Cautare

4598 de rezultate pentru "rezultate academia de politie 2002" (7.34 secunde)
Politie politica cu "doi si-un sfert" pentru USL Deputatul Ion Stan si candidatii USL, filati de DGIPI Deputatul (PSD) Ion Stan si candidatii USL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita si Primaria Municipiului Targoviste, filati de serviciul teritorial al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna!
Am primit un drept la replica de la Vladimir Tepoi, presedintele Tribunalului, in legatura cu un articol publicat in ziar despre aventura unui botosanean care a facut inchisoare desi fusese achitat de instanta.
Baiatul a cerut de la mai multe persoane diverse sume de bani, promitandu-le, in schimb, ca le ajuta sa se angajeze in politie.
La data de 20 septembrie 2010, ora 12.40, Sectia 8 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 - Sector 2, cu privire la faptul ca pe str. Popa Lazar, sector 2, este in curs de desfasurare o altercatie in urma careia o persoana de sex masculin este ranita.
La data de 26 septembrie 2010, ora 06.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au prins in flagrant pe A. Marcel de 22 de ani si S.
La data de 18 noiembrie 2010, ora 17.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au depistat pe N. Petrica de 37 de ani, I. Catalin de 22 de ani, I. Alexandru de 51 de ani si F.
La data de 22 decembrie 2010, ora 07.45, Sectia 6 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca in strada Fabrica de Glucoza, sectorul 2, a izbucnit un incendiu.
La data de 8 februarie 2011, ora 07.45, Sectia 17 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sectorul 5 ca in Splaiul Independentei, sector 5, se afla o persoana care incearca sa sustraga mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat, marca DAEWOO, dupa ce in prealabil fortase sistemele de inchidere.
Ieri, la sediul Ministerului Aministrariei si Internelor, Sala de Marmura, s-a desfasurat o masa rotunda la care au participat Mihai Atanasoaei, Prefectul Municipiului Bucuresti, Cristina Ecaterina Corut, Subprefectul Municipiului Bucuresti, chestor de politie Vasile Viorel, Director General al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, general de brigada Eugen Meran, Director General al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti si reprezentanti ai trusturilor de presa.
La data de 17.12.2011, in jurul orelor 18.30, in urma sesizarii prin Dispecerat 112 Sector 5, politisti din cadrul Sectiei 18 Politie, s-au deplasat in str. ... Tanta de 32 de ani si F.
De Ce News : ... 10 ani de la tragedie Pe 1 ianuarie, 2003, cand majoritatea romanilor incercau sa-si revina dupa petrecerea de Revelion, o stire bulversa mass media din Romania: Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie.
Exista foarte putini conducatori auto care nu au fost niciodata opriti in trafic de agenti rutieri. ... Traiesc cu impresia ca au o multime de drepturi, iar politistul rutier trebuie sa le respecte si sa faca doar treburi justificate.
Ma bazez pe experienta pe care o am in administratie - am fost timp de trei mandate primar de Oradea, primar de Opozitie multa vreme, am trecut prin furcile caudine ale politicii romanesti.
Anul 1990 - 63.000 de salariati, statul actionar majoritar. Anul 2006 - aproape 22.000 de angajati, actionari majoritari firme private.
Primaria comunei Agigea incheia, in 2002, un contract de proiectare cu firma Irmaris Arhitectural SRL, in vederea realizarii unei piete agroalimentare. Contra sumei de 350 de milioane lei vechi (achitata in patru transe in perioada octombrie 2002-martie 2003), SC Irmaris Arhitectural SRL se obliga sa intocmeasca proiectul cu denumirea:
se rediteaza conflictul Iliescu-PSD din 2002? ... Lovitura naprasnica administrata de procurorii lui Basescu premierului Boc, prin scandalul de la Cluj, se "lateste" de la o zi la alta.
Repunerea in drepturi a industriei nationale de aparare. ... De la inceputul acestei sesiuni, pe agenda Comisiei pentru aparare se afla Propunerea legislativa privind industria nationala de aparare, apartinand mai multor senatori si deputati cu experienta atat in domeniul politicii privind sistemul securitatii nationale, cat si al procedurilor legislative.
Dupa ce FRIGORIFER Craiova si abatoarele de la Mofleni si Podari - evaluate la 113 miliarde de lei vechi - au fost scoase fara succes la licitatie de catre finantele doljene, activele sunt revendicate si de lichidatorii Bancii Internationale a Religiilor (BIR).
SC ALPRO SA Craiova, firma care a concesionat bazinele de pastravi si peste 35.000 de hectare de teren in comuna Schela, nu isi plateste datoriile, edilii dorind sa renegocieze contractul de concesiune.
Dupa o perioada relativ calma a anilor '90, Romania a inregistrat, incepand din 2002, o crestere spectaculoasa a pretului la proprietati.
google-analytics.com