Cautare

2091 de rezultate pentru "rezultate bac licieul industrial nr 2 sighetu marmatiei" (7.55 secunde)
Organizarea editiei din acest an a Zilei Orasului va costa bugetul local 3,2 miliarde de lei, asa au stabilit ieri consilierii locali satmareni. Consiliul Local Satu Mare a stabilit ieri la 4,5 euro/mp pretul minim pentru care vor fi concesionate parcelele din Parcul Industrial.
Guvernul va incepe procedurile legale pentru anularea titlului de parc industrial acordat "Parcului turistic si de agrement Snagov", precum si demersurile necesare pentru rezilierea contractului de asociere in participatiune si a contractului de administrare incheiat in cazul Dracula Park, anunta Mediafax.
Scolile vor avea 17 ateliere moderne, pentru care s-au accesat 2,6 milioane de euro.
Contrar tendintei occidentale prin care marile corporatii investesc masiv in creativitate, la noi majoritatea inventiilor sunt realizate de persoane fizice si doar o mica parte in mediul industrial.
Administratia doljeana intentioneaza sa solicite zeci de hectare de teren de la marginea Craiovei, unele apartinand Jandarmeriei, iar altele Statiunii Didactice Banu Maracine, pentru a putea extinde Parcul Industrial aflat in subordinea Consiliului Judetean Dolj.
Directoarea Bogheanu le-a facut o prezentare a posibilitatilor de finantare si a ramas ca dânsii, în functie de discutie, sa îndrume investitorii catre zona Olteniei“, a spus prefectul de Dolj, Silviu Dumitru.Spaniolii vor conditii contra investitiiPrintre dorintele formulate de reprezentantii ambasadei, autoritatile au enumerat ieri terenuri comasate de 8.000 de hectare pentru agricultura, dar si un parc industrial dotat cu toate utilitatile.
Administratorul unic al Parcului Industrial Craiova, Marin Nicoli, a precizat ieri ca mai-marii de la Mercedes au cerut autoritatilor doljene 200 de hectare de teren, în imediata vecinatate a parcului industrial.
China vrea sa investeasca peste un miliard de euro in realizarea unui parc industrial in Romania, care va deservi peste 200 de companii, pe o suprafata de 100 de hectare, a anuntat, miercuri, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuretti (CCIB).
Ford le cere autoritatilor romane sa grabeasca extinderea Parcului Industrial de la Craiova si sa construiasca infrastructura care sa asigure legaturile spre Bucuresti. Conducerea fabricii Ford de la Craiova a avut ieri o intrevedere cu noul prefect de Dolj, Florin Stancu, si cu presedintele Consiliului Judetean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa.
Compania Johnson Controls isi deschide fabrica in Craiova, dar nu in Parcul Industrial, cum se credea initial, pentru ca acolo nu au loc furnizorii.
Cele mai avantajate sunt persoanele calificate, joburile oferite fiind de electrician (11), sofer (2), lucrator comercial (1), agent de vanzari (1), operator calculator (1), consilier/expert/inspector/referent/economist in managament (1), consilier institutie publica (1).
Pe marile grupe industriale s-au inregistrat cresteri in industria bunurilor de folosinta indelungata (cu 10,4%), in industria bunurilor de capital (cu 6%) si in industria bunurilor intermediare (cu 2,8%). ... A fost deblocat Programul Cresterea Competitivitatii Economice, un instrument util in finantarea dezvoltarii sectorului industrial competitiv.
masa stil Industrial (din India) - la 1.680 RON, scaune stil Industrial - la 520 RON (scaunul), cos de paie din India - la 110 RON, fete de masa, de perne si cuverturi- cu 50% din pretul lor (numai la aceste targuri), obiecte din lemn, ceramica si fier de decoratiuni, veioza stil Industrial - la 188 RON si felinare marocane din fier cu sticla - la 52 RON.
Sunt carausi de sodiu, pe langa clorura de sodiu care se gaseste in cantitati mari in alimentele procesate industrial. ... Sunt carausi de sodiu, pe langa clorura de sodiu care se gaseste in cantitati mari in alimentele procesate industrial.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
In spate functioneaza doar Fabrica de amidon, separata de restul gigantului industrial in cauza. ... Tehnologiile testate la nivel de statie-pilot nu au fost reproduse la nivel industrial, motiv pentru care produsele rezultate au fost de slaba calitate.
Clasamentul s-a "rupt" dupa Romania - Feroe 1-0 si Irlanda de Nord - Finlanda 2-1.
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
google-analytics.com