Cautare

4598 de rezultate pentru "rezultate academia de politie 2002" (2.87 secunde)
COMUNICAT DE PRESA Bucuresti, 10 martie 2015 Academia de Stiinte Medicale anunta lansarea proiectului cu titlul DEZVOLTAREA COMPETENTELOR IN TRANSPLANT, identificat cu nr. POSDRU/186/3.2/S/155295 in cadrul cererii de propuneri de proiecte nr.
Mariustuca.ro / Academia de Stiinte Medicale implineste 80 de ani. Aniversare cu concert de gala la Ateneu (Autoare: Magda Marincovici) Ateneul Roman gazduieste marti, incepand cu ora 19:00, sesiunea solemna a Academiei de Stiinte Medicale consacrata aniversarii a 80 de ani de la infiintare.
17 spitale dotate cu angiografe moderne si aproximativ 1.700 de pacienti vor beneficia gratuit de investigatii / mariustuca.ro / Autoare:
TRECUTUL IL OBLIGA SA SCAPE TARA DE SECURISTI - Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier: ... Scolit la vestita Academie a SRI pe vremea cand era membru in Comisia parlametara de control asupra Serviciului Roman de Informatii, Grindeanu a negat orice legatura cu serviciile.
Mioara Cotea participa de 8 ani la targurile traditionale organizate in fiecare week-end pe platforma de la Academia Militara. - De 8 ani vin la aceste targuri traditionale organizate pe platforma de la Academia Militara!
Rodica Dirlea din Sighisoara participa in fiecare week-end la targul traditional organizat pe platforma de la Academia Militara.
Colegiul National Sfantul Sava Colegiul National Sfantul Sava (C.N.S.S.) este una dintre cele mai vechi si prestigioase institutii de invatamant din Bucuresti, Romania. Este descendentul direct al Colegiului Sfantul Sava, divizat in 1864 de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza in Universitatea din Bucuresti si prezentul colegiu.
Cel putin din perspectiva distinsilor domni care fac parte din Academia Romana, care au gasit de cuviinta, nici mai mult, nici mai putin, sa modifice normele ortografice ale limbii romane.
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda declara intr-un interviu pentru Academia Catavencu ca, din punctul sau de vedere, ANI e ca o femeie cu implanturi de silicon, cu care "s-ar duce intr-o seara", dar pe care nu ar lua-o de nevasta, el prezentand-o si ca pe o femeie "de dus in liziera padurii, nu la bal".
Popa a ocupat anterior functia de director al Directiei Generale Anticoruptie (DGA). Totodata, Liviu Popa le-a multumit colegilor sai de la DGA si de la IPJ Bihor, pentru colaborarea avuta.
Acesta suferea de leucemie. Radu Timofte, fost director al SRI, a incetat din viata, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, au declarat surse din apropierea acestuia. Fostul director al SRI suferea de leucemie.
De ce? ... de catre maestrul Placido Domingo, fiind selecționat din zeci de mii de concurenți pentru a canta in cadrul Operaliei. ... Ne-am mutat de mai multi ani la Bucuresti, de unde calatorim in toata lumea.
De ce? ... de catre maestrul Placido Domingo, fiind selectionat din zeci de mii de concurenti pentru a canta in cadrul Operaliei. ... Ne-am mutat de mai multi ani la Bucuresti, de unde calatorim in toata lumea.
'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Testul electrolitului din baterie (cu un densimetru sau un refractometru pentru bateriile cu intretinere) necesita prelevarea unei mici cantitati de electrolit din fiecare celula a bateriei si masurarea concentratiei specifice. ... Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei.
Asa cum a anuntat cotidianul "Replica” intr-un numar anterior, conducerea IPJ Constanta si-a propus sa demareze controale la nivelul anumitor unitati de politie din judet, controale care vizeaza activitatea sefilor acestora, respectiv "operarea” anumitor schimbari in cazul in care vor fi descoperite nereguli.
Presedintele PD, Emil Boc, a avertizat ca demnitarii PD care vor fi dovediti ca au facut politie politica isi vor pierde functiile si vor fi exclusi din partid.
Grupul de Investigatii Politice sustine ca activitatea de politie politica a SRI este coordonata de doi "apropiati" ai pretedintelui Traian Basescu si ca presedintele este complice la aceste practici din perspectiva calitatii sale de beneficiar al informatiilor.
Testand integritatea unui agent de circulatie banuit ca lua spaga, ofiterii craioveni anticoruptie au avut surpriza sa afle, cu ocazia flagrantului, ca nici partenerul de echipaj al politistului nu era mai breaz.
google-analytics.com