fost mai intai profesor de fizica la Liceul Samuel von Brukenthal din Sibiu. Dupa 1989 a devenit inspector scolar general adjunct iar apoi inspector scolar general al judetului Sibiu. A castigat trei mandate (2000, 2004, 2008)de primar al municipiului Sibiu.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a fost intrebat, vineri, intr-o conferinta de presa la Sibiu, ce strategie are USL pentru alegerile de anul viitor, daca se pregateste pentru alegeri comasate sau separate si daca ia in calcul reorganizarea administrativ-teritoriala, asa cum o propune actualul Guvern.
Provocarile mediului general de securitate, stadiile transformarii NATO si revizuirea structurii Statului Major Militar International (IMS) sunt cateva dintre temele care vor fi discutate in cadrul conferintei Comitetului Militar al NATO, cel mai inalt for de decizie militara al Aliantei, care se va desfasura la Sibiu, in perioada 14-16 septembrie.
Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS) a lansat ieri cinci noi tipuri de derivate pe actiuni care se tranzactioneaza in prezent la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). ... Noile contracte tranzactionate sunt pentru actiunile Rompetrol Rafinare Constanta, Amonil Slobozia, Banca Carpatica Sibiu, Impact Bucuresti si Compa Sibiu.
De la inceputul anului, in piata la termen de la Sibiu se observa o inmultire a investitorilor, ceea ce s-a reflectat in cresterea constanta a lichiditatii, se arata intr-un comunicat al Bursei Monetar-Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS).
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, incepand de saptamana viitoare, o moneda din argint in valoare de cinci lei, dedicata nominalizarii orasului Sibiu drept "Capitala Culturala Europeana" in 2007, se arata intr-un comunicat al bancii centrale, dat ieri publicitatii.
Bursa Monetar Financiara si de Marfuri de la Sibiu (BMFMS) va fi scoasa la vanzare, iar societatea de intermediere va fi una din Cipru sau una din Germania, anunta "The Money Channel".
Tribunalul Sibiu a condamnat doar doua persoane din lotul de opt inculpati trimisi în judecata de procurorii anticoruptie în dosarul fraudelor bancare de la BCR Novaci.
google-analytics.com